Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Bewegingssensor voor binnen AL-PIR-1A-W

Op voorraad
Productcode:
AL-PIR-1A-W
 • Accessoire voor het Yale slimme alarmsysteem (alarm hub vereist)
 • Bewegingsdetectie binnen een straal van 12m
 • Huisdiervriendelijk en instelbare bewegingsgevoeligheid
€ 54,99

Met een detectiebereik van 12 meter en optionele huisdiervriendelijke- en gevoeligheidsinstellingen die zijn afgestemd op je behoeften, kun je de Yale bewegingssensor voor binnen in iedere kamer van je huis in de hoeken of op vlakke muren plaatsen. ​

 • Werkt samen met het Yale slimme alarmsysteem* 

 • De Yale hub is vereist

 • Bediening via Yale Home app

 • 12m detectiebereik

 • Huisdiervriendelijk

 • Instelbare gevoeligheid

 • Voor gebruik binnenshuis

 • Voeg tot 100 alarm accessoires toe

* Starterskits Yale slim alarmsysteem: AL-SK1-1A-EU, AL-SK2-1A-EU en AL-SK3-1A-EU

Een groter beveiligingsbereik
Uitgerust om beweging te detecteren binnen een bereik van 12 meter, zorgt de slimme alarmsensor voor een brede en grondige dekking van de beveiliging in je huis.

Eenvoudige controle
Blijf direct op de hoogte door middel van realtime waarschuwingen via de Yale Home app op het moment dat de bewegingsmelder beweging binnenshuis detecteert, of als er met de sensor geknoeid wordt. Controleer de status van je huis moeiteloos vanaf elke locatie en zorg voor constante gemoedsrust.

Horizon+ Technology
Ervaar uitzonderlijke bescherming met een groot bereik tot 1 km, in combinatie met een langere levensduur van de batterij. Bescherm niet alleen je huis, maar ook eigendommen en bijgebouwen van verschillende vormen en groottes.

Aanpasbare instellingen
Schakel de optionele huisdiervriendelijke functie in, die op intelligente wijze je huisdier uitfiltert terwijl hij toch potentiële bedreigingen in huis detecteert met behulp van de ingebouwde bewegingssensor. Pas het systeem aan je behoeften aan door de gevoeligheid van de bewegingsdetectie aan te passen.

Yale slim alarm beveiligingssysteem in huisYale slim alarm beveiligingssysteem in huis

Werkt met Yale slim alarmsysteem

Het assortiment accessoires voor het slimme alarmsysteem van Yale is ontworpen om naadloos samen te werken met je bestaande Yale slimme alarmkit en biedt verbeterde beveiliging, zodat je een uitgebreid systeem kunt creëren dat is afgestemd op jouw behoeften.

Het slimme alarm van Yale kan volledig worden bediend met de Yale Home app, die je veiligheid, gemak en gemoedsrust biedt met één druk op de knop!

Het Yale slimme alarmsysteem werkt naadloos samen met andere slimme producten van Yale, waaronder slimme camera's en slimme sloten, toonaangevende spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home en andere smart home producten zoals Philips Hue slimme verlichting.

Specificaties:

Afmetingen product (H x B x D) 121,75mm x 71,75mm x 55mm
Gewicht product 110g
Stroomvoorziening 1 x CR123A Lithium batterij
Artikelnaam AL-PIR-1A-W

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht (kg) 0.17
Bediening via smartphone iOS of Android
EAN Code 5052847131060
Kleur Wit
Product type Bewegingssensor
Bereik 1km