Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Bewegingssensor voor buiten AL-EPIR-1A-G

Op voorraad
Productcode:
AL-EPIR-1A-G
 • Accessoire voor het Yale slimme alarmsysteem (vereist Yale alarm hub)
 • Detecteert beweging buitenshuis binnen een straal van 12 meter
 • Huisdiervriendelijk, weerbestendig en beveiligd tegen sabotage

€ 99,99

De Yale bewegingssensor voor buiten detecteert elke beweging buiten je huis binnen een straal van 12 meter. Optionele huisdiervriendelijke functie en aanpasbare detectiegevoeligheid. ​

 • Compatible met het Yale slimme alarmsysteem* 

 • De Yale hub is vereist

 • Bediening via Yale Home app

 • 12m detectiebereik

 • Huisdiervriendelijk

 • Instelbare gevoeligheid
 • Voor gebruik buitenshuis
 • Voeg tot 100 alarm accessoires toe

* Starterskits Yale slim alarmsysteem: AL-SK1-1A-EU, AL-SK2-1A-EU en AL-SK3-1A-EU

Een groter beveiligingsbereik
Uitgerust om beweging buiten je huis te detecteren, of het nu opritten of achtertuinen zijn, binnen een enorm bereik van 12 meter. De bewegingssensor voor buiten zorgt ervoor dat elke centimeter van jouw buitenterrein wordt beschermd.

Eenvoudige controle
Ontvang realtime waarschuwingen zodra er buiten beweging wordt waargenomen en monitor je alarm moeiteloos vanaf elke plek en op elk moment dankzij de ingebouwde bewegingssensor voor buiten.

Horizon+ Technology
Ervaar uitzonderlijke bescherming met een groot bereik tot 1 km, in combinatie met een langere levensduur van de batterij. Bescherm niet alleen je huis, maar ook eigendommen en bijgebouwen van verschillende vormen en groottes.

Aanpasbare instellingen
Schakel de optionele huisdiervriendelijke functie in, die op intelligente wijze je huisdier uitfiltert terwijl hij toch potentiële bedreigingen in je buitenruimtes detecteert met behulp van de ingebouwde bewegingssensor. Pas het systeem aan je behoeften aan door de gevoeligheid van de bewegingsdetectie aan te passen.

Slim alarm voor huis Slim alarm voor huis

Werkt met Yale slim alarmsysteem

Het assortiment accessoires voor het slimme alarmsysteem van Yale is ontworpen om naadloos samen te werken met je bestaande Yale slimme alarmkit en biedt verbeterde beveiliging, zodat je een uitgebreid systeem kunt creëren dat is afgestemd op jouw behoeften.

Het slimme alarm van Yale kan volledig worden bediend met de Yale Home app, die je veiligheid, gemak en gemoedsrust biedt met één druk op de knop!

Het Yale slimme alarmsysteem voor thuis werkt naadloos samen met andere slimme producten van Yale, waaronder slimme camera's en slimme sloten, toonaangevende spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home en andere smart home producten zoals Philips Hue slimme verlichting.

Specificaties:

Afmetingen product (H x B xD) 126,66mm x 79mm x 75,95mm
Gewicht product 155g
Power 1 x CR123A Lithium batterij
Artikelnaam AL-EPIR-1A-G

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht (kg) 0.24
Bediening via smartphone iOS of Android
EAN Code 5052847131138
Kleur Zwart
Product type Bewegingssensor
Bereik 1km