Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

ConnectX Wi-Fi Bridge

Op voorraad
Productcode:
05/402100/WH
  • Compatibel met Yale slimme sloten, Yale slimme kastsloten, Yale slimme kluizen en Yale slimme openers
  • Maakt integraties met spraakassistenten en externe functionaliteiten voor al je slimme apparaten mogelijk
€ 79,99

Yale ConnectX Wi-Fi Bridge

Profiteer van extra functies en mogelijkheden van je slimme beveiligingsapparaten die onderdeel zijn van het slimme beveiligingsecosysteem van Yale, zoals je Yale slimme sloten*, slimme kluizen, slimme kastsloten en slimme openers, door ze te integreren met de Yale ConnectX Wi-Fi Bridge. Geniet van naadloze toegang op afstand en spraakassistent-compatibiliteit, waardoor gemak en controle binnen handbereik komen. Met de ConnectX Wi-Fi Bridge kun je je apparaten uit het slimme beveiligingsecosysteem overal vandaan bedienen met de Yale Home app. Toegang op afstand en onmiddellijke waarschuwingen - zelfs als je weg bent! Laat vrienden en familie direct binnen, zelfs als je niet thuis bent, controleer op elk moment de status van je apparaten en ontvang onmiddellijke waarschuwingen telkens wanneer iemand je deur op slot doet of van het slot haalt. Geniet van de gemoedsrust dat je huis veilig is, zelfs als je er niet bent! 

*De ConnectX Wi-Fi Bridge is ontworpen voor gebruik met het Yale Linus® slim deurslot L1 en Linus® slim deurslot L2 

Wat zit er in de verpakking?

  • 1x Yale ConnectX Wi-Fi Bridge
  • 1x Snelstartgids
Yale Linus L2 slim deurslotYale Linus L2 slim deurslot

Eenvoudige installatie

Sluit het apparaat gewoon aan op een stopcontact en verbind het binnen enkele minuten met je Wi-Fi-netwerk thuis. Meld je vervolgens aan via de Yale Home app die beschikbaar is op zowel iOS als Android smartphones.

Bediening op afstand

Vergrendel, ontgrendel en controleer de status van je slimme sloten of andere slimme apparaten op afstand met de Yale Home app, zodat je controle hebt waar ter wereld je ook bent.

Yale Home app op telefoonYale Home app op telefoon
ConnectX Wi-Fi BridgeConnectX Wi-Fi Bridge

Eenvoudig te koppelen

Koppel tot 4 slimme Yale apparaten aan één ConnectX Bridge voor gecentraliseerde bediening. Jouw slimme Yale-apparaten kunnen zich binnen een straal van ongeveer 10 meter van de bridge bevinden met behulp van Bluetooth, en de ConnectX Bridge moet binnen Wi-Fi-bereik staan. Het stroomverbruik is 24% lager in vergelijking met de vorige Connect Wi-Fi Bridge en er kunnen maximaal 4 apparaten kunnen worden aangesloten in plaats van 1.

Meer informatie

Meer informatie
EAN Code 5052847141212