Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Deur- en raamcontact voor buiten AL-EDC-1A-G

Op voorraad
Productcode:
AL-EDC-1A-G
  • Accessoire voor het Yale slimme alarmsysteem (vereist Yale alarm hub)
  • Detecteert het openen/sluiten van ramen en deuren
  • Geschikt voor de buitenzijde van een raam of deur (weerbestendig)
  • Realtime waarschuwingen via de Yale Home app
€ 59,99

Controleer de opening van elke deur en elk raam buiten je huis met het Yale deur-/raamcontact voor buiten. Dit beveiligingsapparaat kan op elke buitendeur of raam worden geplaatst, zoals een poort, schuur, garage of ander bijgebouw. Het werkt effectief tot op 1 km afstand vanaf de hub, zodat je potentiële inbraken kunt detecteren voordat ze plaatsvinden. 

  • Werkt samen met het Yale slimme alarmsysteem* 

  • De Yale hub is vereist

  • Bediening via de Yale Home app

  • Detecteert openen/sluiten

  • Voor gebruik binnenshuis

  • Voeg tot 100 alarm accessoires toe

* Starterskits Yale slim alarmsysteem: AL-SK1-1A-EU, AL-SK2-1A-EU en AL-SK3-1A-EU

Perimeterbeveiliging
Zorg dat je altijd een stap voor blijft met het Yale deur-/raamcontact voor buiten, ontworpen om potentiële incidenten te detecteren voordat ze zich voordoen. Dit zorgt ervoor dat geen enkel gebied in je huis onbeschermd blijft.

Eenvoudige controle
Ontvang onmiddellijke meldingen in realtime wanneer buitendeuren of ramen in schuren, garages of bijgebouwen worden geopend of gesloten. Blijf eenvoudig op de hoogte en controleer de status van je woning overal en altijd.

Horizon+ Technology
Ervaar uitzonderlijke bescherming met een groot bereik tot 1 km, in combinatie met een langere levensduur van de batterij. Bescherm niet alleen je huis, maar ook eigendommen en bijgebouwen van verschillende vormen en groottes.

Makkelijk te installeren
Monteer het deur-/raamcontact eenvoudig op je ramen en deuren met het meegeleverde montagemateriaal. Met een IP55-classificatie is het contact gebouwd om verschillende weersomstandigheden te weerstaan en betrouwbare prestaties te garanderen, zelfs in veeleisende buitenomgevingen.

Yale slim beveiligingssysteem voor je huisYale slim beveiligingssysteem voor je huis

Werkt met Yale slim alarmsysteem

Het assortiment accessoires voor het slimme alarmsysteem van Yale is ontworpen om naadloos samen te werken met je bestaande Yale slimme alarmkit en biedt verbeterde beveiliging, zodat je een uitgebreid systeem kunt creëren dat is afgestemd op jouw behoeften.

Het slimme alarm van Yale kan volledig worden bediend met de Yale Home app, die je veiligheid, gemak en gemoedsrust biedt met één druk op de knop!

Het Yale slimme alarmsysteem voor in huis werkt naadloos samen met andere slimme producten van Yale, waaronder slimme camera's en slimme sloten, toonaangevende spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home en andere smart home producten zoals Philips Hue slimme verlichting.

Specificaties:

Afmetingen product (H x B x D) 94mm x 63,5mm x 35,01mm
Gewicht product 125g
Stroomvoorziening 1 x CR123A Lithium batterij
Productnaam AL-EDC-1A-G

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht (kg) 0.15
Bediening via smartphone iOS of Android
EAN Code 5052847131138
Kleur Zwart
Product type Deur- en raamcontact
Bereik 1km