Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Keypad AL-KP-1A-W

Op voorraad
Productcode:
AL-KP-1A-W
 • Bedieningspaneel voor het inschakelen, gedeeltelijk inschakelen of uitschakelen van het Yale slim alarmsysteem
 • Bedien tot 4 afzonderlijke beveiligingszones
 • Voorzien van paniekknop, verlichte toetsen en beveiliging via pincode
€ 49,99

Ervaar de volledige controle over je slimme alarmsysteem dankzij het veelzijdige Yale keypad. Of je het nu eenvoudig monteert of gebruikt als draagbaar keypad, je kunt moeiteloos tot 4 zones van je huis in- en uitschakelen met behulp van een veilige pincode, zodat je huis continu beveiligd is. Bovendien heeft het slimme alarm keypad van Yale een paniekknop die het alarm direct activeert als dat nodig is. 

 • Werkt samen met het Yale slimme alarmsysteem* 
 • De Yale hub is vereist

 • Bediening alarmsysteem

 • Paniekknop

 • Automatische achtergrondverlichting wanneer je in de buurt komt

 • Verlicht logo, LED-indicatoren & stroboscoop bij alarm

 • Voor gebruik binnenshuis

 • Voeg tot 100 alarm accessoires toe

* Starterskits Yale slim alarmsysteem: AL-SK1-1A-EU, AL-SK2-1A-EU en AL-SK3-1A-EU

Volledige controle
Met het Yale keypad heb je de volledige controle over je slimme alarmsysteem. Met één druk op de knop kun je het alarm volledig inschakelen, uitschakelen of gedeeltelijk inschakelen.

Beveiliging voor meerdere gebieden
Verhoog de beveiliging door tot 4 verschillende zones in je huis te beveiligen. Met gepersonaliseerde pincodes kun je elke zone eenvoudig in-, uitschakelen of gedeeltelijk inschakelen, waardoor je op maat gemaakte beveiligingslagen creëert.

Verlicht ontwerp
De achtergrondverlichting van de toetsen van het keypad biedt extra gebruiksgemak. Het verlichte ontwerp is ideaal voor zowel omstandigheden met weinig licht als nachtinstellingen en zorgt ervoor dat je met vertrouwen de controle over je beveiliging kunt nemen wanneer dat nodig is.

Horizon+ Technology
Ervaar uitzonderlijke bescherming met een groot bereik tot 1 km, in combinatie met een langere levensduur van de batterij. Bescherm niet alleen je huis, maar ook eigendommen en bijgebouwen van verschillende vormen en groottes.

Yale slim alarm geïnstalleerd in een huisYale slim alarm geïnstalleerd in een huis

Werkt met Yale slim alarmsysteem

Het assortiment accessoires voor het slimme alarmsysteem van Yale is ontworpen om naadloos samen te werken met je bestaande Yale slimme alarmkit en biedt verbeterde beveiliging, zodat je een uitgebreid systeem kunt creëren dat is afgestemd op jouw behoeften.

Het slimme alarm van Yale kan volledig worden bediend met de Yale Home app, die je veiligheid, gemak en gemoedsrust biedt met één druk op de knop!

Het Yale slimme alarmsysteem werkt naadloos samen met andere slimme producten van Yale, waaronder slimme camera's en slimme sloten, toonaangevende spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home en andere smart home producten zoals Philips Hue slimme verlichting.

Specificaties:

Afmetingen product (H x B x D ) 122mm x 64mm x 22,49mm
Gewicht product 115g
Stroomvoorziening 1 x CR123A Lithium batterij
Artikelnaam AL-KP-1A-W

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht (kg) 0.14
Bediening via smartphone iOS of Android
EAN Code 5052847131084
Kleur Wit
Product type Keypad
Bereik 1km