Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Knop AL-PB-1A-W

Op voorraad
Productcode:
AL-PB-1A-W
  • Accessoire voor het Yale slimme alarmsysteem (Yale alarm hub vereist)
  • Multifunctioneel: werkt als deurbel of paniekknop
  • Realtime waarschuwingen via de Yale Home app

€ 34,99

De Yale knop kan worden gebruikt als paniekknop of als deurbel, voor extra gemak en veiligheid. Kies de functie eenvoudig in de Yale Home app. 

  • Werkt samen met het Yale slimme alarmsysteem* 

  • De Yale hub is vereist

  • Bediening via de Yale Home app

  • Meerdere functies: noodknop of deurbel

  • Weerbestendig (IP55 waarde)

  • Voeg tot 100 alarm accessoires toe

* Starterskits Yale slim alarmsysteem: AL-SK1-1A-EU, AL-SK2-1A-EU en AL-SK3-1A-EU

Multifunctioneel apparaat
Ontdek de ongelooflijke veelzijdigheid van de Yale knop, die moeiteloos verandert van een paniekknop in een deurbel, precies afgestemd op jouw behoeften.

Realtime monitoring
Blijf op de hoogte met realtime meldingen, allemaal handig direct op je smartphone. Als je de knop als paniekknop gebruikt, activeert deze onmiddellijk je alarmsysteem, zodat je in noodsituaties snel kunt reageren. Als deurbel kun je genieten van een hoorbaar alarm via de Yale Home app.

Horizon+ Technology
Ervaar uitzonderlijke bescherming met een groot bereik tot 1 km, in combinatie met een langere levensduur van de batterij. Bescherm niet alleen je huis, maar ook eigendommen en bijgebouwen van verschillende vormen en groottes.

Eenvoudige installatie
De installatie van de knop is een fluitje van een cent. Hij is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en werkt perfect als paniekknop of deurbelknop. Of je hem nu op je nachtkastje zet of aan de muur monteert, de Yale knop kan handig worden geplaatst waar het jou het beste uitkomt.

Yale slim alarmsysteem voor je huisYale slim alarmsysteem voor je huis

Werkt samen met het Yale slimme alarm

Het assortiment accessoires voor het slimme alarmsysteem van Yale is ontworpen om naadloos samen te werken met je bestaande Yale slimme alarmkit en biedt verbeterde beveiliging, zodat je een uitgebreid systeem kunt creëren dat is afgestemd op jouw behoeften.

Het slimme alarm van Yale kan volledig worden bediend met de Yale Home app, die je veiligheid, gemak en gemoedsrust biedt met één druk op de knop!

Het Yale slimme alarmsysteem werkt naadloos samen met andere slimme producten van Yale, waaronder slimme camera's en slimme sloten, toonaangevende spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Home en andere smart home producten zoals Philips Hue slimme verlichting.

Specificaties:

Afmetingen product (H x B x D) 80m x 35mm x 15,5mm
Gewicht product 30g
Stroomvoorziening 1x CR2450 lithium batterij
Artikelnaam AL-PB-1A-W

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht (kg) 0.05
Bediening via smartphone iOS of Android
EAN Code 5052847131152
Product type Knop
Bereik 1km