Kind doet deur open via Yale Smart Keypad

School is een belangrijk deel van het leven van je kind, maar waarom is het voorbereiden op het schooljaar altijd zo stressvol? Het wennen aan een routine die een beetje werkt is lastig voor iedereen, zelfs voor super-ouders! Bij Yale willen we die overgang naar school zo soepel en veilig mogelijk maken voor het hele gezin. Ons aanbod van beveilingsproducten is ontworpen om naadloos op te gaan in ieder huishouden en om ouders te helpen om de drukke planning van hun gezin te managen.

Raak snel gewend aan de dagelijkse schoolroutine

Zijn jouw ochtenden ook zo hectisch? Als ze bestaan uit het rondrennen om iedereen aan hun ontbijt te krijgen en klaar te maken voor de dag, waarom maak je de rit naar school dan niet makkelijker met een Linus® slim deurslot? Linus® doet de deur automatisch op slot zodra je 'm dicht doet. Dus, zelfs als je iedereen de deur uitduwt om te zorgen dat ze op tijd op school zijn voor de eerste bel, kun je er altijd zeker van zijn dat je huis op slot en veilig is.

Realiseer je je op het kantoor pas dat de lampen thuis nog aan staan? Dankzij de integratie met Phillips Hue slimme verlichting gaan al je lampen uit zodra het slimme slot Linus® de deur op slot doet zonder sleutel! Zo bespaar je geld en kort je je oneindige ochtend-checklist in. En als bonus worden je kinderen als ze thuiskomen na een lange dag begroet met een warm welkom, want het elektronisch slot Linus® doet de lampen weer aan zodra de deur geopend wordt.

Laat de oppas binnen als je aan het werk bent

Doordeweeks moeten werken kan vervelend zijn als je kinderen hebt, zeker als je baan van 9 tot 5 niet aansluit op de schooldag van je kinderen. Zou het niet fijn zijn als je een eenvoudige manier had om de oppas, buren of je ouders binnen te laten als ze de kinderen opgehaald hebben van school?

Met het slimme slot Linus® kun je een code direct naar de telefoon van de oppas sturen zodat ze eenvoudig binnen kunnen om op je kinderen te passen wanneer je dat zelf niet kan. Zo heb je altijd directe controle over wie er toegang heeft tot je huis en weet je dat je kinderen altijd veilig zijn.

Geef tieners meer naschoolse vrijheid

Hebben je tieners wat meer vrijheid nodig voor naschoolse clubs of om bij vrienden te gaan studeren? Hun planning staat vaak helemaal vol, en als je ze zelf overal naartoe moet brengen hou je weinig tijd over. Een slim slot kan helpen om ze meer flexibiliteit te geven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze hun sleutels verliezen.

Met het Linus® slimme deurslot kun je virtuele sleutels of een code direct naar de telefoon van je tiener sturen (hun telefoon hebben ze immers altijd bij zich!). Zo kunnen ze veilig zonder sleutels binnen, zodat ze kunnen komen en gaan wanneer dat nodig is voor hun planning. En kunnen ze zich volledig concentreren om het meeste uit hun schooltijd te halen, en ben jij ervan verzekerd dat ze altijd veilig thuis kunnen komen.

Beveilig je huis als het leeg is tijdens schooldagen

De start van het schooljaar betekent dat je kinderen minimaal 8 uur per dag weg zijn, waardoor je huis leeg achterblijft na een lange en drukke zomer. Beveilig je huis als je gezin bezig is, en krijg een veiligere, meer gepersonaliseerde beveiligingservaring door het SR Smart Home Alarm te combineren met Yale slimme camera's.

Het Yale SR Smart Home Alarm is makkelijk te installeren en volledig te beheren via de Yale Home App. Het alarm kan gekoppeld worden aan maximaal 40 accessoires, zodat je zelf je eigen perfect passende beveiligingssysteem kunt samenstellen.  Voor nog meer bescherming kun je Yale Smart Camera's integreren met het SR alarmsysteem. 

Yale slimme beveiligingscamera's voor buiten kunnen geprogrammeerd worden om specifieke gebieden rondom je huis in de gaten te houden, zoals de tuin, oprit of bijgebouwen. WiFi binnencamera's kunnen ook toegevoegd worden voor een extra niveau van veiligheid, allemaal zonder maandelijkse kosten. Zo kun je van waar dan ook altijd een oogje op het huis houden. Zo kun je er gerust van zijn dat alles is zoals het hoort als je niet thuis bent. En wanneer je eindelijk weer thuis komt kun je het alarm uitzetten waardoor de Draai & Kantel binnencamera in privacymodus gaat, zodat je ook volledige controle hebt over je privacy.

Beveilig de schoolspullen van je kind

Schrik je ook wel eens van het prijskaartje van alle spullen die je voor school moet kopen voor je kind? Na een klein fortuin uitgegeven te hebben wil je er zeker van zijn dat alles veilig opgeborgen is en klaar ligt voor wanneer je kinderen het nodig hebben. Met ons aanbod van hangsloten van verschillende beveiligingsniveau's met verschillende keurmerken kun je de eigendommen van je kind tijdens de schooldag veilig opbergen in bijvoorbeeld hun kluisje.

Het begin van het schooljaar hoeft niet stressvol te zijn. Bij Yale geloven we in het makkelijker maken van het leven van jou en je hele gezin. Dus zelfs als jij het wiskundehuiswerk van je kind ook niet snapt, kun je er tenminste gerust van zijn dat de mensen en dingen waar je van houdt altijd veilig zijn.