Vrouw loopt door voordeur waarop een Yale Linus slim deurslot zit

Creër jouw Yale smart home

Naarmate ons dagelijks leven drukker wordt, willen we allemaal gemak. En met naar schatting 175 miljoen slimme huizen in de wereld en een groeiend aantal, wordt smart home-technologie steeds populairder en zijn er geen tekenen dat de innovatie van nieuwe producten afneemt.

Van slimme verwarming, verlichting, apparaten en beveiliging, smart home technologie is ontworpen om je levensstijl te verbeteren, zodat je meer tijd overhoudt voor de dingen die je leuk vindt.

Als het op smart home beveiliging aankomt, lopen we voorop en zorgen we ervoor dat nieuwe slimme innovaties jou, jouw huis, jouw familie en jouw bezittingen beschermen. Smart home beveiliging helpt gezinnen om hun eigendommen op afstand te bewaken vanaf elke plek en op elk moment. 

Bij Yale helpen we graag om smart home beveiliging voor iedereen toegankelijk te maken. Van degenen die nog niet bekend zijn met smart home technologie tot iedereen die hun smart home verder willen ontwikkelen, Yale kan helpen.  

Wat kun je doen om de beveiliging van je huis te verbeteren en ‘smart’ te maken?

Slimme deursloten

Geef jouw voordeur een upgrade met een slim slot. Slimme deursloten zijn makkelijk in gebruik, handig en een slimme manier om toegang tot je huis te krijgen. Met slimme sloten kun je thuis ‘inchecken’, vanaf elke plek en op elk moment.  Slimme sloten bieden je de volledige controle over de beveiliging van je huis. Zo kun je vrienden, familie en buren op afstand je huis binnenlaten via je smartphone, zelfs wanneer je er niet bent.  

Slimme alarmsystemen

Om je huis te beveiligen wanneer je deur uit bent, hebben alarmsystemen de afgelopen jaren een 'slimme' gedaanteverwisseling ondergaan. Schakel je slimme alarm in of uit via je smartphone, ongeacht waar je bent, zodat je de controle hebt over de beveiliging van je huis. 

Slimme beveiligingscamera's

Of misschien wil je jouw huis in de gaten houden, zelfs als je weg bent? Met een binnen- of buitencamera kun je je huis in de gaten houden en zien wat er gebeurt. Je WiFi binnencamera kan overal in huis worden geplaatst, of het nu in de keuken, woonkamer, hal of garage is, je kunt de beelden de hele dag door bekijken, elke dag. 

Als je een buitenruimte, zoals tuin of voordeur, in de gaten wilt houden, kun je met een buitencamera je huis op elk moment van de dag in de gaten houden. Met nachtzicht, bewegingsdetectoren, een spreek-/luisterfunctie en nog veel meer, kun je de beveiliging van je huis zelfs midden in de nacht onder controle houden.   

Samen slim

Smart home-producten zijn ontworpen om gemak en gemoedsrust te bieden, maar het is meer dan alleen veiligheid bieden, het is een levensstijl. Door je huis naar een hoger niveau te tillen, combineert smart home-technologie intelligent wonen met een stijlvol design.  Een deel van dit intelligente leven is de mogelijkheid om jouw slimme huis te verbinden met andere producten. Integratie tussen producten zorgt ervoor dat de slimme technologie naadloos samenwerkt en allemaal door jou wordt bediend, via je smartphone.

Ontdek de mogelijkheden met Philips, Google Assistant en....