Yale Linus slim deurslot voor je voordeur

Toon jouw liefde en vertrouwen door je partner toegang te geven tot het slimme huis met Yale.

Vertrouwen speelt een belangrijke rol in relaties. Als je samen een leven opbouwt, is je partner toegang geven tot je huis een logische stap. Dit laat niet alleen vertrouwen zien, je partner kan immers komen en gaan wanneer ze willen, maar het bevestigt ook dat je serieus bent en actief nadenkt over de volgende stap in je relatie, bijvoorbeeld samenwonen.

Waarom laat je je liefde en vertrouwen niet aan je partner zien zien door ze met een slim slot van Yale toegang te geven tot je huis? Zo kun je genieten van de vele voordelen die slimme beveiliging van jouw huis jou en je partner kunnen bieden.

Maak het overhandigen van een sleutel makkelijker met virtuele sleutels

Je partner de sleutel van je huis geven is een grote stap voor ieder koppel. Er komt echter veel gedoe bij fysieke sleutels kijken, zoals het laten maken van extra sleutels en het risico dat sleutels kwijtraken. Een reservesleutel onder de deurmat verstoppen is ook geen optie. Het is niet alleen onveilig, maar het is ook niet echt een groot romantisch gebaar. Met een slim slot, zoals Linus®, is het veel eenvoudiger om je toewijding te laten zien door je partner toegang tot je huis te geven.

Met het smart lock Linus® kun je je partner aan het begin van de relatie tijdelijk toegang tot je huis verlenen via virtuele sleutels of pincodes. Dit kun je permanent maken als de relatie serieuzer wordt, zodat ze naar binnen kunnen zonder fysieke sleutels. Je hebt alleen een smartphone of een Smart Keypad van Yale nodig. Als het ondenkbare gebeurt en jullie gaan uit elkaar, kun je ook eenvoudig en snel virtuele sleutels of codes annuleren. Zo kun je weer genieten van het single leven en lekker Tinderen in de weet dat alleen jij de controle hebt over wie toegang heeft tot je huis.

Zorg dat je partner en huis altijd veilig zijn

Zodra je besloten hebt om toegang te delen, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat je partner ook veilig is. Het is daarom van belang dat ze ook begrijpen hoe je beveiligingssysteem in jouw huis werkt. Gelukkig is door de integratie van Linus® en het SR Smart Home Alarm van Yale het af laten gaan van een vals alarm verleden tijd!

Het SR alarmsysteem schakelt automatisch uit zodra de deur geopend wordt met slimme voordeurslot Linus®, zodat je partner, die misschien niet bekend is met je beveiligingssysteem, één ding minder heeft waar ze zich zorgen over hoeven te maken als ze thuis komen. Deze handige automatische uitschakeling voorkomt het risico van een vals alarm en het laten schrikken van je partner. Zo kun je er zeker van zijn dat je huis en je partner altijd beschermd zullen zijn.

Voorkom onnodige ruzies met de slimme features die Linus® biedt

Het is altijd even wennen wanneer je iemand toegang geeft tot je huis, je bent namelijk vaker bij elkaar. Dit kan soms tot ruzie leiden, zeker als je je zorgen maakt om je beveiliging van jouw huis. Dankzij de slimme features van je slimme deurslot Linus® kun je deze ruzies vermijden en je focussen op het genieten van dit nieuwe hoofdstuk van je relatie.

Als je je zorgen maakt dat je partner misschien een beetje vergeetachtig is en vergeet om te kijken of de deur wel echt op slot is, is er ook geen reden voor paniek! Linus® doet automatisch de deur op slot zonder sleutel zodra er iemand weggaat. Dit voorkomt ruzie over het per ongeluk vergeten om de deur op slot te doen. Voor extra gemoedsrust kun je de status van je deur ook checken via de Yale Home app.

Stel je eens voor: jij en je partner zijn klaar om naar bed te gaan, maar dan bedenk je je ineens dat de deur misschien niet op slot zit! Dan komt er de onvermijdbare discussie over wie moet gaan kijken of de deur op slot zit. Dit conflict kan echter vermeden worden dankzij stemintegratie met het slimme deurslot Linus®. Het 'Goedenacht'-scenario met Linus® biedt je de mogelijkheid je favoriete stemassistent te vragen de deur op slot te doen en de lichten uit te doen, en dat allemaal vanuit je bed, wanneer je wilt gaan slapen.

Zo kun je deze Valentijnsdag je liefde versterken en een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden voor je relatie ontgrendelen met alles wat slimme toegang jou en je partner kan bieden.