Yale Linus slim deurslot en Ajax beveiligingssysteem

Samenwerking tussen Yale en Ajax Systems nu ook beschikbaar in Nederland

We zijn verheugd aan te kondigen dat de samenwerking tussen Yale en Ajax Systems zich uitbreidt naar 30 landen, waaronder Nederland. Met de introductie van onze nieuwste aanwinst, het Yale Linus® Smart Lock L2, biedt deze integratie extra voordelen voor Nederlandse huiseigenaren. Het Linus® L2-slot kan nu eenvoudig via de Ajax-app worden bediend. Dit duurzame, stille en snelle slimme slot past op de meeste cilinders en kan zonder aanpassingen op de deur worden gemonteerd. Je kunt deuren sleutelloos vergrendelen en ontgrendelen, zelfs op afstand, en virtuele sleutels delen met vrienden en familie.

De samenwerking zorgt voor meer gemak bij gebruikers van Yale en Ajax, omdat ze hun slimme sloten van Yale direct via de Ajax Security System app kunnen bedienen. Dankzij de Cloud-to-Cloud-verbinding is er een vlotte en veilige communicatie tussen het slimme slot van Yale en het Ajax-systeem. Met deze integratie kunnen gebruikers hun slimme Yale slot eenvoudig vergrendelen en ontgrendelen en de vergrendelingsstatus in de app bekijken. 

Naast een automatische vergrendeling en ontgrendeling, biedt de integratie geavanceerde automatiseringsopties aan. Gebruikers en beveiligingsbedrijven ontvangen direct een melding wanneer de status van Yale’s slimme slot verandert, zodat ze onmiddellijk kunnen reageren. In de Ajax-app krijgen ze een gedetailleerd overzicht van de gebeurtenissen te zien.

???? Een slim slot van Yale toevoegen aan het Ajax-systeem