Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Verzending en betalingen

Zendingen 

We verzenden onze producten alleen binnen Nederland. 

Verzendkosten 

De kosten voor verzending en bezorging op je adres bedragen € 5,95. Bestellingen met een waarde die hoger is dan € 75 worden gratis bezorgd en er worden geen verzendkosten aan de winkelwagen toegevoegd, behalve voor producten met een gewicht dat hoger is dan 30 kg. In dat geval geldt een toeslag van €20.  

Verzendtijd 

Elke zending wordt voor je klaargemaakt. De levertijd wordt daarom geschat tussen de 2 en 4 werkdagen. In sommige gevallen kan de levertijd afwijken. 

Een zending volgen 

Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een e-mail met onze verzendgegevens. In je account op de site kun je op elk moment de status van je bestelling controleren.

Betaling 

Je kunt voor je Yale-bestelling kiezen uit verschillende betalingsmethodes, door tijdens het afrekenen de gewenste methode te selecteren. 

Creditcard (Visa Mastercard): Het bedrag van je bestelling wordt op het moment van bestellen van je creditcard afgeschreven. Wanneer je doorgaat met afrekenen en je bestelling verstuurt, accepteer je uitdrukkelijk dat het geldbedrag wordt afgeschreven van je creditcard. 

Hetzelfde zal gebeuren voor de andere betaalsystemen: Adyen / Card, Amex, PayPal, PayPal pay in 3, Klarna, Google Pay, Apple Pay via Adyen, Account, Cheque, iDEAL via Adyen, betaling onder rembours: de betaling dient te geschieden op het moment van levering.

Je kunt geen verschillende betalingssystemen gebruiken voor dezelfde bestelling.