Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Somfy x Yale: een veiliger en meer verbonden huis

Creëer een veiliger en meer verbonden huis voor een druk dagelijks leven met Yale en Somfy

Yale heeft de krachten gebundeld met Somfy, de specialist in connected apparatuur voor in huis, om slimmere nieuwe functionaliteiten en een veiliger, meer verbonden huis te bieden dat beter past bij jouw drukke dagelijkse leven. 

Gebruikers van het slimme deurslot Yale Linus® krijgen de mogelijkheid om hun deur te vergrendelen en te ontgrendelen en de status van het slot te controleren via de Somfy TaHoma-app, overal ter wereld. Dit biedt hen extra gemak, zodat ze zich beter kunnen concentreren op hun hectische agenda's en zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun huis. Bovendien maakt deze integratie het mogelijk om specifieke scenario's te creëren die kunnen worden aangepast aan jouw gewoonten en behoeften.

De echt slimme huizen van vandaag de dag kunnen beschikken over meerdere verschillende apparaten van verschillende merken. Daarom heeft Yale, de toonaangevende specialist in huisbeveiliging, samengewerkt met Somfy om een eenvoudige en meer gepersonaliseerde manier te bieden om smart home beveiliging in je huis aan te sluiten en te beheren.

Volledig flexibel en eenvoudig te gebruiken, kan je de status van alle apparaten die zijn aangesloten op de TaHoma app controleren en wijzigen, ongeacht het merk. Specifieke scenario's, zoals de scenario's ''Huis Verlaten'' of ''Thuis Komen'' kunnen ook worden geactiveerd via het beginscherm van de TaHoma-app, of door gebruik te maken van de Keygo io-afstandsbediening van Somfy. 

Wil je meer informatie? Ontdek hoe smart home beveiligingsoplossingen je leven kunnen vereenvoudigen en je meer gemoedsrust kunnen geven.

 

Gemakkelijk een slim huis

Het slimme deurslot Linus®  maakt deel uit van het Somfy-ecosysteem van connected producten en kan niet alleen samen met apparaten van Somfy, maar ook met andere merken worden beheerd om jouw huis slimmer te laten werken. Voor volledige flexibiliteit kan je de status controleren en wijzigen van alle apparatuur die zijn aangesloten op de TaHoma-app. Maak je je zorgen dat de batterij van je slimme slot bijna leeg is of dat je niet meer weet of de deur op slot zit? Geen reden tot paniek! Je kunt de status van de batterij of het slimme deurslot op elk moment controleren, ongeacht waar je bent en met slechts één druk op de knop in de app.

Maak je huis slimmer en veiliger

Dankzij het sleutelloze gemak van het Linus® smart lock hoef je niet meer naar sleutels onderin je tas te zoeken terwijl je je huis nadert! Je kunt gewoon de deur ontgrendelen met de TaHoma app. Kom je laat thuis terwijl je vrienden op je wachten? Maak je geen zorgen over sleutels, je kunt de deur op afstand ontgrendelen voor je gasten die voor de deur staan te wachten met één klik in de TaHoma app. Wil je de algehele veiligheid van je huis verbeteren? Verbind je alarmsysteem, verlichting, beveiligingscamera's en het slimme slot Linus®  met de TaHoma app om een echt verbonden, slim ecosysteem te creëren.

Creëer scenario's voor een echte smart home ervaring

Met Somfy kun je in een paar eenvoudige stappen specifieke scènes creëren in de TaHoma app. Gebruik gewoon de Somfy Scenario Launcher in de app om je persoonlijke lijst met scenario's te activeren, openen of bewerken. We willen ons allemaal welkom voelen als we thuiskomen na een lange dag op het werk. Als je je huis nadert, activeer je met behulp van je Google assistent in de auto of de Keygo io afstandsbediening van Somfy je op maat gemaakte 'Thuis Komen' scenario. Hierdoor gaat je garagedeur open, opent Linus® je deur, wordt je alarmsysteem uitgeschakeld, gaan je rolluiken open en je lampen aan. En dat alles terwijl je favoriete muziek ook nog eens begint te spelen op de achtergrond! Zo kun je ontspannen en tot rust komen terwijl alles voor je wordt geregeld.

Aan de slag

Download de TaHoma app. Geef TaHoma toegang tot je slimme deurslot Linus®. Plaats het als favoriet in de app voor snelle toegang, stel intelligente scenario's in en beheer al je apparaten vanuit één app.

Connectivity Ecosystem Partnership

Somfy en Yale (ASSA ABLOY) maken beide deel uit van het Connectivity Ecosystem Partnership, samen met Danfoss en Schneider Electric. Dit partnerschap heeft als doel vooraf geteste, geverifieerde apparaten en systemen aan te bieden die eenvoudig samenwerken voor huiseigenaren, terwijl ze ook eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn voor installateurs en commerciële bouwers. Zowel voor woningen als bedrijven. De oplossingen zelf zijn interoperabel en compatibel met elkaar om een eenvoudige integratie en gebruik voor al onze klanten mogelijk te maken.