Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg -15% korting op je eerste aankoop!

Linus slim deurslot

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Productcode:
Linus Smart Lock
 • Bediening via app - Vergrendel en ontgrendel je deur met je smartphone
 • DoorSense™-technologie - Controleer of je deur open of gesloten is
 • Eenvoudige installatie - Is geschikt voor bijna alle deuren 
Tot € 249,99

Linus® slim deurslot

Met de Yale Linus® smart lock maak je jouw deur slimmer! Deze innovatie is speciaal ontworpen om je leven makkelijker én veiliger te maken. Dit sleutelloze deurslot heeft een elegant ontwerp en beschikt over de nieuwste technieken.

Het slimme deurslot Linus® is een veilig deurslot waarmee je altijd en overal jouw deur kunt vergrendelen en ontgrendelen.* Schakel over op sleutelloze toegang, kijk wie er wanneer binnenkomt, verstrek virtuele gastsleutels en controleer of de deur open of dicht is via de Yale Home App. Deze smart lock van Yale is gebaseerd op 180 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Met Linus® kun jij onbezorgd genieten van wat écht belangrijk is!

*Yale Connect WiFi Bridge vereist voor functionaliteiten op afstand

Werkt samen met

  Philips Hue verlichtingPhilips Hue verlichting

  Philips Hue

  Combineer je Philips Hue slimme verlichting met je slimme deurslot van Yale om je veiliger te voelen als je thuiskomt en weggaat.

  Google HomeGoogle Home

  Google Home

  Vergrendel de deur en controleer de status met je stem. Of maak scènes aan zodat je deur automatisch wordt vergrendeld of de lichten worden uitgeschakeld.

  Apple HomekitApple Homekit

  Apple HomeKit

  Linus® slim deurslot is geschikt voor Apple HomeKit. Vraag Siri om je deur te vergrendelen en te ontgrenden via elk Apple-apparaat en stel scènes in via de Apple Home app. 

  Amazon AlexaAmazon Alexa

  Amazon Alexa

  Gebruik je Alexa-compatibele apparaten om je deur te ontgrendelen (met behulp van een pincode), deze veilig te vergrendelen en de status van je slimme deurslot Linus® op elk te controleren.

  Bosch integratieBosch integratie

  Bosch

  Het slimme deurslot Linus® werkt als een standalone oplossing voor je huis en kan worden bediend met de Yale Home App.

DoorSense™

Het Yale Linus smart lock beschikt over de DoorSense™ technologie, een sensor die je laat weten of je deur open of goed gesloten is. Je kunt dus met een gerust hart de deur uit, want je kunt altijd en overal de status van je deur controleren.

Smart alerts

Als er iets verandert aan de status van je deur, ben jij de eerste die het weet. Stel waarschuwingen in om te melden wanneer bepaalde mensen thuiskomen. Yale houdt je altijd op de hoogte en controleert of je deur open staat of vergrendeld of ontgrendeld is.

Activiteitenfeed

Middels de 24/7 activiteitenfeed controleer je eenvoudig op afstand wie er wanneer binnenkomt. Zo weet je precies wanneer gasten zijn aangekomen, hoe laat je kinderen zijn thuisgekomen en of je pakketje is afgeleverd.

Verificatie

Je Yale Home account is beveiligd met tweevoudige verificatie. Dit betekent dat het systeem - naast je wachtwoord - ook je identiteit controleert op basis van een e-mailadres of telefoonnummer.

Telefoon verloren

Stel dat je jouw telefoon verliest, dan kun je jouw Yale Home account en alle virtuele sleutels op elk moment blokkeren.

Encryptie

Het slimme deurslot Linus® maakt gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE)-encryptie, naast AES 128-bits- en TLS-encryptie, ook wel te vergelijken met het beveiligingsniveau van internetbankieren.

Automatisches Entriegeln und Verriegeln, wenn du kommst oder gehstAutomatisches Entriegeln und Verriegeln, wenn du kommst oder gehst

Vergrendel én ontgrendel je deur automatisch als je weggaat of thuiskomt

De automatische vergrendelingsfunctie draait jouw deur automatisch op slot als je van huis gaat. Bij thuiskomst wordt de voordeur automatisch voor je ontgrendeld dankzij geo-fencing. Je hoeft nooit meer te twijfelen of je 's morgens de deur wel op slot hebt gedraaid. En wil je het toch voor de zekerheid checken, dan doe je dit eenvoudig in de Yale Home App.

Verwacht je gasten? Stuur ze een virtuele sleutel

Ontdek een slimmere manier om de mensen die je vertrouwt je huis binnen te laten. Met de Yale Home App geef je iemand op afstand toegang tot je woning. Het Linus® smart lock dient hiervoor wel gekoppeld te zijn aan de Yale Connect WiFi Bridge. Stuur ze een virtuele sleutel voordat ze aankomen. Tijdspecifieke toegang maakt het in- en uitchecken voor vakantieverhuur eenvoudig én veilig. Jouw gasten kunnen komen en gaan wanneer ze willen en je hoeft je geen zorgen te maken over verloren sleutels.

Du erwartest Gäste? Sende ihnen einen virtuellen Schlüssel.Du erwartest Gäste? Sende ihnen einen virtuellen Schlüssel.
Die volle Kontrolle liegt in deiner HandDie volle Kontrolle liegt in deiner Hand

Volledige controle binnen handbereik

Verander je smartphone of Apple Watch in een sleutel. Met de intuïtieve Yale Home App voor je Android of iOS apparaat beheer je eenvoudig op afstand de toegang tot je huis.*

Deel je toegang met mensen die je vertrouwt, bekijk activiteiten en ontvang meldingen op je smartphone! 

*Yale Connect WiFi bridge vereist.

Altijd veilig en goed beveiligd

Jouw veiligheid is onze zorg!

Je Yale Home-account wordt dan ook beschermd door tweevoudige verificatie. Dit betekent dat je jouw identiteit moet verifiëren met een wachtwoord én een mailadres of telefoonnummer.

Ons slimme deurslot Linus® maakt gebruik van AES 128-bits- en TLS encryptie. Deze beveiliging is vergelijkbaar met internetbankieren.

Sicher und zuverlässig LinusSicher und zuverlässig Linus

De installatie is een fluitje van een cent

De Linus® smart lock kan eenvoudig worden geïnstalleerd over de bestaande cilinder. Dit doe je aan de binnenkant van je voordeur. Je behoudt dus niet alleen de originele sleutels, maar je voordeur ziet er van buitenaf ook nog eens hetzelfde uit als voorheen! De slimme functies van het slimme deurslot zijn van buitenaf namelijk niet zichtbaar.

Onze Yale Home app

Probeer onze gebruiksvriendelijk Yale Home app. Maak een account aan en beheer eenvoudig op afstand de toegang tot je huis. 

Veelgestelde vragen

  Hoe makkelijk is het om een slim deurslot te installeren?

  Het slimme deurslot Yale Linus® is ontworpen voor een moeiteloze installatie. Dit betekent ook dat je niet hoeft te boren in de deur of deze hoeft te beschadigen. 

  Wat moet ik doen als de Yale Home-app meldt dat het slot is ontgrendeld terwijl het in feite is afgesloten?

  De kans is groot dat het slimme slot opnieuw moet worden geijkt. Start het ijken via het 'Instellingen' in de Yale Home-app. 

  Hoeveel huizen en apparaten kan ik koppelen aan mijn account?

  Technisch gezien is er geen limiet aan het aantal huizen op één Yale Home-account. Als je meer huizen hebt, kun je voor elk huis een sleutel maken in de app. 

  Hoe lang gaat de batterij van het slimme deurslot mee?

  Bij normaal gebruik gaan de batterijen 6 tot 9 maanden mee.

  Bekijk alle veelgestelde vragen

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht (kg) 1.10