Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Slim kastslot

Op voorraad
Productcode:
05-SCL1-0-00-50-11
  • Voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen of bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen voor kinderen
  • Toegang op afstand te beheren via de Yale Home app (Connect WiFi Bridge vereist)
  • Eenvoudig te monteren en onzichtbaar aan de buitenkant van de kast

€ 69,95

Geen zorgen, jij bepaalt wie jouw kast opent!

Het slimme kastslot van Yale is eenvoudig te installeren, te gebruiken en volledig onzichtbaar. Het slot wordt in de meeste kasten en lades gemonteerd voor veilige opslag.

Het is de ideale oplossing om kinderen weg te houden van gevaarlijke voorwerpen zoals schoonmaakmiddelen, alcohol of medicijnen. Als je jouw huis deelt of verhuurt, kun je alle privézaken veilig bewaren met het Yale slimme kastslot, zodat je met een gerust hart weet dat jouw persoonlijke zaken niet worden aangeraakt.

Als onderdeel van de Yale Home-serie is het slimme kastslot volledig te bedienen via de Yale Home app. Met één druk op de knop kunnen gebruikers overal vandaan de kast vergrendelen, ontgrendelen, toegang delen en de toegangsgeschiedenis bekijken.

Yale In-App-KontrolleYale In-App-Kontrolle

Beheer via app

Vergrendel en ontgrendel je kast en controleer of deze open of gesloten is vanaf elke plek via de Yale Home app. Schakel automatische vergrendeling in om ervoor te zorgen dat je kastslot zonder sleutel altijd op slot is.

Yale GästeverwaltungYale Gästeverwaltung

Toegang voor gasten

Deel permanente of tijdelijke toegang tot je kast of lade met mensen die je vertrouwt, waar je ook bent, met de Yale Home app. Zo kan het slimme kastslot fungeren als kinderslot op je kast, waarbij alleen volwassenen toegang hebben.

Yale Intelligente AlarmeYale Intelligente Alarme

Slimme meldingen

Ontvang een melding wanneer iemand de kast ontgrendelt of als de deur is opengelaten en controleer de status met de Yale Home app. 

Yale Aktivitäts-FeedYale Aktivitäts-Feed

Activiteitenfeed

Volg activiteiten en weet altijd wie jouw kastslot zonder sleutel heeft ontgrendeld met de 24/7 activiteitenfeed in de Yale Home app.

Einfaches und sicheres Verschließen für Ihr ZuhauseEinfaches und sicheres Verschließen für Ihr Zuhause

Eenvoudige en veilige vergrendeling voor jouw huis

Als je als ouder moeite hebt om die kleine handjes weg te houden van gereedschap, alcohol of medicijnen, kun je het Yale slimme kastslot gebruiken als kinderslot voor je kast, om je huis kindveilig te maken.

Of je nu vanuit huis werkt, je vakantiehuis verhuurt of je flat deelt, het slimme kastslot zonder sleutel helpt je om je belangrijke documenten, laptop of andere privé-items te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.

Wees ervan verzekerd dat jouw spullen altijd veilig zijn met de automatische vergrendelingsfunctie van het slimme kastslot.

Huisbeveiliging binnen handbereik

Bedien en controleer je kast of lade met de Yale Home app op je smartphone. Gebruik de app om de toegangsgeschiedenis te bekijken, permanente of tijdelijke toegang te delen met mensen die je vertrouwt, automatische vergrendeling in te schakelen en na te gaan of je kast open of gesloten is.

En als je een schoonmaker snel toegang moet geven tot schoonmaakspullen terwijl je niet thuis bent, kun je hem of haar eenvoudig toegang verlenen via je smartphone dankzij de functies op afstand die mogelijk worden gemaakt door de Yale Connect WiFi Bridge. 

Sicherheit für Ihr Zuhause in Ihrer HandSicherheit für Ihr Zuhause in Ihrer Hand

Discreet gemonteerd op bestaande kastdeuren en laden

Het uiterst compacte Yale slim kastslot zonder sleutel is volledig verborgen in de meeste kasten met enkele of dubbele deuren en laden. Het slot werkt op batterijen en is eenvoudig te monteren met het meegeleverde bevestigingsmateriaal en tape. Zodra jouw slimme kastslot is geïnstalleerd, download je de Yale Home app en volg je de aanwijzingen in de app om een thuis te creëren en een nieuw apparaat in te stellen. 

Yale Home app

Stel een beveiligingssysteem voor je huis samen door een Linus® slim deurslot en/of slim kluis toe te voegen om je woning en eigendommen beter te beveiligen met de intuïtieve Yale Home app.

Yale Access App zur Bedienung von Yale Smart Cabinet LockYale Access App zur Bedienung von Yale Smart Cabinet Lock
Zusammen noch intelligenterZusammen noch intelligenter

Maak het slim - samen

Het slimme kastslot werkt met stemassistenten zoals Amazon Alexa, HomeKit en Google Assistant, waardoor je met een eenvoudige spraakopdracht je kast of lade kunt bedienen. De Yale Connect WiFi Bridge is vereist voor Amazon Alexa en Google Assistant.

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht (kg) 0.10
Kleur Wit
EAN Code 5052847109328

Product Documentation and Additional Information

Bijlagen
Fiche technique - Serrure de meuble connectée