Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg -15% korting op je eerste aankoop!

Bedankt

We hebben je ingeschreven voor onze nieuwsbrief.
Ontvang 15% korting op je eerste aankoop met code WELKOMYALE15

Niet te combineren met andere kortingen

Shop nu onze producten


Linus slim deurslotLinus slim deurslot

Slimme sloten

Met de slimme sloten van Yale heb je helemaal geen sleutel meer nodig. Upgrade eenvoudig je voordeur, kast of garage met een slim slot en open deze met je smartphone of een pincode. Geen gedoe meer met sleutels.

Beveiligingscamera voor binnenBeveiligingscamera voor binnen

Beveiligingscamera's

Met de Smart Home beveiligingscamera's van Yale kun je erop vertrouwen dat jouw huis van binnen en buiten goed wordt beveiligd als je er niet bent.

Zwart deurbeslag op deurZwart deurbeslag op deur

Deursloten & deurbeslag

Met deursloten en deurbeslag van Yale zorg je voor extra veiligheid en de juiste uitstraling van jouw deur. Het assortiment deursloten van Yale bestaat uit traditionele oplegsloten en een innovatieve deurkruk met code.

Yale kluisYale kluis

Kluizen

Met een ruim assortiment aan mechanische en elektronische kluizen beschermt Yale wat voor jou belangrijk is. Zo hebben wij brandwerende kluizen, slimme kluizen, laptopkluizen of standaard kluizen voor thuis of op kantoor.

Yale hangslotYale hangslot

Hangsloten

Het Yale assortiment hangsloten is geschikt voor elke situatie, van binnen tot buiten. Van bagagehangsloten en combinatiehangsloten tot weerbestendige en stalen hangsloten.

Yale fietsslotYale fietsslot

Fietssloten

Yale fietssloten zijn een betrouwbare en veilige oplossing om je fiets te beschermen tegen diefstal. Onze fietssloten zijn verkrijgbaar in verschillende types en beveiligingsniveau’s en geven je het vertrouwen dat je fiets veilig is wanneer je onderweg bent.