Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Maak kennis met het
Yale slimme beveiligingsecosysteem

Ontdek het Yale slimme beveiligingsecosysteem

Ons nieuwe slimme alarmsysteem, de slimme videodeurbel, slimme binnencamera en slimme buitencamera werken naadloos samen met het volledige Yale-ecosysteem, waaronder het Linus® L2 Smart Lock, het slimme kastslot en de slimme poort- en garageopener.

Ervaar een veiliger en meer 'verbonden' slim huis dat je kunt bedienen met één simpele druk op een knop vanaf elke locatie, met behulp van de Yale Home app.

Yale producten zijn compatibel met Amazon AlexaYale producten zijn compatibel met Amazon Alexa
Yale producten zijn compatibel met Google HomeYale producten zijn compatibel met Google Home
Yale producten zijn compatibel met Apple HomeYale producten zijn compatibel met Apple Home
Yale producten zijn compatibel met Philips HueYale producten zijn compatibel met Philips Hue

* Apple Home kit werkt alleen met het Linus L2 slim deurslot.


Nieuwe producten: slimme bewaking

Yale slimme beveiligingscamera voor buitenYale slimme beveiligingscamera voor buiten

Yale slimme buitencamera

De slimme buitencamera is ontworpen om potentiële bedreigingen af te schrikken en biedt scherpe 1080p Full HD-beelden, een brede kijkhoek van 154°, een tweeweg-audiofunctie, bewegingsgestuurde opnames, verbeterd nachtzicht in kleur en een spotlight die wordt geactiveerd wanneer beweging wordt gedetecteerd.

De beveiligingscamera is bekroond met een Red Dot Design Award, een van de meest gewilde kwaliteitslabels voor een goed design.

Yale slimme binnencamera

Met de Yale slimme binnencamera kun je de binnenkant van je huis in de gaten houden terwijl je weg bent, allemaal via de Yale Home app, zodat je in alle rust kunt genieten. De beveiligingscamera voor binnen biedt een helder 1080p Full HD-beeld, een kijkhoek van 110°, liveweergave, bewegingsgestuurde opnamen, nachtzicht, meldingen en een tweeweg-audiofunctie.

Deze binnencamera is bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award en sluit perfect aan op je smart home inrichting.

Yale beveiligingscamera voor binnenYale beveiligingscamera voor binnen
Yale slimme deurbel met cameraYale slimme deurbel met camera

Yale slimme videodeurbel

Met de Yale slimme videodeurbel kun je bezoekers overal zien, horen en spreken. De Yale deurbel met camera is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De videodeurbel biedt een scherp 1080p Full HD-beeld, een kijkhoek van 154°, tweeweg-audiofunctie, live weergave en nachtzicht voor duidelijke beelden die 24/7 kunnen worden bekeken in de Yale Home app voor een betere beveiliging van je huis. Mis nooit meer een bezoeker met onze nieuwe draadloze deurbel beveiligingscamera.

Met hun strakke en stijlvolle ontwerpen zijn onze slimme producten ideaal als je ervoor wilt zorgen dat je huis net dat beetje exra uitstraling heeft.


Accessoires voor de slimme beveiligingscamera's en videodeurbel

Yale deurbel gong voor slimme deurbel met cameraYale deurbel gong voor slimme deurbel met camera

Deurbel gong

Yale zonnepaneel-oplader voor slimme beveiligingscamera voor buitenYale zonnepaneel-oplader voor slimme beveiligingscamera voor buiten

Zonnepaneel-oplader

Yale USB-C kabel voor buiten voor slimme buitencameraYale USB-C kabel voor buiten voor slimme buitencamera

USB-C kabel voor buiten

Yale AC-stroomadapter voor slimme videodeurbelYale AC-stroomadapter voor slimme videodeurbel

AC-stroomadapter


Nieuwe producten: slimme alarmsystemen

Yale slim alarmsysteem starterskit

Deze slimme alarmkit van Yale is een ideaal startpunt voor jouw smart home beveiliging. De starterskit bevat een Yale slimme hub die het hart van het systeem vormt, een deur- en raamcontact voor binnen om onverwacht openen of sluiten te detecteren en een bewegingssensor voor binnen met een detectiebereik van 12 meter en een huisdiervriendelijke stand om ongewenste bewegingen in huis te detecteren. Het pakket bevat ook een Yale keypad & afstandsbediening om het slimme alarmsysteem voor jouw huis in en uit te schakelen met een unieke code of een simpele druk op de knop.

Yale slim alarmsysteem starterskit AL-SK1-1A-EUYale slim alarmsysteem starterskit AL-SK1-1A-EU
Yale slim alarmsysteem starterskit+ AL-SK2-1A-EUYale slim alarmsysteem starterskit+ AL-SK2-1A-EU

Yale slim alarmsysteem starterskit+

De alarm starterskit+ van Yale is het ideale smart home beveiligingssysteem dat jouw huis veilig beschermt. De kit bevat een slimme alarmhub van Yale die het hart van het systeem vormt en twee binnen raam- en deurcontacten die onverwacht openen of sluiten detecteren. In deze draadloze alarmkit zitten ook twee bewegingssensoren voor binnen, die een huisdiervriendelijke stand bevat. Dit alarmsysteem pakket bevat ook een Yale keypad waarmee je het slimme alarmsysteem voor jouw huis kunt in- en uitschakelen met een unieke code.

Yale slim alarmsysteem starterskit met sirene

Deze slimme alarm starterkit met sirene is het ideale smart home beveiligingssysteem dat je huis van binnen en buiten beschermt. De kit onderscheidt zich door de toevoeging van een Yale buitensirene die als het ultieme afschrikmiddel dient. Zodra het alarmsysteem wordt getriggerd hoor je de luide 100 decibel sirene en gaat de LED lamp knipperen.

Yale slim alarmsysteem starterskit met sirene AL-SK3-1A-EUYale slim alarmsysteem starterskit met sirene AL-SK3-1A-EU

Accessoires voor slimme alarmsystemen

Meer Yale smart home beveiliging

Yale Linus Smart Lock L2Yale Linus Smart Lock L2

Yale Linus L2 slim deurslot

Zeg maar dag tegen alle problemen die je hebt met het bijhouden van je sleutels of het zoeken naar je sleutels voor de deur met het Yale Linus L2 Smart Lock. Dit slimme deurslot is een veilig deurslot waarmee je je deur kunt vergrendelen en ontgrendelen, waar je ook bent. Krijg toegang tot sleutelloze toegang, zie wie er komt en gaat, geef gasten virtuele sleutels en controleer of de deur open of dicht is met dit digitale deurslot.

Yale slimme openers

Beheer de toegang tot je geautomatiseerde garage of poort vanaf de Yale Home app vanaf elke locatie met de Wi-Fi slimme opener. Geniet van automatische bediening of commando's met spraakassistenten. Blijf op de hoogte met realtime waarschuwingen en bewaking op afstand. En regel veilige toegang voor vertrouwde personen om je eigendom te betreden. Met de slimme garageopener kun je alles achter je poort of garage gemakkelijk beveiligen.

Slimme opener voor je poortSlimme opener voor je poort

Yale slimme opslag

Maak je huis kindveilig en beveilig het met de slimme opbergoplossingen van Yale. Bescherm gevaarlijke spullen tegen kleine handjes met het Yale slimme kastslot en bescherm waardevolle spullen zoals juwelen, documenten en elektronica met de Yale slimme kluis. Vergrendel, ontgrendel, deel permanente of tijdelijke toegang, controleer de status, ontvang waarschuwingen en meer - vanaf elke plek in realtime - allemaal via de Yale Home app. Ideaal voor huizen, thuiskantoren of vakantieverblijven, voor alles wat het beschermen waard is.

Yale Home app

Ontdek het slimme beveiligingsecosysteem van Yale. Ons nieuwe slimme alarmsysteem, de slimme videodeurbel, binnen- en buitencamera zijn allemaal compatibel met het Yale ecosysteem dat onder andere het slimme deurslot Linus®, de producten voor slimme opslag en de slimme poort- en garagedeuropener omvat.Ervaar een veiliger en meer verbonden slim huis dat je kan bedienen met een simpele druk op een knop vanaf elke locatie, met behulp van de Yale Home app. Creëer zo het ultieme smart home beveiligingssysteem voor volledige gemoedsrust.

Yale Home appYale Home app