Vrouw bekijkt Yale View app

Een slimme camera voor binnen of buiten? Welke beveiligingscamera past het beste bij jouw levensstijl? Slimme beveiligingscamera's kunnen een goede upgrade zijn voor je beveiligingssysteem en helpen om je huis veiliger te maken. Als je wilt investeren in smart camera's heeft hetgeen wat je wilt beschermen direct effect op welke camera het meest geschikt is voor jouw huis. Is het beter om te investeren in een buitencamera die alleen de buitenkant van je huis bewaakt tegen inbraak, of is een WiFi camera voor binnen om dure bezittingen te beschermen beter? Of een combinatie van beide? Smart camera's hebben een hoop voordelen, maar een systeem uitzoeken dat het beste past bij jouw specifieke eisen is belangrijk om het meeste uit je smart home beveiliging te kunnen halen. Yale heeft eens goed gekeken naar de voordelen van zowel binnen- en buitencamera's zodat consumenten zelf kunnen beslissen in welk type ze willen investeren.

Slimme beveiligingscamera's voor binnen

Binnencamera's zoals de Wifi binnencamera - Full HD en de WiFi camera voor binnen - Draai & Kantel zorgen ervoor dat je het interieur van je huis in de gaten kunt houden als je niet thuis bent en dat je veilig bent terwijl je thuis bent. Strak, elegant en zeer functioneel. De Yale WiFi camera's voor binnen kunnen eenvoudig bediend worden via de Yale View app en gaan naadloos op in het interieur van je huis. De smart tracking-optie van de WiFi camera voor binnen - Draai & Kantel heeft een automatische detectiefunctie en is in staat om bewegende objecten te volgen en op te nemen. En als je privacy nodig hebt kun je de lens verbergen met de privacymodus in de Yale View app, zodat je altijd in controle blijft.

Binnencamera's zijn ideaal voor werkende ouders of baasjes van huisdieren. Ze kunnen namelijk hun kinderen of huisdieren altijd in de gaten houden om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn. 

Ouders kunnen zo thuis werken en nog steeds in staat zijn om hun baby te zien slapen, hun kind te zien spelen in een andere kamer, of de camera te gebruiken als een alternatief voor een babyfoon. Zo kunnen ze zich concentreren op hun taken terwijl ze ook zorgen dat hun kind veilig is.

Met een binnencamera kun je alle bewegingen binnen het huis in de gaten houden als je op pad bent, wat rust en zekerheid geeft omdat je weet dat je huis altijd veilig is. Met het aanbod van Yale camera's voor binnen wordt er zodra er beweging gedetecteerd wordt een notificatie naar je telefoon gestuurd, zodat je de live HD-beelden kunt bekijken via de Yale View app. Dus als je op vakantie gaat en de beveiligingscamera detecteert beweging is er geen reden voor paniek! Het enige wat je hoeft te doen is de app openen, de live-beelden bekijken en zien wat er aan de hand is met één druk op de knop.

Slimme beveiligingscamera's voor buiten

Buitencamera's zijn de meer traditionele vorm van slimme camera's waar je aan denkt bij camerabewaking of camerasystemen voor thuis. Buitencamera's kunnen inbrekers afschrikken als ze zichtbaar zijn. Maar ze kunnen ook gebruikt worden voor meer dan alleen beveiliging, zoals kijken of het bezoek of een pakketje er al is, en meer. De Yale All-in-One voordeurcamera en de WiFi Pro buitencamera zijn makkelijk te installeren en hebben verbeterde nachtzicht en bewegingsdetectie. De All-in-One camera heeft zelfs een ingebouwde spotlighten sirene. Zo heb je 24 uur per dag perfect beeld, zowel overdag en ‘s nachts en ongeacht het weer.

Het aanbod van Yale camera's voor buiten kan geprogrammeerd worden om specifieke delen van de tuin of oprit in de gaten te houden. De aanpasbare detectiefunctie zorgt er ook voor dat specifieke gebieden rondom het huis in de gaten gehouden kunnen worden, zodat gebruikers kwetsbare delen specifiek kunnen bekijken terwijl delen waarvan mensen misschien niet willen dat er een camera op staan, zoals het huis of de tuin van de buren, vermeden kunnen worden. De CCTV-kits van Yale, beschikbaar binnen het aanbod van buitencamera's, zijn makkelijk te installeren en bieden betrouwbare en heldere live-beelden, 24 uur per dag, om je te helpen je perceel te beschermen.

Als je midden in een belangrijke taak zit en er belt iemand aan, dan kun je met de Yale All-in-One voordeurcamera kijken wie er voor de deur staat zonder op te hoeven staan. Ook zorgen ze ervoor dat je via je telefoon een gesprek kunt hebben met de mensen voor je deur, zodat je kunt zien wie er is of om ze te vragen om op een ander tijdstip terug te komen. 

Voor een meer complete ervaring van beveiliging thuis kunnen Yale binnen-en buitencamera's bestuurd worden met stemcommando's via vooraanstaande stemassistenten zoals Alexa en Google Assistent, en bekeken worden via je favoriete slimme speaker met schermtoegang.

Binnen- en buitencamera's hebben ieder hun voordelen, maar investeren in beide geeft je de meest complete beveiligingservaring voor thuis. Als je gebruikt maakt van de Yale View app kan het hele aanbod van Yale slimme beveiligingscamera's je nog meer functionaliteit bieden. Deel camera's met familie en vrienden, programmeer opnameloops en bewegingsdetectie, maak groepen van camera's en bekijk maximaal vier smart camera's tegelijk, allemaal via je telefoon. Yale heeft slimme camera's voor ieder doeleinde. Zo kun je ervoor zorgen dat je huis altijd veilig en beschermd is.