✔ Gratis verzending vanaf €75 ✔ -10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief âœ” Gratis retour

Ondersteuning voor de integratie van Yale met Google Assistent

Google AssistentGoogle Assistent

Veelgestelde vragen

Wat is Google Assistent?

Google Assistent is de spraakassistent van Google, die beschikbaar is op o.a. Google Home-apparaten, de mobiele app Google Assistent, Android-tv's en Android Wear-apparaten.

Hoe werkt Google Assistent met Yale slimme sloten?

Klanten van Yale kunnen via WiFi en Bluetooth met hun stem communiceren met hun slimme sloten van Yale. Je Yale slot moet verbonden zijn met WiFi via de WiFi Connect Bridge.

Hoe stel ik de Google Direct Action in?

1.Start en log in op de Google Assistent-app
    2. Selecteer het pictogram Acties in de linkerbenedenhoek (Android) / rechterbenedenhoek (iOS)
    3. Klik rechtsboven op je profiel
    4. Ga onder Assistent naar Home Control
    5. Tik op het plustekenpictogram in de rechterbenedenhoek om apparaten toe te voegen
    6. Selecteer Yale
    7. Log in met je Yale Access

Wat als mijn Google Assistent mijn deur niet kan ontgrendelen?

Als je problemen ondervindt met het ontgrendelen van je deur met Google Assistent, kan het helpen om een alternatief commando te proberen.

Naar alle veelgestelde vragen