Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg -15% korting op je eerste aankoop!

Dagelijks gebruik van je Wi-Fi voordeurcamera met licht en sirene

Hier vind je de antwoorden over dagelijks gebruik van je Yale Wi-Fi voordeurcamera met licht en sirene.

Veelgestelde vragen

• Hoe kan ik de opgenomen video op mijn SD-kaart bekijken?

• Log in op je Yale View account.
    • Ga naar de preview pagina en klik dan op "Bekijk opname geschiedenis",
    • Selecteer de opgenomen video die je wilt bekijken op de agendapagina.
  • Hoe activeer ik bewegingsdetectie op mijn camera?

Ga naar de camera-instellingen, selecteer "Alarm" en schakel vervolgens "Bewegingsdetectie" in.

Als je extra ondersteuning nodig hebt

Meer visuele hulp bij onze producten vind je in ons downloadcentrum en in onze bibliotheek voor ondersteuningsvideo's.