Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Ondersteunende video's voor Yale slimme camera's

Hier vind je ondersteuningsvideo's voor Yale slimme beveiligingscamera's. Welk product van Yale je ook hebt, wij willen je zo goed mogelijk kunnen helpen. Hier vind je video's voor ondersteuning - met de nadruk op installatie en probleemoplossing voor Yale slimme beveiligingscamera's.

Yale slimme beveiligingscameraYale slimme beveiligingscamera

Stap-voor-stap handleiding: Installeer de Yale slimme videodeurbel en deurbel gong in enkele minuten

Bereid je voor om nooit meer een pakketje of gast te missen met de Yale slimme videodeurbel! De installatie is snel en eenvoudig met deze stap-voor-stap handleiding, met extra ondersteuning voor het instellen van de Yale deurbel gong. Binnen een mum van tijd kun je bezoekers overal vandaan zien, horen en spreken, rechtstreeks vanuit de Yale Home-app. Onderdeel van het Yale slimme beveiligingsecosysteem. Beveiliging eenvoudig gemaakt.

Stap-voor-stap handleiding: De Yale slimme binnencamera in enkele minuten installeren

Installeer snel de Yale slimme binnencamera volgens onze stapsgewijze handleiding – geen professionele installatie nodig – met handige tips en beelden om je op weg te helpen. Weet dat je huis, huisdieren of gezin veilig zijn met 24/7 bewaking via de Yale Home-app. Onderdeel van het Yale slimme beveiligingsecosysteem. Beveiliging eenvoudig gemaakt.

Stap-voor-stap handleiding: De Yale slimme buitencamera in enkele minuten installeren

Beveilig je huis met de Yale slimme buitencamera voor ultieme gemoedsrust. Onze stapsgewijze doe-het-zelfgids maakt de installatie snel en moeiteloos, met handige tips en afbeeldingen om je op weg te helpen – geen professionele installatie nodig! Geniet van 24/7 controle via de Yale Home-app met live-weergave en nachtzicht: essentiële functies voor elk modern huis. Onderdeel van het Yale beveiligingsecosysteem. Beveiliging eenvoudig gemaakt.

Een Yale Home View beveiligingscamera instellen

Wil je zien of de hondenuitlater op tijd is gekomen, of dat de kinderen veilig thuis zijn van school? Yale's Home View WiFi-camera's bieden stilstaande beelden in hoge resolutie en live videostreaming, rechtstreeks naar je smartphone of tablet. Je kunt zelfs hallo zeggen via de spreek-en-luister functionaliteit.

Een slimme WiFi-buitencamera installeren

Leer hoe je een Yale slimme WiFi-buitencamera installeert met behulp van de handige instructievideo. De Yale slimme WiFi beveiligingscamera voor buiten geeft je de gemoedsrust dat je huis veilig wordt beschermd doordat je een kijkje kunt nemen, zelfs als je niet thuis bent. Deze draadloze veelzijdige WiFi-buitencamera's kunnen worden gebruikt als onderdeel van een Yale Smart Home CCTV-kit of als een zelfstandige outdoor camera die rechtstreeks op een SD-kaart opneemt en op afstand kan worden bekeken via de Yale CCTV-app.

Een Yale slim CCTV-systeem installeren

Ooit op vakantie geweest en willen zien wat er thuis gebeurt? Met het slimme CCTV-systeem van Yale kun je een livestream overal ter wereld bekijken via je smartphone of tablet. Stel eenvoudig je CCTV DVR-recorder in met een internetverbinding en je hebt ultieme gemoedsrust, thuis of onderweg.