Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Doordachte innovatie

Sommige innovaties slagen; sommige kennen minder succes. Sommige ideeën zijn blijvend; sommige zijn eendagsvliegen. Wij gaan de uitdaging van het nieuwe aan. En als we dingen doen, dan doen we het goed. Daarom bestaan we al 180 jaar.

Doordacht innoveren

We staan erom bekend! Linus Yale Sr. richtte ons bedrijf op omdat hij wist dat sloten beter ontworpen konden worden. Maar we ontwikkelen niet zomaar nieuwe ideeën. Innovatie van vandaag draait om het integreren van onze producten in slimme woningen, smart home beveiligingsplatforms en diensten.

Het draait om hoe we het leven makkelijker kunnen maken zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Gebruiksgemak van A tot Z

Het doel van innovatie is het leven makkelijker maken. Elke keer dat je een van onze producten gebruikt, willen we dat dit zo eenvoudig mogelijk verloopt: vanaf aankoop tot de manier waarop onze producten bij jou thuis werken.

Hoewel je ons niet kunt zien, zijn we er altijd wanneer je ons nodig hebt.

Houd alles wat je dierbaar is veilig en aan elkaar verbonden

Laat je de juiste mensen binnen? De deur van je woning is niet alleen bedoeld om indringers buiten te houden. Ze is er ook om de juiste mensen binnen te laten:  je familieleden, vrienden of je favoriete bezorger.

Yale Access geeft je dat geruste gevoel omdat je weet dat iedereen en alles waar je van houdt veilig is - waar je ook bent.