Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Thuiskomen met Yale en Bosch
is nog nooit zo gemakkelijk

Jouw slimme deurslot Yale Linus® werkt nu samen met het Bosch Smart Home System


Geniet van de gemoedsrust die je krijgt als je weet dat je kunt vertrouwen op de gecombineerde expertise van twee toonaangevende merken, die samen meer dan 130 jaar ervaring en veiligheidsexpertise inbrengen.

De Linus® werkt als een slim deurslot op zichzelf en kan worden bediend met de Yale Access App. Met de integratie in het Bosch Smart Home System geniet je van extra veiligheid en comfort in het dagelijks leven! Koppel jouw Yale Linus® en Connect Wi-Fi-bridge eenvoudig met het Bosch Smart Home System en bedien Linus® via je Bosch Smart Home App om te profiteren van extra functies. Dit omvat ook nieuwe functies met de Bosch Eyes buitencamera en automatiseringen met het Bosch Smart Home alarmsysteem.

In een paar eenvoudige stappen kun je scenario's creëren die worden geactiveerd door het vergrendelen en ontgrendelen van de deur met je slimme deurslot Linus®. Bijvoorbeeld, zodra je 's ochtends het huis verlaat, kun je automatisch het Bosch Smart Home alarmsysteem activeren voor een veilige en comfortabele ervaring.

Thuiskomen met Yale en Bosch is nog nooit zo slim geweest!
 

Activeer automatisch je Bosch Smart Home alarmsysteem wanneer je de deur op slot doet met je Linus®

Voor betrouwbare smart home beveiliging en beveiliging van degenen die het er meest toe doen. Met je Yale  Linus® en het  Bosch Smart Home alarmsysteem zul je nooit meer vergeten het alarm te activeren wanneer je 's ochtends weggaat.

Stel gewoon een automatisering in die je alarmsysteem activeert zodra je voordeur op slot gaat. En als je weer thuiskomt wordt het Bosch Smart Home alarmsysteem automatisch gedeactiveerd zodra je de deur ontgrendeld.

Automatisch vergrendelen van de deur op vastgestelde tijden voor een naadloze en veilige gebruikerservaring

Met de integratie van het Yale Linus® en het Bosch Smart Home System kun je rustig slapen met de gedachte dat je nooit meer vergeet je voordeur op slot te doen.

 Maak eenvoudig een automatisering aan in de Bosch Smart Home App en laat je Linus® de deur elke dag op een  bepaald moment vergrendelen. Gemakkelijke deurbeveiliging! 

Maak eenvoudige scenario's die beginnen zodra je je deur vergrendeld of ontgrendeld

 Geniet van een echt verbonden en slim huis. Bijvoorbeeld, stel je "welkom thuis" scenario in: Zodra je de deur ontgrendelt, wordt niet alleen je Bosch Smart Home alarmsysteem gedeactiveerd en je camera's uitgeschakeld, maar gaat ook de slimme verlichting aan in de gang, past de thermostaat zich aan de gewenste temperatuur aan en gaan de jaloezieën naar beneden. Veel scènes kunnen in gang gezet worden door zowel het ontgrendelen als het vergrendelen van de deur. Maak eenvoudige scenario's die beginnen zodra je je deur vergrendeld of ontgrendeld.

Hou altijd een oogje op je voordeur en geef toegang aan vertrouwde bezoekers

Je deur openen met het slimme deurslot Yale  Linus® was nog nooit zo veilig. Dankzij de Bosch Smart Home Eyes buitencamera weet je altijd wie er voor je deur staat en kun je zelfs met   gasten praten.

 Zodra de Eyes buitencamera beweging detecteert, ontvang je een melding en kun je je Yale Linus® direct ontgrendelen met slecht één klik  in de Bosch Smart Home app. *

* Deze functionaliteit is binnenkort beschikbaar.

De Yale Access en Bosch Smart Home apps

De Linus® werkt als een slim deurslot op zichzelf en kan worden bediend met de Yale Access App. Door de integratie met het Bosch Smart Home systeem profiteer je van extra functies en automatiseringen op het gebied van smart home beveiliging. Download de Bosch Smart Home App en beheer Linus® en andere Bosch Smart Home apparaten via een app.