Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

DoorBird - De perfecte combinatie voor jouw voordeur

Staan jouw gasten voor de deur te wachten en is er niemand thuis? Geen nood, je kan ze binnenlaten met het slimme deurslot Linus®

Het slimme deurslot Yale Linus® is al geweldig op zichzelf. Het biedt je de mogelijkheid om eenvoudig de toegang tot je eigen huis te beheren en toegang te verlenen aan familieleden, vrienden, de postbode of klusjesmannen.

Yale Linus® zal de perfecte aanvulling zijn op jouw DoorBird IP Video deurintercom. De geïntegreerde camera laat je zien wie er voor de deur staat en je kunt niet alleen zien wie er voor de deur staat, maar je kunt ook met ze praten en zij kunnen met je terug praten.

Een andere handige functie van je DoorBird IP Video deurintercom is de bewegingssensor en live meldingen via de DoorBird app, zodat je weet of de bezorger of je vrienden in de loop van de dag langs zijn geweest.

Met DoorBird kun je je voordeur, poort en garagedeur bewaken, maar het is veel meer dan alleen een video-intercom. Met behulp van de DoorBird App, kun je DoorBird integreren in je eigen domoticasysteem. Dankzij de integratie van het Linus® slimme deurslot in de DoorBird app, kan je eenvoudig je deur openen terwijl je weg bent, rechtstreeks vanuit de app.

Met het Linus® slim slot en DoorBird behoren alledaagse ongemakken zoals mislukte bezorgingen omdat je niet thuis bent en onhandige afhaallocaties tot het verleden. Je kan bijvoorbeeld de postbode toegang geven tot je gang om een pakje achter te laten, in plaats van buiten bij de voordeur.

Met Yale en DoorBird, mis je nooit meer een bezoeker

Dankzij de integratie met het Linus® slimme deurslot in de DoorBird app, kan je eenvoudig je deur openen wanneer je niet thuis bent via "DoorBird Connect". Staan jouw gasten voor de deur te wachten en is er niemand thuis? Geen nood, je kan ze binnenlaten met het Linus® slimme slot.

Weet wie er aan je deur is geweest, zelfs als je weg bent

Met de geïntegreerde camera kan je zien wie er voor je deur staat. Je kan niet alleen zien wie er voor de deur staat, maar je kan ook met elkaar praten - van overal ter wereld.

Wanneer de deurbel wordt ingedrukt, krijg je een melding op je smartphone zodat je weet wanneer de bezorger of je vrienden  gedurende de dag zijn langsgekomen. Dankzij de geïntegreerde bewegingssensor ontvang je zelfs een waarschuwing wanneer iemand richting je voordeur of naar de ingang loopt. De perfecte deurbeveiliging! 

Mis nooit meer een bezorging

Met het Linus® smart lock en DoorBird behoren alledaagse ongemakken zoals mislukte bezorgingen omdat je niet thuis bent en onhandige afhaallocaties tot het verleden. Je kan bijvoorbeeld de postbode toegang geven tot je gang om een pakje achter te laten, in plaats van buiten bij de voordeur.

Aan de slag

Verbind DoorBird deurintercom met ons slimme deurslot Yale Linus®.