Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Linus® slim deurslot én Home Connect Plus – samen slim

De slimme huizen van vandaag hebben veel verschillende apparaten van verschillende merken

Daarom werkt Yale, de expert op het gebied van beveiliging voor je huis, samen met Home Connect Plus om onze gebruikers een eenvoudige en gepersonaliseerde manier te bieden om verschillende slimme apparaten aan te sluiten en te beheren.

Met de Home Connect Plus-app kun je jouw Yale Linus® slim slot verbinden met andere smart home-apparaten, zodat je slimme huis zo kunt inrichten als je wilt zonder dat je heen en weer hoeft te schakelen tussen verschillende apps.

Home Connect Plus maakt het eenvoudig en gemakkelijk voor je Linus® slim deurslot om te communiceren met jouw favoriete smart home-systemen, apparaatfuncties te bedienen en routinematige taken te automatiseren volgens jouw behoeften. Creëer scènes waarin verschillende apparaten samenwerken, bijvoorbeeld wanneer je thuiskomt of je huis verlaat.

Smart Homes kunnen eenvoudig voor extra veiligheid zorgen - door bijvoorbeeld je alarmsysteem, verlichting, camera's en Linus® slim deurslot aan te sluiten, maak je je huis nog veiliger.  

Interesse? Neem dan een kijkje op de homepage van onze partner Home Connect Plus en ontdek hoe deze Smart Home-oplossing jouw leven gemakkelijker, veiliger en handiger kan maken. Naast informatie over de app zelf, vind je er ook inspiratie over alle aspecten van smart home beveiliging.

Eén centraal platform voor alle smart home apparaten

Met de gebruiksvriendelijke Home Connect Plus-app  kun je je Yale Linus® slim deurslot vergrendelen en ontgrendelen, de batterij en de status van jouw slot controleren en andere slimme apparaten bedienen. 


Sluit je Linus® aan op de Yale Connect Wi-Fi-bridge en koppel deze aan de Home Connect plus-app. Zo kun je jouw  Linus® en andere slimme apparaten vanuit één app beheren en gepersonaliseerde automatiseringen creëren voor een groter gevoel van veiligheid. 

 

Smart home gemakkelijk gemaakt

Het installeren van het Linus® slimme slot op je deur is een fluitje van een cent met de Yale Access app. 

Samen met Home Connect Plus-partners kan Linus® via de Home Connect Plus-app communiceren met andere slimme apparaten. Je hoeft niet langer een techneut te zijn om slimme technologie op een slimme manier aan te sluiten en te bedienen, daar is nu een app voor. 

Twijfel je of je de deur hebt gesloten nadat je je huis hebt verlaten? Je kunt vertrouwen op de Home Connect Plus-app om je te waarschuwen als je je voordeur open hebt laten staan. Slim en veilig.

Gepersonaliseerd voor jou

Pas de app aan jouw behoeften aan: richt via de Home Connect Plus-app in hoe Linus®  communiceert met andere systemen en krijg een geheel nieuwe Smart Home-ervaring. 

Met een paar eenvoudige stappen kun je met Linus® deurbeveiliging scènes creëren die worden geactiveerd door het vergrendelen en ontgrendelen van de deur. Wanneer je bijvoorbeeld de voordeur op slot doet, gaat het licht uit, het alarm wordt ingeschakeld en gaan de jaloezieën naar beneden. 

Alles-in-één oplossing

De Home Connect Plus app is gratis. Geen abonnementen, geen verborgen kosten en geen in-app aankopen. Gewoon downloaden, instellen en genieten. Ervaar het gemak van een echt slim huis.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Als je er altijd al van gedroomd hebt om je huis te verlaten in de wetenschap dat het veilig is; je voordeur op slot, jaloezieën naar beneden en het alarm geactiveerd, of als je de mogelijkheid wilt hebben om te controleren of de ramen gesloten zijn, dan zijn de Home Connect Plus app en het Yale Linus® slim deurslot echt iets voor jou! Creëer gepersonaliseerde automatiseringen op het gebied van smart home beveiliging die in gang gezet worden zodra je je huis verlaat voor extra veiligheid en gemak.

Ben je laat en staan je gasten al voor de deur of misschien verhuur je je huis wel aan toeristen? Je kunt virtuële sleutels uitdelen aan gasten via de Yale Access app. Zodra ze de deur ontgrendelen met het Linus® slim slot, begint de magie: de lichten gaan  aan, muziek begint te spelen in de woonkamer, vloerverwarming wordt geactiveerd en als de check-in 's ochtends is, kun je er zelfs voor zorgen dat de koffie klaarstaat voor je gasten! Allemaal met één druk op de knop in de Home Connect Plus app.

Eerste stappen

Download de Home Connect Plus app en geef Home Connect Plus toegang tot je slimme deurslot Linus®, plaats de favoriete functies van je Linus® op een prikbord, stel intelligente routines in en beheer al je apparaten vanuit één enkele app.