Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Open jouw smart home met Homey & Linus®

Open een wereld van mogelijkheden en krijg de volledige controle over je smart home beveiliging met Yale en Homey

Homey is een geïntegreerde Smart Home hub die gekoppeld kan worden aan slimme apparaten van vooraanstaande merken zoals Fibaro, Sonos, Somfy, tado°, Samsung, Philips Hue, en nu, Yale!

Met de Yale Access app voor Homey kun je deze apparaten eenvoudig beheren via je telefoon, tablet of webbrowser en genieten van volledige connectiviteit, waar dan ook en gedurende de hele dag.

Homey is veelzijdig en kan gebruik maken van Wi-Fi, Z-Wave Plus, ZigBee, 433Mhz, Bluetooth en zelfs infrarood om je smart home te bedienen, automatiseren en controleren. Voor een probleemloze toegang, gooi je sleutels voor altijd weg met het slimme deurslot Linus®!  Het onhandige sleutelgeklungel bij thuiskomst zal tot het verleden behoren, terwijl de Linus®-integratie met Homey extra smart home-functies zal bieden.

Maak je huis veiliger

Haal het hoogste beveiligingsniveau in huis en beveilig je huis 24 uur per dag door het slimme deurslot Linus® te combineren met de Yale Connect WiFi Bridge en Homey. Gebruikers kunnen hun alarm aan Linus® koppelen met Homey om het slot nog slimmer te maken!  Met Linus® en Homey kan ieder alarmsysteem dat personendetectoren ondersteunt in- en uitgeschakeld worden gebaseerd op aanwezigheid, zolang het deze technologie ondersteunt. Linus® heeft ook een automatische vergrendelingsfunctie die, gepaard met de rest van de beveiliging, gebruikers gemoedsrust kan bieden wetende dat hun huis volledig beschermd is tijdens hun dagelijkse bezigheden.

Gebruikers kunnen hun slimme videodeurbel volledig benutten door Linus® en Homey te gebruiken om een Flow te creëren die ervoor zorgt dat wanneer er aangebeld wordt, er een foto van de persoon voor de deur direct naar de telefoon van de gebruiker gestuurd wordt door middel van een push-notificatie. Met Linus® en Homey kunnen gebruikers hun deur openen voor ieder bekend gezicht met slechts één druk op de knop!

Laat je apparaten beter samenwerken

Met Homey kunnen gebruikers Flows aanmaken die Linus® koppelen aan vooraanstaande slimme apparaten in huis voor de volledige smart home-ervaring. Gebruikers kunnen hun deur programmeren om automatisch op slot te gaan op tijden die passen in hun planning, zoals wanneer ze naar hun werk gaan, en automatisch te openen wanneer ze thuis komen dankzij de geofencing-mogelijkheid van Homey. Ook kunnen ze hun dagelijkse activiteiten bijhouden in de app. Gebruikers kunnen hun slimme slot eenvoudig beheren en de status van het slot controleren via stemcommando's aan vooraanstaande stemassistenten zoals Google Assistant of Alexa of begroet worden door een lijst van reminders en agendapunten.

Wil je indruk maken op je vrienden wanneer ze langs komen? Homey kan geprogrammeerd worden om de lichten aan te doen en een sfeervolle speellijst op te zetten via je favoriete slimme speaker zodra Linus® de deur open maakt. Zo krijg je de beschikking over een veiliger en echt verbonden smart home.

*Integratie met met stemassistenten dient geactiveerd te worden via de Yale Access app

Deel je huis

De toegang tot je huis beheren is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij Linus® en Homey. Als de babysitter of hondenuitlater toegang nodig hebben tot je huis kun je eenvoudig virtuele sleutels met ze delen via de Yale Access app, of je kunt ze naar binnen laten met Homey!

Wanneer ze eenmaal binnen zijn kunnen gasten Linus® en andere gekoppelde apparaten zoals lichten, thermostaten en meer direct beheren via het 'Apparaten' scherm van Homey. Linus® communiceert met Homey zodat gebruikers hun slimme slot kunnen koppelen aan verschillende slimme producten in huis en hun smart home beveiliging eenvoudig kunnen beheren.

Aan de slag

Leer hoe je je eerste Homey-apparaat aansluit en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor je huisbeveiliging met Homey en het slimme deurslot Linus®!