Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Maak je verblijf echt slim met het slimme deurslot Linus® en Operto

Weet wie er komt en gaat, beheer toegang van personeel en maak je geen zorgen meer over het beheer van fysieke sleutels

Verbeter de prestaties van je kortetermijnverhuur met het slimme deurslot Yale Linus® en Operto! Vakanties kunnen stressvol zijn voor beheerders en eigenaren van vakantiewoningen, die zelf het in- en uitchecken van gasten, het onderhoud en de schoonmakers regelen.

Het smart lock Yale Linus® opent nieuwe mogelijkheden voor het beheer van vakantieverblijven. Linus® is een veilig slim slot waarmee je de controle hebt over de beveiliging van je deur, waar je ook bent. Zie wie er komt en gaat, geef op afstand sleutels uit en controleer of de deur open of gesloten is. Geef sleutelloze toegang aan jouw gasten, die ongetwijfeld gecharmeerd zijn van de flexibiliteit van het zelf inchecken.


Operto automatiseert Linus® en andere slimme apparaten voor elke reservering via één platform. Door grote vastgoed management systemen (PMS) te integreren, optimaliseert Operto het gastenverblijf via elk boekingskanaal, inclusief Airbnb, Expedia en Booking.com


Met Operto kunnen drukke beheerders van vakantieverblijven de dagelijkse gang van zaken optimaliseren met behulp van energiebesparende thermostaten, geluids-/aanwezigheidssensoren en nog veel meer. De gasten profiteren van een ongecompliceerde en persoonlijke verblijfservaring, inclusief individueel aangepaste webportalen.


Bied jouw gasten een slim verblijf aan met Yale Linus® en Operto.

 

Sleutelloze toegang

Met het slimme deurslot Yale Linus® kunnen beheerders & eigenaren van vakantieverblijven hun gasten de flexibiliteit en het gemak bieden door veilig onafhankelijk in en uit te checken - zelfs zonder app.

De Operto oplossing automatiseert de toegang van jouw gast door voor elke reservering een unieke toegangscode aan te maken op het slimme slot Linus® & de Yale Smart Keypad, ongeacht het boekingskanaal.

Veilig en betrouwbaar

Vakantieverblijf beheerders en eigenaren hoeven niet langer zelf de uitgifte van fysieke sleutels of sleutelkluisjes te regelen.

Met het slimme deurslot Linus® en Operto kunnen unieke toegangscodes voor bepaalde periodes en tijden aangemaakt worden. Aan het einde van de boeking verloopt de toegangscode automatisch.

Uitgebreide toegangslogboeken laten je precies zien wie wanneer komt en bieden je extra beveiliging. Je krijgt zelfs een melding wanneer de gasten zijn vertrokken en de schoonmaak is gedaan.

Naadloze gastenervaring

Bied jouw gasten een echt slim verblijf aan en geef ze controle over hun eigen smart home. Open het slimme deurslot Linus® en stel de verwarming of airconditioning in om hun verblijf nog aangenamer te maken  – allemaal via het Operto gastenportaal.

Laat je gasten zich welkom voelen en maak hun verblijf onvergetelijk. Bied vroege check-in en aangepaste upsells aan om de inkomsten te verhogen. Laat je gasten zich welkom voelen en maak hun verblijf onvergetelijk. 

Uitgebreid ecosysteem

Beheerders van vakantieverblijven kunnen meerdere slimme producten gebruiken om de verhuurervaring te verbeteren, zoals thermostaten en geluid- of bewegingssensors.

Operto verbindt het slimme slot Linus® met een rijk ecosysteem van apparaten die de gastenervaring verbeteren, woningen op een slimme manier beveiligen en de dagelijkse gang van zaken efficiënter laten verlopen. Alles gebeurt automatisch op één platform.