Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Gebruik slimme verlichting om je veiliger te voelen als je thuiskomt en weggaat

Wil je je nóg veiliger voelen thuis? Koppel dan je slimme Philips Hue lampen aan je slimme deurslot Linus®! Je verlichting reageert dan op jouw slot. Zo gaan de lampen uit zodra je weggaat en de deur op slot draait of gaan aan als je de deur van het slot draait wanneer je thuiskomt van je werk. En het mooie is dat je de toegang tot jouw huis kunt delen met vertrouwde vrienden en familie, zodat zij hetzelfde warme welkom krijgen als jij. Stel scènes in zodat je Philips Hue lampen aan gaan als jij of je gasten de deur ontgrendelen.

Sfeervol thuiskomen

Hoe fijn is het als je ’s avonds thuis komt in een gezellig en sfeervol huis? De deur wordt automatisch voor je ontgrendeld terwijl de lampen aan springen.

Zorgeloos van huis

Met een gerust hart de deur uit? Schakel je verlichting automatisch in, zodat het net lijkt of er iemand thuis is.

Warm welkom voor gasten

Met lampen die automatisch aangaan en een voordeur die eenvoudig ontgrendeld wordt met een smartphone of keypad, creëer je gegarandeerd een warm welkom voor jouw gasten.

Integreer je Yale Smart Home alarmsysteem met je Philips Hue lampen

Wist je dat je je Philips Hue lampen rood kunt laten knipperen zodra het Yale alarmsysteem afgaat? Deze nieuwe smart home beveiligingsfunctie zal niet alleen indringers afschrikken, maar tegelijkertijd voorbijgangers en buren waarschuwen. Als extra controle kunnen de Philips Hue lampen ook knipperen bij het in- en uitschakelen van het alarmsysteem. Activeer je Yale Smart Home alarmsysteem eenvoudig via de Yale Home app of met je stem met Amazon Alexa en Google Assistent.