Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Ervaar een nieuwe generatie van beveiliging met Zipato® en Yale

Beheer je beveiligingssysteem, energiebeheer, veiligheid en gezondheidszorg in één automatiseringssysteem met Zipato®

Een compleet besturings- en automatiseringsplatform, inclusief home controllers, cloudservers en gebruikers- en beheertoepassingen die naadloos samenwerken. Houdt de controle over de beveiliging van jouw huis ongeacht waar je bent, automatiseer al je apparaten, zie wat er gebeurt in je huis als je weg bent, en krijg onmiddellijk waarschuwingen als er beveiligings- of veiligheidsproblemen zijn.

Het Zipato® automatiseringsplatform bestaat uit Zipato® Zipatile2 of ZipaBox2 Controller, Zipato® Rule creator, en Zipato® app. Zipato® software drijft elke Zipato® Controller aan, verbindt al je apparaten en beheert ze lokaal. Creëer of wijzig scènes of automatiseringen met de Zipato® Rule creator, en beheer je hele systeem met de Zipato® app vanaf je pc, smartphone, of een ander apparaat met internet.

Zipato® is een nieuwe generatie van smart home beveiliging en de slimste manier om je huis te beschermen tegen inbraak, brand, overstroming, gas, en andere ongewenste gebeurtenissen. Dankzij de integratie met het slimme deurslot Linus® kan jouw smart home nog beter beveiligd worden door slim toegangsbeheer.

Maak je huis slimmer en veiliger

Verbeter je beveiliging door het slimme deurslot Linus® te combineren met de Yale WiFi Connect Bridge en Zipato® om je huis 24/7 te beschermen. Met de Zipato® app kunnen gebruikers Linus® programmeren om op specifieke tijden op slot of open te gaan, om tekst-, video- of fotonotificaties te sturen wanneer de deur open gemaakt wordt en zelfs om hun alarmsysteem op afstand uit te schakelen wanneer ze thuis komen van waar dan ook in de wereld!

De toegang tot je huis beheren is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij het Linus® slim slot en Zipato®. Gebruikers kunnen hun gasten eenvoudig virtuele sleutels en toegangscodes toekennen via de Yale Access app*, en als ze een slimme beveiligingscamera hebben, dan kunnen ze op afstand live beelden bekijken via Zipato® om vertrouwde mensen binnen te  laten. 

*Toegangsbeheer via de Zipato® app wordt later dit jaar uitgebracht. 

Extra beveiliging wanneer het jou uitkomt

Heb je altijd haast en ga je veel te laat de deur uit? Met het Linus® slim deurslot en Zipato® kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun huis veilig achterblijft en dat de deur goed op slot zit. Er is geen reden voor paniek als gebruikers het vertrekscenario activeren, maar om wat voor reden dan ook hun deur niet goed hebben afgesloten. De Linus® Doorsense-technologie triggert een alarm op Zipatile2 en stuurt notificaties naar je telefoon via Zipato® om je te laten weten dat je deur nog open is.

Creëer een smart home beveiligingssysteem op maat

Creëer een gepersonaliseerd smart home beveiligingssysteem wat afgestemd is op al jouw wensen door het slimme deurslot Linus® te verbinden met andere apparaten via Zipato®. Zipato® en Linus® werken samen om eenvoudig scenario's te creëren die geactiveerd worden zodra de deur op slot of open wordt gedaan. Kom je thuis na een lange dag werken? Word ontvangen met een warm welkom met Linus® door een aankomstsecenario te activeren, waarbij alles aangaat zodra je de deur open doet. En als je 'morgens weer weggaat doet Zipato® je lampen uit, schakelt je alarm in en zet je verwarming uit om energie te besparen zodra het Linus® slim deurslot de deur op slot draait. Zo heb je de volledige controle over jouw huis!

Aan de slag

Ontdek hoe je het slimme deurslot Linus® koppelt aan jouw Zipato® systeem voor een compleet automatiseringsysteem.