Stel zit op een bank

Zou jij ook wel eens willen dat er meer uren in de dag zaten? Een druk gezin onderhouden kan op zich best hectisch zijn, en soms lijkt het wel of er een eindeloze lijst is van dingen die moeten gebeuren. Zou het niet geweldig zijn als er een manier was om alles in jouw gezinsleven soepeler te laten verlopen? Dan heeft het team van Yale wellicht de oplossing voor al jouw problemen! Goed, misschien niet allemaal, maar ons assortiment van smart home beveiligingsproducten kan jouw dagelijks leven zeker vereenvoudigen. Ze passen in je gewone dagelijkse bezigheden om alles wat gemakkelijker en vooral veiliger te maken voor je gezin! Kijk maar eens naar enkele voorbeelden van de vele voordelen van deze producten!

Maak het huis toegankelijker voor het hele gezin

Kom je vaak het huis niet uit omdat de kinderen mee naar buiten nemen zoveel moeite kost? De eindeloze berg spullen die jouw kind nodig heeft, zoals de kinderwagen en zware tassen vol speelgoed en snacks, kan zorgen voor stress en chaos. Je vraagt je zelfs af of naar buiten gaan wel de moeite waard is! Wat je zeker niet wilt, is tijd verspillen met het zoeken naar je sleutels. Met het slimme deurslot Linus® heb je sleutelloze toegang en kun je jouw voordeur openen zonder sleutel als je in de buurt bent. Zo hoef je nooit meer naar de sleutels in je tas te zoeken als je jouw handen vol hebt.

En voor jouw tieners die deze zomer wat meer vrijheid willen, biedt het slimme slot Linus® ouders de mogelijkheid hen de buitenwereld te laten verkennen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de sleutels. Kinderen kunnen dankzij het Yale Smart Keypad komen en gaan wanneer ze willen (met toestemming van hun ouders natuurlijk) en gemakkelijk weer veilig het huis binnenkomen met een beveiligde toegangscode die jij hebt ingesteld en waarop je toezicht houdt.

Vertrouwde babysitters veilig je huis binnenlaten

Een gezin onderhouden is zwaar. Je verdient wat tijd voor jezelf en om eens alleen te zijn zonder de kinderen. Maar het idee om sleutels uit te delen aan familie, buren of de oppas kan een heel gedoe zijn waarvoor je sleutels moet laten bijmaken, met het extra risico dat ze kwijt kunnen raken.

Met het Linus® Smart Lock behoren die zorgen tot het verleden, want met dit slimme deurslot kun je de oppas op afstand toegang geven via virtuele sleutels in de app. Zo kunnen zij de kinderen mee naar buiten nemen om in het park te gaan spelen en gemakkelijk weer het huis binnenkomen dankzij virtuele sleutels of codes die op elk moment kunnen worden geannuleerd. Zo kun je zonder schuldgevoel van je vrije tijd genieten (en hopelijk terugkeren naar kinderen die uitgeput zijn na een dag vol avontuur!).

Houd een oogje in het zeil als de kinderen deze zomer thuis zijn

Je kunt niet overal tegelijk zijn, maar met het Yale-assortiment van binnen- en buitencamera’s kun je via de Yale View-app je kinderen goed in de gaten houden wanneer je even de kamer uit bent. Je kunt een oogje in het zeil houden terwijl ze in een andere kamer spelen, buiten in de tuin zijn of een dutje doen. Zo weet je dat ze altijd veilig zijn dankzij de duidelijke, ononderbroken livestreambeelden.

Vereenvoudig de avondroutine van jouw gezin

Wil je zeker weten dat jouw hele gezin veilig is wanneer je 's avonds naar bed gaat? De spraakintegratie van het slimme deurslot Linus® zorgt ervoor dat je jouw kind naar bed kunt brengen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de beveiliging van je huis.

Het „Goedenacht”-scenario met Linus® bied je de mogelijkheid je favoriete stemassistent te vragen om je deur op slot en de lichten uit te doen, en dat allemaal vanuit je bed. Dankzij Yale ga je elke nacht rustig slapen, want je weet dat jij en je gezin altijd beschermd zijn!

Veiliger spelen

Tijd doorbrengen met je kinderen betekent vaak dat je op vaste plaatsen in je huis verblijft. Wist je dat je met een slim alarmsysteem jezelf en je gezin veiliger kunt maken, zelfs terwijl je thuis ontspant?

Met de gedeeltelijke-alarmfunctie van het SR Smart Home Alarm kun je jouw alarmsysteem inschakelen om bepaalde verdiepingen van je huis te beschermen die niet in gebruik zijn. Dus als je boven met je kind aan het spelen bent, kun je een alarm op de begane vloer inschakelen, wat zorgt voor een maximale gemoedsrust en extra veiligheid.

Bij Yale geloven we in het makkelijker en veiliger maken van het leven van jou en jouw hele gezin. Daarom is ons assortiment van smart home apparaten en beveiligingsproducten een must voor elke ouder. Je kunt dan jouw planning optimaal benutten en echt genieten van al het goede dat het ouderschap te bieden heeft.