Familie buiten

Hoera, het is weer bijna zomer! Dit betekent dat we spontaan naar buiten gaan en ramen en deuren open vliegen. Het is misschien wel de fijnste tijd van het jaar, maar helaas ook een tijd waarin veel inbrekers actief zijn. Onbezorgd genieten van de zomer kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Onze Yale specialisten hebben speciaal voor jou de beste beveiligingstips verzameld, zodat je jouw woning met een gerust hart kunt achterlaten. Met deze tips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen.

7 x beveiligingstips van Yale

Tip 1:
Wil jij altijd 100% zeker weten dat je voordeur veilig is afgesloten? Het slimme deurslot Yale Linus is zelfsluitend en draait jouw voordeur automatisch op slot! Hoe handig is dat? Daarnaast kun je je deur openen met je smartphone of een pincode, ideaal.

Tip 2:
Wist je dat de kans groot is dat je inbrekers afschrikt met een alarmsysteem? Kies daarom, naast goedgekeurd hang- en sluitwerk, óók voor een alarmsysteem. 

Tip 3:
En áls je dan een alarmsysteem hebt aangeschaft, wil je wel 24/7 de volledige controle hebben over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent! Houd je huis in de gaten met onze beveiligingscamera's. Bekijk op afstand livebeelden van je huis en ontvang meldingen op je smartphone, waar je ook bent. 

Tip 4:
Maar er is meer! Wil jij op afstand live beelden bekijken, realtime gesprekken voeren met iemand die voor je deur staat of direct een gratis melding op je smartphone zodra er iemand naar je voordeur loopt? Met de All-in-One camera van Yale kan het allemaal. 

Tip 5:
Wil je graag binnen een oogje in het zeil houden terwijl jij buiten bent? Met de WiFi binnencamera's van Yale is dit geen enkel probleem! Draai de camera en verander de kijkhoek via jouw smartphone of tablet! Via de spreek-/luisterverbinding kun je zelfs met iemand in je woonkamer communiceren. 

Tip 6:
Zeker tijdens je vakantie is het belangrijk om een bewoonde indruk achter te laten. Wij adviseren je om altijd op diverse plaatsen in en rond de woning licht te laten branden. Denk hierbij aan een slimme stekkerschakelaar waarmee je jouw alarmsysteem customized tot Philips Hue lampen gekoppeld aan je slimme deurslot Linus. Zo is er altijd iemand thuis!

Tip 7:
Je moet er niet aan denken, maar áls een inbreker jouw huis is weten binnen te dringen, wil je natuurlijk wel dat jouw meest dierbare bezittingen veilig zijn opgeborgen in een kluis, zodat niets meegenomen kan worden. Yale heeft een uitgebreid assortiment inbraakwerende kluizen