Vader komt door voordeur binnen thuis en wordt ontvangen door dochter

We zijn verheugd om een nieuwe samenwerking met Homey, de geïntegreerde smart home hub gekenmerkt door veelzijdigheid, aan te kondigen. Deze nieuwe integratie tussen Homey en het slimme deurslot Linus® helpt je het volledige potentieel van je smart home beveiliging te benutten door je slimme slot verder te integreren in het ecosysteem van je slimme apparaten in huis.

Maak je huis veiliger

Koppel je alarm aan het Linus® slimme slot met Homey om het slot nog slimmer te maken! Met Linus® en Homey kan ieder alarmsysteem dat personendetectoren ondersteunt in- en uitgeschakeld worden gebaseerd op je aanwezigheid. Het Linus® smart lock heeft ook een automatische vergrendelingsfunctie die, gepaard met de rest van de smart home beveiliging, gemoedsrust biedt, wetende dat je huis volledig beschermd is. 

Laat je apparaten beter samenwerken 

Met Homey kun je Flows aanmaken die het Linus® slim deurslot koppelen aan vooraanstaande slimme apparaten in je huis voor een volledige smart home ervaring. Wil je indruk maken op je vrienden wanneer ze langs komen? Homey kan geprogrammeerd worden om de lichten aan te doen en een sfeervolle afspeellijst op te zetten via je favoriete slimme speaker zodra de deur open gemaakt wordt met Linus®. 

Deel je huis

De toegang tot je huis beheren is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij het Linus® slim deurslot en Homey! Als de babysitter of hondenuitlater toegang nodig hebben tot je huis, kun je eenvoudig virtuele sleutels met ze delen via de Yale Home app, of je kunt ze naar binnen laten met Homey! Uitgenodigde gasten kunnen het Linus® elektronisch slot en alle andere gekoppelde apparaten direct beheren via het 'Apparaten' scherm van Homey. Zo kunnen jij en je gasten je hele smart home eenvoudig beheren.