Yale View app

Wil je investeren in een slimmer beveiligingssysteem voor je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? CCTV en smart camera's zijn makkelijk te installeren en kunnen een grote rol spelen in het beter beveiligen van je huis, het hele jaar door. Slimme camera's en CCTV kunnen veel meer dan alleen inbraken voorkomen. Ze kunnen ook als communicatiemethode dienen, of helpen om bezorgde baasjes van huisdieren gerust te stellen, omdat de systemen ontworpen zijn om alle hoeken in de gaten te houden. Yale, een toonaangevende leverancier van smart home beveiligingsproducten, belicht de vele manieren waarop de slimme camera's en CCTV-producten van het merk consumenten kunnen helpen om hun beveiliging thuis te verbeteren, en de mensen en dingen waar ze het meest van houden te beschermen, zonder maandelijkse kosten.

Bescherm kwetsbare gebieden zoals opritten en ingangen

Tussen oktober en december zien de meeste verzekeringsmaatschappijen het hoogste aantal gemelde autodiefstallen, omdat dieven het liefst toeslaan wanneer de nachten het langst en het donkerst zijn.  Zichtbare CCTV en smart camera's rondom een huis plaatsen om strategische posities zoals opritten, tuinen en garages in de gaten te houden kan potentiële indringers enorm afschrikken.

Ons aanbod van buitencamera’s kan geprogrammeerd worden om specifieke kwetsbare gebieden in de gaten te houden, en met de aanpasbare detectie-feature kunnen specifieke gebieden rondom het huis gemonitord worden. Zo kun je specifieke gebieden in de gaten houden waar je auto, duur gereedschap of tuinspullen staan terwijl delen waarvan mensen misschien niet willen dat er een beveiligingscamera op staat, zoals het huis of de tuin van de buren, vermeden kunnen worden.

De CCTV camera's hebben bewegingsdetectie die kan herkennen of gedetecteerde beweging van een mens of voertuig komt. Zodra je een melding krijgt van beweging bij je huis, kun je eenvoudig de beelden op je DVR inzien en kijken of de beweging van iemand was die je kent of van een onbekende partij. Zo krijg je de volledige controle over jouw beveiligingssysteem! De CCTV-kits van Yale zijn makkelijk te installeren en bieden betrouwbare en heldere live-beelden, 24 uur per dag. De kits helpen je jouw eigendom te beschermen, ongeacht de tijd van het jaar of het weer.

Voordeurcamera's kunnen helpen bij het beter managen van gasten en bezoekers

Beveiligingscamera's zijn niet alleen nuttig om je huis tegen indringers te beschermen, ze kunnen je leven ook eenvoudiger maken. Je krijgt bijvoorbeeld zicht op gebieden die je normaal niet kan bekijken, behalve als je fysiek aanwezig bent, zoals bijvoorbeeld je voordeur.

Op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om te kijken wie er voor je deur staat, terwijl je zelf druk bent met werk of met koken? Met de Yale all-in-One voordeurcamera kun je kijken wie er voor de deur staat zonder op te hoeven staan! Ook zorgt de voordeurcamera ervoor dat je via je telefoon een gesprek kunt hebben met de mensen voor je deur, zodat je kunt zien wie er is, of om ze te vragen om op een ander tijdstip terug te komen als het niet uitkomt. Gezinnen met kinderen kunnen zo ook altijd weten wie er voor de deur staat. Als je aan je kinderen vraagt om de deur open te doen, zul je altijd weten dat ze vertrouwde familieleden of vrienden binnenlaten. Zo maak je het managen van pakketjes of gasten een stuk eenvoudiger voor het hele gezin.

Hou de kostbaarheden in je huis in de gaten

Als je je zuurverdiende geld uitgeeft aan mooie dingen voor in je huis, dan wil je er van verzekerd zijn dat die bezittingen, zowel sentimenteel als waardevol, altijd beschermd zijn. Onze slimme binnencamera's kunnen je gemoedsrust bieden door je de mogelijkheid te geven om altijd binnen te kunnen kijken. Zo weet je zeker dat je eigendom nog precies zo is als je het achtergelaten hebt.

Yale binnencamera's kunnen worden bediend via de Yale View app en bieden een compleet beeld van elke locatie zonder maandelijkse kosten. Wil je kostbare dingen thuis, zoals televisies, computers, sportapparatuur en meer beveiligen? Dan is de binnencamera Draai & kantel wat voor jou! De binnencamera Draai & kantel is gebruikersvriendelijk, en stelt je in staat om de WiFi binnencamera te bewegen zodat je de hele ruimte kunt bekijken voor algemene beveiliging. Ook kan de binnencamera geprogrammeerd worden om te focussen op je meest waardevolle items voor een meer gepersonaliseerde beveiligingservaring. Zo kunnen individuele items beschermd worden voor extra gemoedsrust.

Bewegingsdetectie geeft je een waarschuwing

Maak je je vaak druk over hoe je huis erbij ligt als je overdag weg bent of als je op reis bent? Een groot voordeel van slimme beveiligingscamera's rondom je huis zijn notificaties van bewegingsdetectie. Dankzij bewegingsdetectie kun je altijd weten of en wanneer iemand je erf heeft betreden.

De slimme camera's van Yale bieden aanpasbare detectie- en bewakingsfuncties, zodat iedere locatie volledig beveiligd kan worden. Zelfs minder technisch onderlegde mensen kunnen ze eenvoudig instellen en bedienen met de Yale View-app. Met meldingen die worden verzonden wanneer beweging wordt gedetecteerd, kunnen gebruikers gemakkelijk de HD live feed controleren om te zien wat er aan de hand is. Zo kun je snel de politie waarschuwen of de buren vragen om in hun afwezigheid de boel te controleren. Bewegingsgebeurtenissen kunnen ook worden opgenomen, zodat je de beelden op elk moment kunnen terugkijken met de afspeelfunctie in de app.

Communiceer met huisdieren of mensen als je niet thuis bent

Slimme WiFi camera's zijn niet alleen nuttig als preventiemiddel, ze kunnen je ook helpen om een oogje in het zeil te houden bij huisdieren of dierbaren als je zelf niet thuis kunt zijn.

Binnencamera's zijn ideaal voor werkende ouders of baasjes van huisdieren. Je kunt namelijk je kinderen of huisdieren altijd in de gaten houden om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn. Ouders kunnen zo thuis werken en nog steeds in staat zijn om hun baby te zien slapen, of hun kind te zien spelen in een andere kamer Zo kun je je concentreren op je taken, terwijl je ook zorgt dat je kind veilig is.

Via de spreek-/luisterfunctie van de camera's voor binnen kun je met huisdieren die thuis aan het wachten zijn communiceren terwijl de live HD-beelden ervoor zorgen dat je de hele dag door kunt checken hoe het met je dier gaat, van waar dan ook ter wereld!

Yale heeft slimme camera's en CCTV-oplossingen voor iedere beveiligingswens. Zo kun je rustig verder met je dag, in de weet dat je huis altijd veilig en beschermd is.