Kerst gift guide

Het perfecte kerstcadeau uitzoeken is vaak een lastige taak. Iedereen heeft een andere smaak en interesses waar rekening mee gehouden moet worden om te zorgen dat ieder cadeau persoonlijk en passend is. Eén ding staat echter op al onze verlanglijstjes: de veiligheid en beveiliging van dierbare spullen en onze gezinnen. Yale smart home beveiligingsproducten zijn het perfecte cadeau voor jouw dierbaren, ongeacht hun interesses. Je denkt waarschijnlijk: komt een beveiligingsproduct wel in aanmerking als kerstcadeau? Voor wie het zich nog afvraagt, hebben we vier profielen samengesteld van potentiële cadeau-ontvangers, die laten zien hoe perfect een dergelijk product in hun dagelijks leven zou passen. Zo kun je ervoor zorgen dat ze kunnen genieten van een rustige nacht - zelfs na Kerstmis.

De drukke ouder

De drukke planning van het hele gezin bijhouden is het hele jaar door lastig, al helemaal met Kerst en tijdens vakanties. Gelukkig zijn de slimme beveiligingsproducten van Yale het perfecte cadeau om het gezinsleven een stuk makkelijker en ook veiliger maken.

Betekent dit voor jou ook rennen om de feestdagen te plannen, maar moet je er ook voor moeten zorgen dat je kinderen weer veilig thuis komen als ze wat met vrienden gaan doen? Met het slimme deurslot Linus® kun je virtuele sleutels geven aan gezinsleden en vrienden. Zo heb je geen sleutels meer nodig en is binnenkomen voor het hele gezin een stuk eenvoudiger! Zo kunnen je tieners wat met vrienden gaan doen en weer naar binnen door hun telefoon te gebruiken of met een door jou bepaalde code via het Yale Smart Keypad. Het Linus® slimme slot maakt opgroeien veiliger zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken.

Met de digitale deurspion van Yale kun je altijd zien wie er voor de deur staat. Het LCD-scherm werkt op batterijen en kan op bijna elke deur worden gemonteerd. Het apparaat biedt heldere live-beelden en vervangt de klassieke deurspion. Via het LCD-scherm kun je eenvoudig zien wie er voor de deur staat. Als je kinderen bijvoorbeeld de deur willen open doen voor bezoek als jij het druk hebt, kun je er toch zeker van zijn dat het veilig is en dat de deur alleen geopend wordt voor bekenden. Zo houd je je gezin het hele jaar door veilig.

Als jouw vrienden belangrijke documenten, waardevolle familie-erfstukken of sieraden veilig willen opbergen, dan is een kluis van Yale het perfecte cadeau! Drukke ouders hebben een aantal opties voor het openen van hun kluis, waaronder sleutels, vingerafdruk of een toegangscode. Dit is afhankelijk van het model van de kluis en hun persoonlijke voorkeur. We hebben een reeks kluizen voor thuis van verschillende afmetingen met verschillende beveiligingsniveaus, die bovendien beschikken over sabotagebestendige deuren, versterkte scharnieren en een vergrendelingsfunctie na vergeefse inlogpogingen. Hiermee wordt aan alle wensen op het gebied van beveiliging voldaan. Yale kluizen zijn ook perfect om dingen voor de kinderen te verbergen. Kerstcadeautjes, bijvoorbeeld!

De sporter

Ken je iemand die helemaal gek is van sport? Het meest voor de hand liggend is om hen sportkleding of accessoires te geven. Maar eerlijk? Daar hebben ze er waarschijnlijk al meer dan genoeg van. Wil je ze iets unieks geven dat perfect past in hun dagelijks leven? Geef ze dan een slim product van Yale!

Mensen hebben vaak goede voornemens om meer te gaan sporten of bijvoorbeeld een marathon te gaan lopen nu het nieuwe jaar eraan komt. Het laatste wat hardlopers willen, is er thuis achter komen dat ze hun sleutels kwijtgeraakt zijn. Dan moeten ze hun route weer nalopen in de hoop dat ze hun sleutels kunnen vinden om weer veilig naar binnen te kunnen. Het Linus® elektronisch slot opent de deur automatisch zodra een geregistreerde smartphone of slim apparaat zoals een Apple Watch dichtbij gedetecteerd wordt, zodat je zonder sleutels en hands-free naar binnen kunt. Zo kun je rustig gaan hardlopen zonder je zorgen te maken over sleutels.

Heeft een dierbare geïnvesteerd in sportapparatuur voor thuis? Dan willen ze er waarschijnlijk zeker van zijn dat hun dure spullen altijd beschermd zijn. Zorg dat hun sportspullen en hun hele huis beveiligd zijn door een slimme beveiligingscamera van Yale cadeau te doen! De camera's zijn volledig bedienbaar via de Yale View app en hebben een aanpasbare detectie- & bewakingsfunctie - waardoor gebruikers alles rond en in hun huis kunnen beschermen, zonder maandelijkse kosten. De Draai & Kantel camera voor binnen is ideaal om sportapparatuur thuis te beschermen, aangezien de camera bewogen kan worden om de hele kamer te bekijken of om te focussen op de duurste dingen. Dit helpt ook tegen het verhoogde risico op inbraak tijdens de feestdagen.

De dierenliefhebber

Elke huisdiereigenaar is al aan het plannen hoe hij zijn geliefde huisdieren met Kerstmis kan verwennen. Daarom is een slim product van Yale het perfecte kerstcadeau om hun pluizige vrienden te beschermen en ze overdag te controleren.

Helaas kunnen veel mensen overdag niet thuis zijn om hun hond uit te laten. Helaas moeten ze (tot hun teleurstelling) werken, boodschappen doen en hun dagelijkse leven runnen. Door een Linus® slim deurslot cadeau te doen, kunnen ze virtuele sleutels aan vrienden of de hondenuitlater geven zodat ze makkelijk binnen kunnen om de hond uit te laten. Zo weten ze zeker dat hun huisdier altijd goed verzorgd wordt.

Voor vrienden en familie die graag af en toe even checken hoe het gaat met hun huisdieren zijn de binnencamera's van Yale een geweldig cadeau! Willen ze overdag met hun huisdier praten? Via de spreek-/luisterfunctie kunnen ze met hun huisdier die thuis aan het wachten is communiceren, terwijl de live HD-beelden ervoor zorgen dat ze de hele dag door kunnen checken hoe het met hun dier gaat, van waar dan ook ter wereld!

De wereldreiziger

Wie houdt er nu niet van reizen? We kennen allemaal wel iemand die iedere week wel op reis lijkt te gaan. Met een slim beveiligingsproduct van Yale kun je die persoon deze kerst totale gemoedsrust geven.

Yale Smart Camera's voor buiten kunnen geprogrammeerd worden om specifieke gebieden rondom het huis in de gaten te houden, zoals de tuin, oprit of bijgebouwen. Camera's voor binnen kunnen ook toegevoegd worden voor een extra niveau van veiligheid, allemaal zonder maandelijkse kosten. Er wordt een notificatie verstuurt zodra er beweging gedetecteerd wordt, zodat ze eenvoudig de live HD-beelden kunnen bekijken om te zien wat er aan de hand is of om even te checken hoe het in hun huis is als ze weg zijn.

Ken je iemand die altijd op pad is maar thuis nog wel dingen moet regelen? Met het slimme deurslot Linus® kunnen ze virtuele sleutels delen met vrienden of buren zodat alles goed geregeld kan worden. Dankzij jouw geweldige kerstcadeau kunnen vrienden hun planten water geven of op het huis passen als ze weg zijn.

Deze voorbeelden zijn slechts een kleine selectie uit de vele manieren waarop slimme beveiligingsproducten van Yale het perfecte kerstcadeau zijn, ongeacht wat voor levensstijl je hebt. Met een slim beveiligingsproduct van Yale onder de kerstboom heeft iedereen een rustige (en veilige) nacht!