Yale Linus slim deurslot op voordeur

Samen maken we Nederland veiliger tijdens de Nationale Inbraakpreventie Weken. Yale is al jaren trotse partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken. Wij vinden het belangrijk om alle huiseigenaren van Nederland te attenderen op de beveiliging van hun woning. Om het je makkelijk te maken, bieden we met ons uitgebreide Yale assortiment de veiligste én slimste oplossingen. Zo maken wij Nederland steeds een beetje veiliger!

Steeds meer mensen overwegen een slim deurslot

Slimme deursloten worden steeds populairder. En dat is niet zomaar. Een slim slot is niet alleen makkelijk, maar ook veilig.

Uit onderzoek van de Nationale Inbraakpreventie Weken blijkt dat men regelmatig vergeet om de deur op slot te draaien. Vooral kinderen vergeten dit nog wel eens. Een inbreker kan dan makkelijk met een bankpasje of stuk plastic naar binnen middels de ‘flippermethode’. Een slim slot is dan dé uitkomst. Het slimme deurslot Yale Linus® draait namelijk de deur automatisch op slot, zodra je deze achter je dichttrekt. Ook kan je altijd via de Yale Home app checken of jouw deur op slot is.

 

Sleutelbeheer versus slim deurslot

Wie heeft er allemaal een sleutel van jouw huis? En weet je zeker dat er geen sleutels in omloop zijn, waar je niets van af weet? Veel mensen vergeten hun cilinders te vervangen bij verhuizing of wanneer sleutels zijn zoekgeraakt. Hierdoor is de beveiliging van de woning niet meer optimaal.

Voorkom gedoe met sleutels. Met het slimme deurslot Linus® doe je je deur op slot zonder sleutel en kan je eenvoudig mensen toegang geven, maar deze toegang ook weer intrekken. Zo heb je altijd de volledige controle over wie wanneer jouw woning binnen kan.

De voordeur extra beveiligen? Plaats een camera!

Naast goedgekeurd hang- en sluitwerk, kun je de voordeur extra beveiligen door het plaatsen van een beveiligingscamera. De All-in-One camera van Yale houdt niet alleen je huis in de gaten, maar is ook voorzien van een ingebouwde spotlight, spreek-/luisterfunctie en bewegingsdetectie. Zo kan je tijdens de donkere dagen eerst zien wie er voor de deur staat via de Yale View app, voordat je de deur daadwerkelijk opent.

Beveiligingstips voor onbezorgde feestdagen

Zeker tijdens de feestdagen is het extra belangrijk om je huis goed te beveiligen. Met de smart home beveiligingsproducten van Yale schrik je letterlijk én figuurlijk inbrekers af en heb je 24/7 de controle over de beveiliging van jouw huis via je smartphone.

Zo kan je (beveiligings)camera’s in en rond je huis plaatsen of een alarmsysteem installeren dat je eenvoudig kan uitbreiden met accessoires. En wil je er zeker van zijn dat jouw deur op slot zit? Het slimme deurslot Linus draait de deur automatisch op slot. Met Yale wordt beveiligen een makkie.

We wensen je alvast fijne én veilige feestdagen toe.