De nieuwe slimme camera's en videodeurbel van Yale

Maak kennis met de nieuwe slimme camera’s en videodeurbellen van Yale  

Ontdek onze nieuwe producten van het slimme beveiligingsecosysteem: de slimme binnencamera’s, buitencamera’s en videodeurbel van Yale!

De vormgeving van de nieuwe camera’s en deurbellen is strak en elegant, zonder afbreuk te doen aan functionaliteit. Ze passen naadloos in elke woning en bieden geavanceerde beveiliging en gemak met één druk op de knop. Onze binnen- en buitencamera’s zijn bovendien onderscheiden met elk een Red Dot-prijs, één van de meest gewilde kwaliteitskeurmerken voor goede vormgeving. 

Onderdeel van het slimme beveiligingsecosysteem van Yale 

De slimme camera’s en videodeurbellen maken deel uit van het slimme beveiligingsecosysteem van Yale en kunnen worden aangesloten op andere slimme apparaten van Yale, zoals de slimme sloten, slimme alarmsystemen, slimme producten voor opslag en de slimme poort- en garagedeuropener. Dit maakt extra integratie van producten en functionaliteiten mogelijk. Zo kun je automatisch je poort openen met de slimme opener en de deur ontgrendelen met het slimme Linus®-slot, dankzij automatische ontgrendeling. Bij het ontgrendelen van de deur wordt het alarm gedeactiveerd en bij beweging begint de slimme camera met opnemen.

Met onze nieuwe slimme camera’s en videodeurbellen, die eenvoudig te installeren en te bedienen zijn, regel en bewaak je de beveiliging van je woning vanaf je smartphone via de Yale Home app - ongeacht waar je bent. 

Je kunt onze nieuwe apparaten ook bedienen met spraakopdrachten, omdat ze gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan toonaangevende stemassistenten en andere domoticaproducten. Zo kun je bijvoorbeeld je stemassistent met schermfunctie vragen je te laten zien wie er voor de deur staat of om te kijken hoe het met je kinderen gaat terwijl jij bezig bent met het avondeten. 

Voor extra gemak komen al onze nieuwe slimme camera’s en deurbellen met een spreek-/luisterfunctie, zodat je de persoon aan de andere kant kunt horen en met hem/haar kunt praten. Dus als je met je familie of de bezorger aan je voordeur moet communiceren als je niet thuis bent, maak je dan geen zorgen! Je kunt dit doen via de Yale Home app op je smartphone.

Dankzij de ingebouwde AI-technologie in de camera’s en de videodeurbel kun je zonder extra kosten persoonsdetectie en aanpasbare zones en schema's* inschakelen. Met aanpasbare detectiezones voor zowel binnen- als buitencamera’s kun je specifieke gebieden instellen die je je camera wilt laten bewaken en meldingen uitsluiten van regelmatige gebeurtenissen (zoals je auto die ‘s avonds de oprit oprijdt) met behulp van bewegingsschema's*. Andere AI-functies zoals huisdier-, pakket- en voertuigdetectie, evenals opties voor opnames in de cloud, zijn allemaal beschikbaar in ons abonnement.*

*Binnenkort beschikbaar
**De binnencamera biedt alleen huisdierdetectie als onderdeel van het abonnement.

De slimme binnencamera

Of je nu een toegewijde eigenaar van huisdieren bent, deel uitmaakt van een druk gezin of gewoon iemand die zijn woning en dierbare bezittingen wil beschermen, de slimme binnencamera’s vormen een perfecte aanvulling op je beveiligingssysteem. De camera heeft een kijkhoek van 110° en geeft heldere 1080p HD-beelden. Je kan eenvoudig inzoomen op belangrijke gebieden. Ook biedt de camera beweging geactiveerde opnamen, het comfort van nachtzicht en meldingen die je altijd op de hoogte houden.

Voor extra privacy en comfort in je woning kun je de slimme binnencamera zo programmeren dat hij overschakelt naar de privacymodus wanneer je thuiskomt. Deze modus kan worden geactiveerd wanneer het alarmsysteem van Yale wordt uitgeschakeld, als onderdeel van het slimme beveiligingsecosysteem van Yale.

Met zijn moderne en minimalistische vormgeving, gecombineerd met de allerbeste functionaliteiten, heeft de nieuwe slimme binnencamera al de prestigieuze Red Dot-prijs voor design verdiend, waarmee opnieuw wordt bevestigd dat hij uitmunt in zowel vorm als functie.

De slimme buitencamera

De slimme buitencamera zorgt ervoor dat je woning, tuin en oprit veilig zijn, schrikt ongewenste bezoekers af en houdt een oogje in het zeil wanneer dat nodig is. De camera biedt een helder 1080p HD-beeld en een kijkhoek van 154°, zodat je heel je tuin kunt zien. Door beweging geactiveerde opnamen, verbeterd nachtzicht in kleur en een spotlight die bij beweging kan worden geactiveerd, wordt jouw beveiliging buitenshuis verbeterd.

Wil je je woning in de gaten houden als je niet thuis bent? De Yale Home app biedt toegang tot live beelden waar je ook bent en stuurt je meldingen in realtime. Daarnaast kun je video’s opnemen of beelden vastleggen die je later kunt bekijken, voor extra beveiliging en gemoedsrust. Als onderdeel van het slimme beveiligingsecosysteem van Yale begint de camera met opnemen zodra de slimme alarmsensor wordt geactiveerd, zodat je geen moment van de actie hoeft te missen als er een incident plaatsvindt.

Tot slot kun je kiezen uit twee oplossingen voor stroomvoorziening: oplaadbare batterijen of netvoeding, zodat de camera altijd aangesloten blijft. Ook kun je verschillende extra accessoires aansluiten, zoals een oplader op zonne-energie en een optionele USB-kabel, voor een breed scala aan stroomopties.

De slimme videodeurbel

Met de slimme videodeurbel van Yale kun je altijd en overal bezoekers zien, horen en met hen spreken. De videodeurbel is eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt live weergave en nachtzicht voor duidelijke beelden die je 24/7 via de Yale Home app op je smartphone kunt bekijken. Dankzij een kijkhoek van 154° heb je goed zicht. Verder kun je privacy-zones instellen om bepaalde gebieden buiten beeld te houden.

Mis nooit meer een bezoeker of levering dankzij realtime meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd en een “oproep” zodra bezoekers op de deurbel drukken. Als onderdeel van het slimme beveiligingsecosysteem van Yale kun je via de Yale Home app ook eenvoudig zien wie er voor de deur staat en, als het veilig is, je deur ontgrendelen met een slim slot van Yale om ze binnen te laten.

Natuurlijk wil je altijd kunnen horen wanneer er wordt aangebeld! Daarvoor kun je de deurbel gong toevoegen, waarmee je ook kunt kiezen uit 7 verschillende en fascinerende Yale-geluiden. De deurbel van Yale is eenvoudig in te stellen en te gebruiken en werkt op een ingebouwde oplaadbare batterij of via een stroomkabel.

Geniet van ongekend gemak en optimale beveiliging met onze nieuwe camera's en videodeurbel! Vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop.