Dit zijn de leukste slimme kerstcadeaus voor de beveiliging van jouw huis!

Droom van een slimme kerst met de beveiligingsproducten van Yale voor de slimme woning 

We voelen allemaal elk jaar weer de stress van het kerstinkopen doen en gaan op zoek naar het ideale geschenk voor onze dierbaren: een geschenk dat zowel gewaardeerd als gebruikt zal worden. Als jij of je dierbaren deze kerst dromen van een slimmere en veiligere woning, dan heeft Yale een ecosysteem van slimme producten waarmee het hele gezin tijdens en na de feestdagen zijn woning probleemloos kan runnen.

Geef toegang tot een slimmere woning cadeau met Linus®

Wat is er fijner dan het gevoel van vrijheid zonder sleutels en toch een veilige woning? Laat je familie dit gevoel zelf ervaren door ze deze kerst een slim Linus®-slot als geschenk te geven.

Het slimme Linus®-slot is eenvoudig te installeren en in te stellen, en past bij elke woning. Stel je voor dat je met je kerstinkopen en de kinderen buitengesloten raakt omdat je je sleutels kwijt bent. Het is een scenario waarvan je al in de stress raakt als je eraan denkt, laat staan als je het meemaakt! Linus® maakt de toegang tot je woning veiliger en gemakkelijker. Zo wordt de deur ontgrendeld zodra jouw geregistreerde telefoon of slimme apparaat zoals een Apple Watch in de buurt wordt gedetecteerd. Voor handsfree en sleutelloze toegang! Je kunt je deur ook ontgrendelen met een vooraf ingestelde code en een Smart keypad van Yale. Dankzij de gedetailleerde toegangslogs op de app kun je controleren of je deur op slot of ontgrendeld is.

Kerstmis is voor elk gezin een drukke tijd van het jaar. Het is in je woning een komen en gaan van mensen die de grootouders gaan ophalen, eten of speelgoed uit de auto willen pakken of gewoon even naar buiten gaan voor wat frisse lucht en rust. Dus je wilt altijd zeker weten dat je woning veilig is. Met Linus® geef jij je gasten toegang tot je woning met een virtuele sleutel of code, zodat zij naar binnen kunnen als jij niet naar de deur kunt komen. En hoe hard je ook je best doet om de perfecte dag te plannen, er komt altijd wel iemand te laat. Als er op de deur wordt geklopt terwijl iedereen aan het genieten is van het kerstdiner, kun je op afstand gewoon de deur openen met de app of je favoriete stemassistent en gasten ongestoord verwelkomen.

Zorg voor een veilig vertrek en aankomst met een slimme opener

Een opvallend, duur kerstgeschenk maakt altijd indruk. Maar soms zijn de beste geschenken diegene die bijdragen aan de veiligheid van de grote geschenken. Zorg dat je altijd weet wanneer mensen essentiële toegangspunten tot je woning, zoals poorten of garagedeuren, hebben geopend of gesloten en zorg voor een soepeler woonwerkverkeer door je dierbaren een slimme opener als geschenk te geven.

Met de slimme poort- en garagedeuropener van Yale bedien en bewaak je alle poorten en garagedeuren die al zijn uitgerust met een automatiseringsapparaat. Daarvoor heb je geen afstandsbediening nodig. Dus als je weet dat je partner of dierbare een nieuwe auto of een fitnessapparaat als geschenk krijgt, kun je hem of haar helpen om deze grote aankopen beter te beschermen! En als je de feestdagen soepeler wilt laten verlopen, kun je met de Yale Home app ook een automatische woon-werkroutine instellen. Deze app opent en sluit je poorten en garagedeuren wanneer je thuiskomt of vertrekt. Dat is ideaal voor de vele uitstapjes die je met je gezin tijdens de feestdagen zult maken naar familieleden of vrienden. Met de slimme opener weet je dan ook meteen wanneer een toegangspunt wordt geopend of gesloten dankzij de gedetailleerde activiteitenfeed. Dit maakt de slimme opener de perfecte tool als je op 24 december wilt zien of de kerstman al in aantocht is.

Bescherm de dingen waar je van houdt met een slim opbergcadeau

Heeft jouw geliefde een speciale hobby? Of is hij of zij een verwoed verzamelaar? Of misschien is hij of zij een echte netheidsfreak die organisatie en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan? Als deze kenmerken je bekend in de oren klinken, dan heeft het assortiment slimme opslagsystemen van Yale een aantal apparaten die deze kerst ideaal voor ze zouden zijn!

De slimme kluis is een ideaal geschenk voor iedereen die deze kerst belangrijke documenten of dierbare familiestukken en juwelen wil beschermen. De veilige deur van de slimme kluis is bestand tegen allerlei gereedschappen die gebruikt kunnen worden om een kluis te openen. Ook heeft de kluis een veiligheidsslot met twee zaagbestendige vergrendelingsschoten. Voor extra beveiliging gaat het alarm van de slimme kluis af na vijf incorrecte pogingen tot opening. In dat geval blijft de kluis ook nog eens vijf minuten lang op slot om ongewenste bezoekers te weren. Je kunt de slimme kluis openen met de Yale Home app of een spraakopdracht dankzij integratie met toonaangevende slimme assistenten zoals Alexa, Google Home en Apple Home. Zo kunnen enthousiaste verzamelaars of amateurhistorici in je leven zich gerust voelen in de wetenschap dat hun meest waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen.

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor iemand die graag een opgeruimd en georganiseerd huishouden heeft? Of heb je er genoeg van dat ze geïrriteerd raken als iemand in hun voorraadkast snuffelt en hun zorgvuldige opbergsysteem overhoophaalt? Wees niet bang! Het slimme kastslot van Yale is het ideale geschenk om hun lades en kasten buiten het bereik van de rest van de familie te houden. 

Het onopvallende, ultracompacte slot kan eenvoudig in de meeste kasten en lades worden gemonteerd om volledig aan het zicht te worden onttrokken en is de eenvoudigste manier om ongewenste gasten of kinderen weg te houden van lades en kasten in hun woning. Met een slim kastslot kun je via de Yale Home app zien wanneer een kastje of lade werd geopend. Meldingen worden direct naar je telefoon gestuurd zodat je precies weet welke kastjes of lades werden geopend. Met het slimme kastslot van Yale kun je ook snacks die je voor Kerstmis hebt gekocht, zoals koekjes voor de Kerstman of heerlijke traktaties die bedoeld zijn voor het kerstdiner, veilig uit de buurt van de familie houden tot de grote dag. Zo kun je de sfeer van het seizoen behouden en de verleiding weerstaan om jezelf op de ‘stoute lijst’ te zetten door jezelf vroeg te trakteren op de kerstlekkernijen.

Met de slimme opener, Linus® en het assortiment slimme producten voor opslag kun je een virtuele sleutel of code delen met vertrouwde personen, zoals een babysitter, schoonmaker of familielid, om hen veilige en gecontroleerde toegang te geven tot je woning, poorten, kluizen, kasten, lades en deuren. Met het slimme beveiligingsecosysteem van Yale, dat wordt aangestuurd door de Yale Home app, gebruik je dezelfde code. Zo hoef je niet verschillende toegangscodes te delen of te onthouden. En als de omstandigheden veranderen, kun je de code intrekken voor alle apparaten die de app direct gebruiken. Dankzij het slimme ecosysteem kun je de beveiliging van je woning in de gaten houden en regelen met één account voor extra gemak, zodat de droom van een slimmere, meer verbonden woning deze kerst werkelijkheid wordt. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de manieren waarop de slimme beveiligingsproducten van Yale het perfecte kerstgeschenk kunnen zijn, waarmee jij het dagelijks leven van je dierbaren makkelijker kunt maken. Droom van een slimmere kerst met het slimme beveiligingsecosysteem van Yale!