Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Hoe werkt het

Slimme toegang tot je huis

Met Yale heb je altijd en overal de controle over je voordeur via je smartphone. Met het slimme deurslot Linus® kun je eenvoudig iemand toegang geven tot je woning. En deze toegang trek je eenvoudig weer in met slechts één druk op de knop.

De Yale Home app

Bewaking van activiteiten

Via de 24/7 activiteiten-feed zie je precies wie er wanneer binnenkomt.

Toegang voor gasten

Wijs onbeperkt virtuele sleutels toe die een paar weken, een paar uur of zelfs een paar minuten geldig zijn. Je hebt geen zorgen meer over verloren of gestolen sleutels.

Totale controle

Vergrendel én ontgrendel je deur, beheer sleutelloze toegang en houd bij wie er wanneer thuiskomt, waar je ook bent.

Doorsense technologie

Yale beschikt over de DoorSense technologie die de status van jouw deur controleert en aangeeft of deze open of goed gesloten is.

Functies slim deurslot

Automatische ontgrendelenAutomatische ontgrendelen

Automatisch ontgrendelen

Deze functie ontgrendelt automatisch het slot als je naar de deur loopt. Geen gedoe meer met sleutels.

Automatisch vergrendelenAutomatisch vergrendelen

Automatisch vergrendelen

Schakel 'automatisch vergrendelen' in en je hoeft je nooit meer af te vragen of je de deur wel op slot zit. De deur wordt automatisch vergrendeld nadat een vooraf ingestelde tijd (tussen 30 seconden en 30 minuten) is verstreken.

DoorSenseDoorSense

DoorSense™

DoorSense™ geeft aan je deur goed gesloten en vergrendeld is. Je kunt de status van je deur ook controleren met elke spraakassistent. Als js DoorSense™ hebt geïnstalleerd, kun je de automatische vergrendelfunctie instellen, zodat de deur vergrendelt als deze wordt gesloten.

De installatie is een fluitje van een cent

Het slimme deurslot Linus® kan eenvoudig worden geïnstalleerd over de bestaande cilinder. Dit doe je aan de binnenkant van je voordeur. Je behoudt dus niet alleen de originele sleutels, maar je voordeur ziet er van buitenaf ook nog eens hetzelfde uit als voorheen! De slimme functies zijn van buitenaf namelijk niet zichtbaar.

Ingebouwde beveiligingsfuncties

EncryptieEncryptie

Encryptie

Het slimme deurslot Linus® maakt gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE)-encryptie, naast AES 128-bits- en TLS-encryptie, ook wel te vergelijken met het beveiligingsniveau van internetbankieren.

VerificatieVerificatie

Verificatie

Je Yale Home account is beveiligd met tweevoudige verificatie. Dit betekent dat het systeem - naast je wachtwoord - ook je identiteit controleert op basis van een e-mailadres of telefoonnummer.

Telefoon verlorenTelefoon verloren

Telefoon verloren

Stel dat je je telefoon verliest, dan kun je jouw Yale Home account en alle virtuele sleutels op elk moment blokkeren.

 

Biometrische verificatie

Schakel de vingerafdruk of gezichtsherkenning van je smartphone in om je deur te ontgrendelen en te vergrendelen wanneer je weg bent. Creëer een extra beveiliging om ervoor te zorgen dat je voordeur veilig en beveiligd is.

*Deze functie werkt alleen met de Yale Connect WiFi Bridge als aanvulling op je slimme deurslot Linus®