Gratis verzending vanaf €75-10% bij inschrijving voor de nieuwsbrief  Gratis retour

Linus slim deurslot L2

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Productcode:
Linus slim deurslot L2
  • Bediening via app - Vergrendel en ontgrendel je deur met je smartphone
  • Yale Dot -Tik met je smartphone op de Dot om je deur nog sneller te openen en te sluiten zonder de app te openen
  • Sneller, duurzamer en stiller dan de vorige generatie Yale Linus®
Tot € 229,00

Linus® slim deurslot L2

Maak kennis met het Yale Linus® slim deurslot L2, de volgende stap in slimme sloten met verbeterde duurzaamheid, stillere prestaties en dubbele snelheid ten opzichte van de vorige generatie Linus® smart lock.

Verhoog de beveiliging van je huis en geniet van gemoedsrust met deze geavanceerde, sleutelloze toegangservaring. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het bijhouden van je sleutels en de zorg om ze te verliezen. Ervaar de magie van je slimme slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je je huis nadert, en vergrendelt op een bepaald tijdstip, met een timer, of onmiddellijk wanneer je vertrekt. Loop in en uit, in de wetenschap dat je huis veilig is.

Met het Yale Linus® slim deurslot L2 kun je met slechts een paar tikken op je telefoon via de Yale Home-app toegang verlenen aan vrienden, familie en vertrouwde personen. Je kunt ook je slimme slot ervaring verbeteren met sleutelloze accessoires zoals het Yale Smart Keypad of de Yale Dot, waardoor de manier waarop je je deur ontgrendelt eenvoudiger wordt.

De Linus® L2 smart lock werkt naadloos samen met je andere Yale slimme producten, toonaangevende spraakassistenten en smart home apparaten voor een complete smart home beveiliging ervaring.

Ontdek of Linus® L2 op jouw deur past.

Belangrijkste kenmerken

Yale Linus slim deurslot L2 bediening via appYale Linus slim deurslot L2 bediening via app

Bediening via app

Bedien eenvoudig je slimme slot, geef vertrouwde bezoekers op afstand toegang en weet wie er komt en gaat, zelfs als je weg bent.

Sleutelloze toegang met de Linus L2 smart lockSleutelloze toegang met de Linus L2 smart lock

Sleutelloze toegang

Geniet van de flexibiliteit om je telefoon te gebruiken, sleutelloze accessoires zoals het Smart Keypad of de meegeleverde Yale Dot®, of gepersonaliseerde vergrendelingen voor je deur. Nooit meer je sleutels kwijt!

Plaats het Linus L2 slim slot gemakkelijk zelfPlaats het Linus L2 slim slot gemakkelijk zelf

Doe-het-zelf

De Linus® L2 smart lock is eenvoudig te plaatsen en zorgt voor een probleemloze installatie, zodat je het slimme slot snel en gemakkelijk in gebruik kunt nemen.

Het Yale slimme slot werkt samen met verschillende smart home systemenHet Yale slimme slot werkt samen met verschillende smart home systemen

Connectiviteit

Yale slimme sloten werken naadloos samen met andere Yale producten en toonaangevende partners zoals spraakassistenten en smart home apparaten.

Samen slim

De Yale Linus® L2 smart lock werkt naadloos samen met spraakassistenten zoals Google Home en Alexa. Ook kun je het slimme deurslot integreren met andere smart home apparaten, zoals Philips Hue slimme verlichting, voor extra veiligheidheid en gemak. 

Yale Linus L2 slim deurslot werkt met Google HomeYale Linus L2 slim deurslot werkt met Google Home
Yale Linus L2 slim slot werkt met AlexaYale Linus L2 slim slot werkt met Alexa
Yale Linus L2 smart lock werkt met Philips HueYale Linus L2 smart lock werkt met Philips Hue
Bedien de Yale Linus L2 smart lock met de Yale dotBedien de Yale Linus L2 smart lock met de Yale dot

Eenvoudiger te bedienen, kleiner, sterker, stiller en twee keer zo snel als de eerste generatie Linus®.

Het Linus® L2 slim deurslot heeft een strak, vernieuwd ontwerp dat een nieuwe standaard zet voor optimale prestaties. De robuuste metalen behuizing bevat een stille motor met krachtige draaiknop voor een soepele en snelle vergrendeling en ontgrendeling. De oplaadbare batterij laadt snel op voor krachtige, langdurige sleutelloze toegang. Ervaar nieuwe vergrendelings- en ontgrendelingsopties, zoals het instellen van specifieke tijden of tik met je telefoon op de Yale Dot® voor naadloze toegang.

Geniet van sleutelloos gemak

Nooit meer het gedoe van per ongeluk je sleutels vergeten of verliezen. Geniet van het sleutelloze leven met aanpasbare automatische vergrendeling/ontgrendeling en het gemak van vergrendeling en ontgrendeling op afstand voor vertrouwde bezoekers. 

Beheer moeiteloos de toegang voor familie, vrienden en vertrouwde personen door digitale sleutels of toegangscodes te verstrekken met de intuïtieve Yale Home app. Met de activiteitenfeed en slimme waarschuwingen weet je altijd wanneer je deur is geopend, voor een gerust gevoel.

Vrouw komt deur binnen met daarop het Yale Linus L2 slim slotVrouw komt deur binnen met daarop het Yale Linus L2 slim slot
Gezin verlaat voordeur waarop het Linus L2 smart lock is geïnstalleerdGezin verlaat voordeur waarop het Linus L2 smart lock is geïnstalleerd

Pas zelf je beveiliging aan zodat deze aansluit op jouw wensen

Maak je Yale Linus® Smart Lock L2 persoonlijk en stem het af op je dagelijkse routine. Met de Yale Home app kun je je slot zo instellen dat het je huis automatisch beveiligt op specifieke tijden, zoals bedtijd en wanneer je klaar bent om naar je werk te gaan. Ontwerp het perfecte schema voor thuisbeveiliging voor je digitale deurslot.

Volledige connectiviteit om je huis nog slimmer te beveiligen

De Linus® L2 smart lock is een ingebouwd Bluetooth- en Wi-Fi-deurslot waarmee je jouw slimme voordeurslot overal vandaan op afstand kunt bedienen en waardoor het slot compatibel is met toonaangevende spraakassistenten en smart home-apparaten. Je kunt je slimme slot ook integreren met andere Yale-apparaten zoals Yale slimme beveiligingscamera's, Yale slimme alarmsystemen, Yale slimme producten voor opslag en Yale slimme poort- en garagedeuropener. Deze apparaten zijn allemaal toegankelijk via de Yale Home app, zodat er een uniforme smart home-ervaring ontstaat waarbij al je apparaten samenwerken.

Verbind je Yale Linus slim slot met andere smart home beveiling apparatenVerbind je Yale Linus slim slot met andere smart home beveiling apparaten

Eenvoudige installatie

Eenvoudig direct uit de doos te installeren.
Yale Linus® Smart Lock is een doe-het-zelf slim slot dat is ontworpen om in een mum van tijd te worden geïnstalleerd, zonder aanpassingen aan je voordeur. Of je nu huurt of eigenaar bent van je huis, dit sleutelloze slimme deurslot monteer je eenvoudig op je deur zonder aanpassingen en laat geen sporen na.

Maak je gebruik van een Linus verstelbare cilinder? Bekijk dan hier de installatievideo.

Ontdek of Linus® L2 op jouw deur past.

Elegantie die past bij elke deur

Met een verbeterd, stijlvol, slank en smal ontwerp past Linus® L2 perfect bij de inrichting van elk huis.

Yale Linus L2 slim deurslot in zwart en zilverYale Linus L2 slim deurslot in zwart en zilver

De Yale Home app

Verbind en bedien al je slimme Yale-producten vanaf één app: slimme sloten, slimme binnen- en buitencamera's en slimme videodeurbel, slim alarmsysteem, slimme producten voor opslag en slimme poort- en garagedeuropeners.

Functies omvatten:

  • Sleutelloze toegang: op afstand vergrendelen en ontgrendelen of je deurslot instellen om op een specifieke tijd open of op slot te gaan: op een timer, of automatisch wanneer het merkt dat je komt en gaat.
  • Activiteitenoverzicht en realtime meldingen: zie wanneer je deur is geopend en door wie dankzij gedetailleerde activiteitenoverzichten en slimme meldingen op je telefoon.
  • Toegang delen: verleen virtuele sleutels aan vrienden, familie en vertrouwde personen met slechts een paar tikken in de Yale Home app.
  • Ondersteuning voor meerdere huizen: beveilig meerdere eigendommen zoals je huis, kantoor en zomerhuis zonder gedoe met meerdere accounts, allemaal via één app.
Yale Home app in App StoreYale Home app in App Store

App Store

Download de Yale Home app op je mobiele telefoon.

Yale Home app in Google Play StoreYale Home app in Google Play Store

Google Play

Download de Yale Home app op je mobiele telefoon.

Gerelateerde producten

Yale Smart KeypadYale Smart Keypad

Yale Smart Keypad

Het Yale Smart Keypad is perfect om unieke toegangscodes te verstrekken aan vertrouwde bezoekers zonder dat er een smartphone of sleutels nodig zijn. Met unieke codes voor elke bezoeker kun je bijhouden wie er binnenkomt en vertrekt via de Yale Home-app.

Yale slimme binnencameraYale slimme binnencamera

Yale slimme binnencamera

De slimme binnencamera stelt je in staat om een oogje in het zeil te houden binnen in je huis terwijl je weg bent, waardoor je ultieme gemoedsrust hebt.

Yale slimme videodeurbelYale slimme videodeurbel

Yale slimme videodeurbel

Met de Yale slimme videodeurbel kun je bezoekers altijd en overal zien, horen en spreken. 

Yale slimme buitencameraYale slimme buitencamera

Yale slimme buitencamera

De slimme buitencamera kan dienen als een afschrikmiddel voor inbrekers en helpt zo de algehele veiligheid van je huis te verbeteren.

Yale ecosysteem voor smart home beveiligingYale ecosysteem voor smart home beveiliging

Ontdek het Yale slimme ecosysteem

Ervaar een veiliger en meer verbonden slim huis dat je kunt bedienen met één simpele druk op een knop vanaf elke locatie, met de Yale Home app.

Specificaties

Compatibiliteit van het slot

Compatibel met Europrofielcilinders die minstens 3 mm uitsteken
en ronde cilinders van 22 mm.
Als je geen geschikte Europrofielcilinder hebt, kan de Yale Linus® verstelbare cilinder apart worden aangeschaft.

Compatibele smartphone

Yale Home app voor je iOS- of Android-smartphone.

Communicatie

Bluetooth 5.3 en Wi-Fi 2.4 -5 GHz

Tweevoudige verificatie

Je Yale Home account is beveiligd met tweevoudige verificatie. Dit betekent dat het systeem - naast je wachtwoord - ook je identiteit controleert op basis van een e-mailadres of telefoonnummer.

Encryptie

128-bit AES encryptie

Afmetingen van het product (B x H x D)

51.7mm x 146.2mm x 45.75mm (zonder draaiknop)

Gewicht

662g

Afwerking

Mat zwart en zilverkleurig

Speaker

Ja

Type batterijen

Oplaadbare accu met 2x 18650 Li-ion-cellen

Levensduur batterijen

Tot 6 maanden

Opladen van batterijen

USB-C. 1,5 - 4,5 uur afhankelijk van oplader

Artikelnaam

Yale Linus slim deurslot L2 - zwart: 05/103210/MB
Yale Linus slim deurslot L2 - zilver: 05/103210/SI

 

Meer informatie

Meer informatie
Gewicht (kg) 1.00