Zipato systeem

We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met Zipato®, hét platform voor complete controle en automatisering, aan te kondigen. Zipato® is de nieuwe generatie van smart home beveiliging en stelt je in staat om je beveiligingssysteem, energiebeheer, veiligheid en gezondheidszorg makkelijk in één automatiseringssysteem te beheren. En dankzij de nieuwe integratie met het slimme deurslot Linus® kan jouw smart home nog beter beveiligd worden door slim toegangsbeheer.

Maak je huis veiliger

Met de Zipato® app kun je het Linus® slimme slot programmeren om op specifieke tijden op slot of open te gaan, om tekst-, video- of foto notificaties te sturen wanneer de deur wordt open gemaakt en om zelfs je alarmsysteem op afstand uit te schakelen wanneer je thuis komt, van waar dan ook in de wereld! De toegang tot je huis beheren is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij Linus® en Zipato®. Maak eenvoudig virtuele sleutels en toegangscodes aan voor gasten via de Yale Home app*, en als je een slimme beveiligingscamera hebt, dan kun je op afstand live beelden bekijken via Zipato® om mensen die je vertrouwt binnen te laten.

Extra beveiliging wanneer het jou uitkomt

Heb je altijd haast en ga je veel te laat de deur uit? Met het Linus® slimme deurslot en Zipato® kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun huis veilig achterblijft en dat de deur goed op slot zit zonder gebruik van een sleutel. Er is geen reden voor paniek als gebruikers het vertrekscenario activeren, maar om wat voor reden dan ook hun deur niet goed hebben afgesloten. De Linus® Doorsense-technologie triggert een alarm op Zipatile2 en stuurt notificaties naar je telefoon via Zipato® om je te laten weten dat je deur nog open is.

Creëer een smart home beveiligingssysteem op maat

Creëer een gepersonaliseerd smart home beveiligingssysteem wat afgestemd is op al jouw wensen door het slimme deurslot Linus® te verbinden met andere apparaten via Zipato®. Wil je je CO2-afdruk verminderen? Zipato® doet je lampen uit, schakelt je alarmsysteem in en zet je verwarming uit om energie te besparen zodra het Linus® smart lock de deur op slot draait als je weggaat. Zo heb je de volledige controle over jouw huis!