Yale Linus slim deurslot: Dé nieuwe oplossing voor jouw buitendeur

Met het Yale Linus® slim deurslot maak je jouw deur slimmer! Deze innovatie is speciaal ontworpen om jouw leven makkelijker én veiliger te maken. Het slimme deurslot Linus® is een veilig deurslot waarmee je altijd en overal jouw deur kunt vergrendelen en ontgrendelen. Doe je deur op slot zonder sleutel, kijk wie er wanneer binnenkomt, verstrek virtuele gastsleutels en controleer of de deur open of dicht is. En dit alles via één handige Yale Home App.

Ben je eenmaal verbonden met de app, dan kun je de toegang tot jouw huis beveiligen, controleren én beheren via je smartphone. Waar je ook bent! Het enige dat je nodig hebt is de Yale Connect WiFi bridge. Het slimme deurslot van Yale is gebaseerd op 180 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Met het slimme slot Linus® kun jij onbezorgd genieten van wat écht belangrijk is!

Doe je deur automatisch op slot zonder sleutel als je weggaat

De automatische vergrendelingsfunctie draait jouw deur automatisch op slot zonder sleutel als je van huis gaat. Bij thuiskomst kun je je voordeur automatisch openen zonder sleutel dankzij geo-fencing. Je hoeft nooit meer te twijfelen of je 's morgens de deur wel op slot hebt gedraaid. En wil je het toch voor de zekerheid checken, dan doe je dit eenvoudig in de Yale Home App.

Verwacht je gasten? Stuur ze een virtuele sleutel

Ontdek een slimmere manier om de mensen die je vertrouwt je huis binnen te laten. Met de Yale Home App geef je iemand op afstand toegang tot je woning. Het Linus® elektronisch slot dient hiervoor wel gekoppeld te zijn aan de Yale Connect WiFi Bridge. Stuur ze een virtuele sleutel voordat ze aankomen. Tijdspecifieke toegang maakt het in- en uitchecken voor vakantieverhuur eenvoudig én veilig. Jouw gasten kunnen komen en gaan wanneer ze willen en je hoeft je geen zorgen te maken over verloren sleutels.

Volledige controle binnen handbereik

Verander je smartphone of Apple Watch in een sleutel. Met de intuïtieve Yale Home App voor je Android of iOS apparaat beheer je eenvoudig op afstand de toegang tot je huis.*  Deel je toegang met mensen die je vertrouwt, bekijk activiteiten en ontvang meldingen op je smartphone! 

*Yale Connect WiFi bridge vereist.