Yale Linus slim deurslot

Haal op Valentijnsdag het perfecte cadeau in huis voor de techliefhebber in jouw leven! Het perfecte cadeau vinden voor Valentijnsdag kan echt een uitdaging zijn, zeker wanneer je partner alles al heeft. Je wilt iets voor ze kopen wat ze leuk zullen vinden en wat tegelijkertijd ook laat zien hoeveel ze voor je betekenen. Traditionele cadeautjes zoals bloemen of sieraden zijn eigenlijk een cliché tegenwoordig. Dus waarom waag je je dit jaar niet eens buiten de gebaande paden en verras je de liefde van je leven met een slim deurslot?

Waarschijnlijk weet je wel wat we bedoelen, en dat klopt. Niets straalt meer romantiek uit dan een slim deurslot! Oké, dat is misschien een beetje overdreven. Het is wellicht een ongebruikelijk cadeau-idee, maar het slimme deurslot Linus® is niet alleen de perfecte gadget voor de techliefhebber in jouw leven. Met dit slimme slot opent zich opeens een heel nieuw scala aan romantische mogelijkheden voor Valentijnsdag.

Linus® kan iedere deur slim maken en zorgt ervoor dat gebruikers hun deur altijd kunnen sluiten of openen, waar ze ook zijn. Toon je liefde door de bescherming van de mensen en dingen waar ze het meest van houden cadeau te doen.

Geef ze op Valentijnsdag het cadeau wat ze echt willen, de mogelijkheid om controle te hebben wie toegang heeft tot hun huis en wie hun kan storen! Door middel van geavanceerde software en de intuïtieve Yale Home app maakt Linus® sleutelloze toegang mogelijk, en geeft het gebruikers de mogelijkheid om te kijken wie er wanneer het huis binnenkomt en te controleren of de deur open of dicht is. Met Linus® kun je virtuele gastsleutels verstrekken, dus als je relatie uitgaat kun je de sleutel van je ex gewoon verwijderen. Er is geen ongemakkelijke sleuteloverdracht meer nodig! Met Linus® is rust slechts één klik verwijderd.

Met de allernieuwste technologie, een strak, minimalistisch design en integratiemogelijkheden met vooraanstaande stemassistenten zoals Google Assistent, is het slimme deurslot Yale Linus® het perfecte Valentijnscadeau om elke smart home compleet te maken.

Niets verpest de sfeer van een date meer dan je de hele avond zorgen maken of je de deur wel op slot gedaan hebt toen je wegging. Dankzij de automatische vergrendelingsfunctie kan Linus® de deur automatisch op slot doen zonder sleutel wanneer je weggaat. Als er dan nog twijfel is, kun je controleren of de deur op slot is via de Yale Home App. Mocht er iets onverwachts gebeuren, zoals de deur die per ongeluk open blijft staan, dan krijg je meteen een melding. Zo kun je ontspannen en je focussen op wat er echt toe doet en genieten van eten dat je niet zelf hebt hoeven koken (en van het gezelschap van je partner natuurlijk)!

Valentijnsdag is voor grootse gebaren, en het Linus® slim deurslot maakt het plannen en uitvoeren hiervan eenvoudig! Creëer een fijne sfeer en start de avond goed met romantische verlichting dankzij de integratie van het Linus® smart lock en Phillips Hue. De lampen gaan aan zodra je partner de deur opent en zorgen voor de juiste sfeer voor een diner bij kaarslicht dat jij voorbereid hebt. Zo scoor je genoeg liefdespunten voor de komende maanden (zeker tot aan de zomer!).

Heb je je handen vol met cadeautjes zoals chocola en bloemen voor je date? Het Linus® elektronisch slot opent het slot automatisch wanneer je dichtbij bent voor eenvoudige hands-free toegang!

Wil je je date voor Valentijnsdag nog specialer maken? Met een eenvoudige en snelle installatie kan Linus® ingesteld worden om je partner te verrassen bij thuiskomst. De app laat zien wanneer je partner voor de deur staat, zodat je precies weet wanneer jouw romantische verrassing klaar moet staan. De mogelijkheden van het slimme slot Linus® zijn eindeloos!

Met Linus® en het aanbod van Yale Smart Home producten kun je je geliefden het hele jaar door beschermen en een Valentijnsdag plannen om nooit te vergeten. Het enige nadeel is dat je deze verrassing volgend jaar weer zal moeten overtreffen!

Check of jouw deur is geschikt is voor Yale Linus

Voordat je het slimme deurslot Linus® koopt, is het belangrijk dat je checkt of deze past op jouw deur. Zo ontdek je meteen of Linus op jouw deur past en of je een geschikte cilinder in je deur hebt. Past Linus op jouw deur, maar heb je toch een andere cilinder nodig met paniekfunctie? Dan krijg je direct de juiste mogelijkheden te zien.