Man kijkt op zijn mobiel

Er is geen betere tijd om een nieuwe start te maken in alle aspecten van het leven dan het voorjaar.  Van de voorjaarsschoonmaak, tot verhuizen of klussen in huis, er zijn meer dan genoeg manieren om je huis op te frissen dit voorjaar. De beveiliging van je huis upgraden met de hulp van Yale-producten is ook zo'n manier.

Het voorjaar is de perfecte periode voor een nieuw begin. Daarom hebben we een aantal manieren uitgelicht hoe onze smart home beveiligingsproducten je kunnen helpen om je goed te voelen dit voorjaar. Ze zorgen voor gemoedsrust, aangezien je weet dat je huis en gezin beter beveiligd zijn, ongeacht hoe je de lente doorbrengt.

Maak de voorjaarsschoonmaak en klussen in huis eenvoudiger

Zoek je naar een excuus om je huis op te frissen voor de zomer? De lente staat natuurlijk bekend om de voorjaarsschoonmaak, maar het voorjaar is ook een van de drukste seizoenen voor verbouwingen. Aannemers geven aan dat hun hoogseizoen van maart tot september loopt. Of je je huis nu schoonmaakt of opknapt, Yale kan helpen om het geheel veiliger te maken voor het hele gezin.

Het slim kastslot van Yale maakt je huis kindveilig tijdens het opruimen of klussen door gereedschap en schoonmaakmiddelen veilig op te bergen. Het slimme slot maakt deel uit van de Yale Home-lijn en is volledig te beheren via de Yale Home app. Hierdoor kun je het slot openen en sluiten, en virtuele sleutels delen met vertrouwde personen zoals aannemers of schoonmakers. Notificaties worden direct naar je telefoon gestuurd, en zo zie je precies wanneer de kastjes geopend zijn. Het huis mag misschien een chaos lijken tijdens de werkzaamheden of het schoonmaken, maar zo kunnen ouders er altijd zeker van dat de meest gevaarlijke dingen veilig opgeborgen liggen zodat de kinderen er niet bij kunnen. Zo wordt de hele ervaring een stuk veiliger voor iedereen.

Geniet van je tuin in de weet dat je huis beveiligd is

Welk seizoen is er nu vrolijker dan het voorjaar? Na een lange winter wordt de wereld weer wakker. Mensen zijn namelijk meer buiten, de dagen worden langer en het wordt steeds warmer. Huiseigenaren kunnen met het slimme deurslot Linus® volledig genieten van hun tuin en vieren dat de winter voorbij is.

Het slimme slot Linus® doet de deur automatisch op slot zodra je de deur sluit, en geeft je meer veiligheid als het hele gezin buiten tijd doorbrengt. Als je twijfelt, kun je de status van je slot checken in de app. Zo kun je er altijd gerust op zijn dat de beveiliging van je huis in orde is en ontspannen in je tuin. Komen er gasten langs met Pasen of tijdens de warmere weekenden? Met het Linus® smart lock kun je eenvoudig gasten binnen laten met een druk op de knop via de Yale Home-app. Als je dus druk bent met koken of al bij andere gasten in de tuin bent en de deur niet kunt openen, dan kun je de deur gewoon openen op afstand via de app of een stemassistent om ze binnen te laten zonder onderbreking. Het Linus® slimme deurslot is een upgrade voor iedere familiebijeenkomst. Het helpt met het runnen van je huishouden en zorgt dat je meer kunt genieten van de tijd die je buiten doorbrengt.

Berg kostbaarheden veilig op en voorkom inbraak

Wil je er deze lente op uit? Dan ben je niet alleen! Vorig jaar nam het aantal reizende mensen sterk toe. 3 van de 4 Europeanen ging op reis in de lente of in de zomer. Nu de schoolvakanties eraan komen en er geweldige kortingen zijn in de aanloop naar de zomermaanden, kun je genieten van een welverdiende vakantie als je weet dat je huis beveiligd wordt door slimme apparaten van Yale.

De slimme kluis is een handige manier om zaken op te bergen, aangezien de kluis op afstand geopend kan worden, je altijd weet wie er toegang heeft tot de kluis, en omdat tijdelijke of permanente toegangscodes gedeeld kunnen worden met mensen die je vertrouwt*, waar dan ook ter wereld. Dit is allemaal mogelijk met de intuïtieve Yale Home-app. De slimme kluis heeft ook een beveiligde deur die bestand is tegen allerlei gereedschappen die gebruikt kunnen worden om de kluis te openen en de kluis heeft een veiligheidsslot met twee vergrendelingsschoten. Voor extra beveiliging gaat het alarm van de slimme kluis af na 5 incorrecte openingspogingen. Ook gaat de kluis in dit geval 5 minuten op slot om ongewenste bezoekers te weren. Zo weet je zeker dat je kostbaarheden altijd veilig opgeborgen zijn als je op reis bent. Verder is het ook een handige plek om zaken uit het zicht op te bergen als je thuis bent of in de tuin. Zo verminder je het risico op inbraak.

Zorg voor betere beveiliging rondom het huis

Ben je op zoek naar een manier om de buitenkant van je huis zo goed mogelijk te beveiligen? Waarom voeg je onze buitencamera's en hangsloten niet toe?

De beveiligingscamera's van Yale bieden live HD-beelden en versterkt nachtzicht, zodat je helder beeld hebt ongeacht het weer of tijdstip. De instelbare detectie-optie zorgt ervoor dat specifieke gebieden rondom het huis gemonitord kunnen worden, zodat je je tuin en buitengebouwen volledig kunt beveiligen.

Yale's aanbod van standaard, zware en gehard stalen hangsloten zorgen ervoor dat je bezittingen veilig zijn en hebben verschillende veiligheidsklasses om aan jouw individuele eisen te voldoen. De zware hangsloten van Yale zijn ook weersbestendig en bestand tegen alle uitdagingen die het onvoorspelbare voorjaarsweer kan bieden.