Vrouw op feestje

Amsterdam, 11 april 2023:  Voor veel Europeanen betekent mei maar één ding: tijd voor het Eurovisie Songfestival! Nederland heeft een lange geschiedenis wat betreft het Songfestival, en was één van de zeven deelnemers in de allereerste editie. We hebben ons maar één keer niet kunnen kwalificeren in de laatste tien jaar, en in 2019 hebben we dankzij Duncan Laurence zelfs gewonnen, waardoor de show in 2021 in Rotterdam was. Vorig jaar keken er 3 miljoen Nederlanders en velen gaven een feestje om het grootste internationale songfestival ter wereld te vieren.

Ben je van plan om een Eurovisiefeestje te geven? Wij hebben de perfecte slimme apparaten om het meeste uit je avond te halen en je gasten tevreden te houden. Het maakt het runnen van je huis nu eenmaal een stuk makkelijker!

Laat alles soepel verlopen met Linus®

Het organiseren van bijeenkomsten is leuk, maar kan ook stressvol zijn. Ervoor zorgen dat je gasten een leuke tijd hebben en veilig zijn, is een topprioriteit voor elke feestorganisator. Mis geen moment van de grote avond en zorg ervoor dat het Eurovisiefeest soepel verloopt met behulp van het slimme deurslot Linus®.

Met veel mensen die komen en gaan tijdens de live-uitzending, wil je er zeker van zijn dat je huis altijd veilig is. Linus®-gebruikers kunnen gasten met een virtuele sleutel of code toegang verlenen tot hun huis, zodat ze ook naar binnen kunnen als de gastheer de deur op dat moment niet kan openen. Bovendien wordt de deur vergrendeld zodra deze wordt gesloten om voor meer veiligheid te zorgen. Als je er zeker van wil zijn dat je deur op slot is, kun je ook altijd de status van het slot checken via de app. En mocht een gast zichzelf buitensluiten of zijn code vergeten, dan kun je met he slimme slot Linus® je gasten binnenlaten door simpelweg op één knop te drukken via de Yale Home app.

Dat mensen te laat komen, is ook onvermijdelijk. Met het Linus® smart lock hoef je geen seconde te missen omdat je de deur op afstand kunt openen. Als je dus druk bent met de snacks of al bij andere gasten bent en de deur niet kunt openen, dan kun je de deur gewoon openen via de app of een stemassistent en ze binnenlaten zonder onderbreking.

Het smart deurslot Linus® is een upgrade voor iedere bijeenkomst of feestje. Het helpt met het runnen van je huishouden, zodat je kunt genieten van de memorabele optredens.

Slimme opslag kan Eurovisie-spelletjes leuker maken

Spelletjes horen bij alle Songfestivalfeestjes. Een van de leukste dingen aan de finale is thuis meedoen en proberen te raden welk land gaat winnen. Breng dat raden naar een nieuw niveau met een slimme kluis van Yale!

De slimme kluis van Yale is ontworpen om je kostbaarheden altijd veilig op te kunnen bergen via toegangsbeheer en monitoring met de Yale Home app. De slimme kluis is ideaal voor iedereen die een hightech oplossing wil voor kostbaarheden zoals sieraden, camera's, elektronica en meer. Het is ook de perfecte plek om je voorspellingen voor het Songfestival in op te bergen tot het einde van de show.

Met de app kun je precies zien wie de kluis geopend heeft en wanneer. Zo weet je zeker dat niemand gespiekt heeft of hun voorspelling heeft proberen te veranderen. Je kunt ook permanente of tijdelijke toegangscodes delen met mensen die je vertrouwt. Zo kan de kluis makkelijk geopend worden als de resultaten bekend zijn om te zien wie er het dichtste bij het daadwerkelijke resultaat zat.

Weet zeker dat jij en je gasten altijd veilig zijn met slimme beveiliging

Wil je er zeker van zijn dat jouw huis en je gasten altijd veilig zijn zodat je zonder zorgen van de show kan genieten? Ons uitgebreide aanbod van smart home beveiligingsapparaten is ideaal om voor gemoedsrust te zorgen!

Met de gedeeltelijke-alarmfunctie van het SR Smart Home alarmsysteem kun je je alarm inschakelen om bepaalde verdiepingen van je huis te beveiligen die niet in gebruik zijn. Als iedereen beneden voor de tv zit voor de Eurovisiefinale, kun je het alarm zo instellen dat boven alles beveiligd wordt. Voor extra beveiliging kun je ook Yale camera's voor buiten integreren in je beveiligingssysteem. Yale beveiligingscamera’s voor buiten kunnen geprogrammeerd worden om specifieke gebieden rondom je huis in de gaten te houden, zoals de tuin, oprit of bijgebouwen. De slimme buitencamera's sturen je een notificatie als er beweging gedetecteerd wordt. Dan kun je via de Yale View app de heldere live-beelden bekijken om te zien wat er aan de hand is. Zo kunnen jij en je gasten er altijd zeker van zijn dat bijvoorbeeld jullie auto's veilig zijn terwijl jullie van de avond genieten.

Het maakt niet uit voor wie je bent op de grote avond, je kunt er zeker van zijn dat je vrienden zullen genieten van de show met minimale onderbrekingen. Dankzij de slimme apparaten van Yale!