Koppel komt huuraccomodatie binnen, voorzien van Linus slim deurslot

Een accommodatie of een Airbnb verhuren kan stressvol zijn. Bezoekers verwachten faciliteiten van hoge kwaliteit en een veilig en comfortabel verblijf. Jij wilt natuurlijk de eenvoudigste manier om de toegang te beheren voor de vele mensen (van gasten tot schoonmakers) die naar binnen moeten kunnen. Bij Yale hebben we de oplossing voor al deze zorgen. De smart home beveiliging van Yale kan je helpen om je accommodatie beter te runnen. Verbeter de ervaring van gasten, zodat ze zich kunnen focussen op het genieten van hun vakantie, en laat een indruk achter die haast wel moet leiden tot een geweldige review met vijf sterren!

Maak het delen van sleutels eenvoudiger

Is het beheren van sleutels van een volgeboekte accommodatie met een alsmaar veranderende groep gasten geen nachtmerrie? Je moet onthouden om sleutels achter te laten of uitvogelen waar je ze verstopt voor groepen die laat arriveren. Dit kan enorm veel tijd in beslag nemen en enorm stressvol zijn. Bovendien is er altijd een risico dat een gast de sleutels kwijtraakt en zichzelf buitensluit, met een veiligheidsrisico voor je accommodatie als gevolg.

Maak sleutels overbodig en doe de deur op slot zonder sleutel met het slimme deurslot Linus®! Zo kunnen gasten naar binnen en buiten wanneer ze willen, zonder zich zorgen te maken over sleutels. Gasten krijgen virtuele sleutels of codes. Hiermee kunnen ze de voordeur van jouw accommodatie openen zonder sleutel door middel van hun telefoon of via de Yale Smart Keypad.

Wanneer hun verblijf ten einde komt, kun je hun virtuele sleutels of codes simpelweg annuleren. Zo hebben ze geen toegang meer tot de accommodatie. Virtuele sleutels kunnen je ook helpen bij het beheren van de huishouding van je accommodatie door schoonmakers toegang te geven. Ook klusjesmensen die toegang nodig hebben voordat de volgende gasten arriveren, kun je zo eenvoudig naar binnen laten! 

Houd je persoonlijke bezittingen uit het bereik van gasten

Als je je prachtige verblijf adverteert als een luxe plek, is een lelijke linnenkast of gereedschap en schoonmaakmiddelen die achter slot en grendel liggen het laatste wat je wil laten zien. Deze spullen moeten echter nog wel toegankelijk blijven voor personeel. Als je een vakantiehuisje verhuurt kan het ook lastig zijn om je privézaken buiten het bereik van gasten te houden.

Met het slimme kastslot van Yale kun je eenvoudig alle waardevolle spullen opbergen. Het ultra-compacte slimme slot kan eenvoudig en in de meeste kastjes en lades gemonteerd worden. Volledig uit het zicht, zodat de inrichting van je luxe accommodatie niet verstoord wordt. Het slot is ontworpen om je in een handomdraai toegang te geven tot je spullen met de Yale Home app of via je favoriete stemassistent zoals Google Assistent*, Homekit of Amazon Alexa*. Je krijgt ook een notificatie op je telefoon als je slimme kastslot geopend wordt of als ermee geknoeid wordt, voor extra zekerheid. Zo weet je altijd zeker dat gasten niet aan je privéspullen kunnen komen.

Bied gasten een veilige plek om kostbaarheden op te bergen

Bij het boeken van een accommodatie is het vaak een vereiste voor gasten dat er een geschikte plek is om reisdocumenten, paspoorten, geld, sieraden of dure elektronica op te bergen tijdens hun verblijf.

De slimme kluis, die geopend kan worden met de Yale Home app, is de ideale oplossing voor dit probleem, en biedt ze een veilige locatie om gevoelige of dure dingen op te bergen. De Yale Home app biedt een hele wereld van connectiviteit en slimme mogelijkheden voor het managen en monitoren van je accommodatie! Het geeft je ook de mogelijkheid om een gebruikersprofiel te maken dat met dezelfde code of virtuele sleutel toegang geeft tot de accomodatie (via een Linus slim deurslot) en de slimme kluis. Deze toegang kun je ook weer annuleren zodra hun verblijf over is! Dit helpt allemaal bij het beheer van je accommodatie.

De kluis is voorzien van een plankje, haakjes en binnenverlichting die geactiveerd wordt zodra de deur wordt geopend. Gasten kunnen zo eenvoudig hun kostbaarheden zien en organiseren, voor zowel veiligheid als gemak tijdens hun reis. Voor extra beveiliging gaat het alarm van de slimme kluis af na 5 incorrecte openingspogingen. Ook gaat de kluis in dit geval voor 5 minuten op slot om ongewenste bezoekers te weren. Zo kun je er zeker van zijn dat alle gevoelige of dierbare spullen in je accommodatie veilig opgeborgen kunnen worden en altijd beschermd zijn. Gasten kunnen zo comfortabel en gerust genieten van hun verblijf in jouw accommodatie.

Waar wacht je nog op? Maak het beheer van je huuraccommodatie vandaag nog eenvoudiger en stressvrij door te investeren in een smart home beveiliging van Yale.

*Voor Google Assistent en Amazon Alexa is de Yale Connect WiFi Bridge vereist.