Smart home beveiliging voor thuis zoals een beveiligingscamera, videodeurbel, smart lock of alarmsysteem

Graag laten wij je kennismaken met onze nieuwe producten van het slimme beveiligingsecosysteem van Yale: het slimme alarmsysteem, de slimme binnencamera, de slimme buitencamera en de slimme videodeurbel van Yale!

Kun je je een woning voorstellen waar veiligheid en gemak samengaan? Yale maakt dit niet alleen mogelijk, maar ook nog eens heel eenvoudig! Het nieuwe alarmsysteem, de slimme camera’s en videodeurbel werken allemaal naadloos samen met het slimme beveiligingsecosysteem van Yale via de intuïtieve Yale Home app. Binnen dit ecosysteem vallen onder andere de slimme sloten, zoals Linus®, de slimme opbergsystemen en de slimme poort- en garagedeuropener. Daarnaast is interoperabiliteit met toonaangevende stemassistenten en smart home-merken ook mogelijk binnen het ecosysteem, waardoor de volledige controle in jouw handen ligt!

Het slimme alarmsysteem van Yale

Het nieuwe slimme alarmsysteem is gemakkelijk te installeren, in te stellen en te gebruiken. De alarmkit heeft een elegante en slanke vormgeving en is uiterst functioneel, zodat het naadloos in elke woning past.

Het slimme alarm van Yale is volledig te bedienen via de Yale Home App. Hierdoor kun je je alarm in realtime monitoren en ontvang je meldingen rechtstreeks op je telefoon wanneer de alarmsensoren worden geactiveerd. Als onderdeel van het Yale productecosysteem begint de Yale slimme buitencamera met opnemen zodra de buitensensor wordt geactiveerd. Dankzij extra productintegraties met onze slimme sloten wordt het alarm gedeactiveerd en schakelt de nieuwe slimme binnencamera over naar de privacymodus zodra je je huis binnenkomt.

Het Yale alarmsysteem is ontworpen om eigendommen van elke grootte te beschermen, zowel binnen als buiten, om potentiële bedreigingen te voorkomen voordat ze zich voordoen. De Horizon+ technologie van Yale geeft je een ongekend beschermingsbereik tot 1 km om je huis, tuin en eventuele bijgebouwen of schuurtjes te beveiligen. Je profiteert ook van een langere batterijlevensduur voor de 100 accessoires die op het slimme alarmsysteem kunnen worden aangesloten om de beveiliging binnen en buiten het huis te verbeteren.

Met het slimme alarm kun je tot vier verschillende gebieden in je woning onafhankelijk van elkaar bedienen, zodat je de beveiliging van je woning kunt configureren zoals jij dat wilt. Elk gebied ondersteunt in-, uitschakelen en gedeeltelijk in- en uitschakelen. Je kunt het alarm via de Yale Home-app overal ter wereld in- en uitschakelen. Met het slimme alarmsysteem van Yale kun je ook meerdere panden beveiligen, zoals je woning, kantoor en zomerhuisje, zonder dat je voor elk alarm een extra account nodig hebt. Dit betekent dat je het alarm voor elk van je panden eenvoudig via één app kunt bedienen, zonder dat je van account hoeft te wisselen, om de beveiliging van meerdere woningen te vereenvoudigen. Er is ook een abonnement verkrijgbaar voor aanvullende bescherming, zoals professionele bewaking, automatische oproepwaarschuwingen en nog veel meer. 

De slimme camera’s en videodeurbellen van Yale

Het slimme alarm is niet ons enige nieuwe product, we willen je namelijk ook graag laten kennismaken met onze nieuwe slimme camera’s, zowel binnen- als buitencamera’s, en onze slimme videodeurbel. 

Deze producten zijn eenvoudig te installeren, te gebruiken en te bedienen waar en wanneer je maar wilt, en bieden je gemak en geavanceerde beveiliging met één druk op de knop. De producten worden geleverd met geweldige functies zoals helder 1080 HD-beeld, spreek- en luisterfunctie, nachtzicht, door beweging geactiveerde opnamen en live weergave. Onze binnen- en buitencamera’s zijn bovendien onderscheiden met elk een Red Dot-prijs, een van de meest gewilde kwaliteitskeurmerken voor goede vormgeving.  Je kunt je slimme camera’s en videodeurbel eenvoudig bedienen via de Yale Home app of met spraakopdrachten, dankzij de integratie met toonaangevende stemassistenten. 

Voor extra gemoedsrust kun je in real time gedetailleerde meldingen ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd en een “oproep” zodra bezoekers op de deurbel drukken, zodat je nooit meer een levering of gast hoeft te missen. Met het slimme beveiligingsecosysteem van Yale kun je, wanneer de slimme deurbel afgaat, via de Yale Home app controleren wie er voor de deur staat en, als dat veilig is, de deur ontgrendelen met een slim slot van Yale om ze binnen te laten.

Dankzij de ingebouwde AI-technologie in de camera’s en de videodeurbel kun je zonder extra kosten persoonsdetectie en aanpasbare zones en programmering inschakelen. Zo kun je gebieden instellen die je met je camera wilt bewaken en bewegingsprogrammering gebruiken om meldingen uit te sluiten van regelmatige gebeurtenissen. 

Een abonnement voor de slimme camera’s en deurbel is ook beschikbaar voor gebruikers die cloudopnames en extra AI-functies nodig hebben.

Deze serie nieuwe producten is vanaf januari 2024 verkrijgbaar, zodat je zelf kunt ervaren welke voordelen ze je kunnen bieden!