Terug naar school gaan wordt makkelijk met de beveiligingsproducten van Yale

Het back-to-school seizoen kan behoorlijk stressvol zijn. Hoe goed je ook voorbereid bent om een nieuw schooljaar in te luiden, het kan voor elk gezin best last zijn om de dagelijkse routine weer op te pakken. Bij Yale willen we deze tijd zo makkelijk en veilig mogelijk laten verlopen voor jou en het hele gezin. Onze producten van het Yale Smart Security ecosysteem passen perfect in elk huishouden en maakt het voor je gezin eenvoudig om terug te keren naar school!

Snel wennen aan de dagelijkse schoolroutine

De eerste stap om het back-to-school seizoen eenvoudig te maken is om de ochtendstress te verminderen door een vaste dagelijkse routine te creëren. Als het aankomt op eenvoud en gemak is er geen apparaat dat een huis soepeler laat draaien dan een slim slot.

Heb je 's ochtends vaak zo weinig tijd dat je overdag aan het stressen bent of je de voordeur wel goed op slot hebt gedaan? Nou, ons Linus® Smart Lock is het perfecte apparaat om deze zorgen weg te nemen. Linus® vergrendelt elke deur automatisch zodra deze gesloten is. En met de Yale Home app kun je gemakkelijk de vergrendelingsstatus van je deur controleren, waar je ook bent, om de beveiliging van je huis dubbel te checken.

Als je een werkende ouder bent die gebruik maakt van oppas- of kinderopvangdiensten, kun je met Linus® digitale sleutels en codes delen met je vertrouwde kinderoppas. Zo voorkom je de stress van het bijmaken van nieuwe sleutelsets en is de toegang tot je huis veiliger. Er kan ook een Yale Smart Keypad worden toegevoegd om kinderen gemakkelijker toegang tot het huis te geven met een door jou ingestelde code, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je kinderen sleutels bijhouden of dat ze geen smartphone hebben. Wil je bijhouden wanneer je kinderen thuiskomen van school met hun oppas? Met Linus® kun je snel de geschiedenis van het slot controleren om de exacte tijden te bekijken waarop je deur werd geopend, zodat je altijd zeker weet wanneer je kinderen thuiskwamen.

Maak de weg naar school eenvoudiger

Vind je dat je doordeweekse ochtenden een beetje hectisch kunnen zijn? In de meeste keukens zie je op een schooldag het hele gezin rondrennen om te zorgen dat iedereen ontbeten heeft en klaar is om te vertrekken. Vereenvoudig je schooldag met behulp van een slimme poort- en garagedeuropener.

De Yale slimme poort- en garagedeuropener is eenvoudig te installeren, compact en ontworpen om je naadloos toegang te geven tot poorten en garages vanaf je smartphone met behulp van de Yale Home-app. Het product stelt je ook in staat om poorten en garagedeuren te openen wanneer je nadert of te sluiten wanneer je weggaat met behulp van de app, zonder dat je een afstandsbediening bij de hand hoeft te houden.

En als je kinderen nog te jong zijn voor smartphones, kun je een Smart Keypad toevoegen aan elk hek om schoolgaande kinderen en hun oppas toegang te geven tot het huis met behulp van een door jou ingestelde code.

Kinderen altijd veilig thuis

In de weken die voorafgaan aan het nieuwe semester kunnen de prioriteiten van je ouderlijstje nogal eens in het teken staan van het terugbrengen van de kinderen naar de schoolbanken. Het is heel gemakkelijk om zaken als kindveiligheid aan de kant te schuiven. Ons Yale slimme kastslot is het apparaat voor elk druk gezin. Het discrete, ultracompacte slot kan eenvoudig in de meeste kasten en lades worden gemonteerd en is volledig aan het zicht onttrokken en is de eenvoudigste manier voor ouders om hun huis kindveilig te maken.

Met het slimme kastslot kun je de intuïtieve Yale Home-app gebruiken om de toegangsgeschiedenis van lades en kasten te controleren, met meldingen die rechtstreeks naar je telefoon worden gestuurd, zodat je precies kunt zien wanneer ze zijn geopend. Het slot is ontworpen om je gemoedsrust te geven in de wetenschap dat gevaarlijke items zoals medicijnen, schoonmaakmiddelen of elektronica in je thuiskantoor altijd veilig zijn en uit de buurt van kinderen worden gehouden. Zodat kleine handjes niet kunnen komen waar ze niet zouden moeten komen en jij je kunt concentreren op wat belangrijk is, zodat je kinderen elke ochtend klaar zijn en je je nooit zorgen hoeft te maken over hun veiligheid.

Gaat je kind terug naar een gedeelde woonruimte, zoals een studentenhuis? Help ze om hun spullen beter te beschermen met behulp van het Yale slimme kastslot! Het slimme kastslot kan alles van toiletartikelen, persoonlijke spullen en zelfs bepaalde etenswaren verborgen houden in gedeelde of privéruimtes. Om persoonlijke bezittingen uit het zicht te houden van anderen met wie je kind samenwoont en om ze meer privacy en gemak te bieden bij het opbergen.

Als onderdeel van het Yale slimme beveiligingsecosysteem kun je op afstand permanente of tijdelijke toegang verlenen met één enkele code voor Linus®, je slimme opener en je slimme kastslot via de Yale Home app. Hierdoor hoef je geen tientallen codes te onthouden en heb je snel en veilig toegang tot alle aspecten van je slimme huis. Terwijl je ook het gemak hebt dat je de toegang tot alle apparaten in één keer kunt intrekken als de toegang voor bepaalde mensen niet langer nodig is.

Terug naar school hoeft niet stressvol te zijn! Het Yale slimme beveiligingsecosysteem is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor het hele gezin, dus waarom vandaag niet investeren en het verschil zien in de ochtendschoolroutine wanneer september eindelijk aanbreekt?

Beveilig de dure schoolspullen en fiets van je kind

Terug naar school is de perfecte tijd om je kinderen aan te moedigen actiever te zijn, en wat is een betere manier om ze goede gewoonten aan te leren dan ze op de fiets naar school te laten komen? Deze fietsen zouden veilig genoeg moeten zijn als ze eenmaal op het schoolterrein zijn, maar kinderen kunnen een extra beschermingslaag krijgen door hun fietsen te beveiligen met Yale fietssloten. Dat geeft jou als ouder een gerust gevoel, omdat je weet dat de fietsen van je kinderen veilig zijn.

De benodigdheden en uitrusting die tijdens het schooljaar voor je kind moeten worden gekocht, kunnen duur zijn, maar met het Yale-assortiment hangsloten met standaard, hoge en maximale beveiliging en verschillende beveiligingsniveaus blijven de spullen van je kind veilig in hun kluisje terwijl ze hun schooldag doorbrengen. 

Wij zijn er om de schooltijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je kunt gerust zijn, wetende dat de mensen en dingen waar je het meest van houdt altijd veilig zijn met de hulp van Yale.

Speciaal voor de Back-to-school periode ontvang je nu tijdelijk 20% korting op alle hangsloten en fietssloten!