Man gebruik het Yale slimme kastslot zonder sleutel

Het Yale slim kastslot is één van onze innovaties die onderdeel uitmaakt van de ‘Slimme opslag’ productlijn. Het slimme kastslot is ontworpen om perfect in jouw dagelijkse routine te passen. Ideaal voor ouders die hun huis kindveilig willen maken middels een kinderslot voor de kast of voor verhuurders die hun privébezittingen eenvoudig buiten bereik van hun gasten willen houden en voor iedereen die toegang tot kastjes of lades voor schoonmakers of andere diensten aan huis eenvoudiger wilt maken!

Het slimme kastslot zal ons aanbod van compatibele en verbonden slimme apparaten gaan aanvullen. Samen met het slimme deurslot Linus® ondersteunt de ‘Slimme opslag productlijn onze ambitie om in één app een geïntegreerde gebruikerservaring te creëren voor al onze klanten. Ontworpen met comfort en gebruiksgemak in gedachten, biedt de Yale Home app slimmere, veiligere en efficiëntere manieren om je huishouden te runnen.

Yale slim kastslot

Dus, wat houdt het slimme kastslot in? Dit slot is een slim beveiligingsapparaat dat naadloos geïntegreerd kan worden in jouw huis. Het ultra-compacte slimme slot kan eenvoudig en in de meeste kastjes en lades gemonteerd worden, volledig uit het zicht zodat de inrichting van je huis niet verstoord wordt. Zo kunnen jij en je gezin medicijnen, schoonmaakmiddelen en zelfs lekkernijen veiliger opbergen in goed afgesloten kastjes.

Het kastslot zonder sleutel maakt deel uit van het Yale Home platform, en is volledig te beheren via de Yale Home app. Zo kun je altijd en overal het kastje met één druk op de knop opendoen, op slot doen en toegang tot het kastje delen met mensen die je vertrouwt door middel van tijdelijke of permanente virtuele sleutels. Ook weet je wie en wanneer er toegang heeft tot het kastje of de lade, dankzij meldingen en het monitoren van activiteiten via de Yale Home app. Het slimme kastslot stuurt ook een notificatie via de Yale Home app als de batterij leeg dreigt te raken, en als de batterij leeg is, hoef je je ook geen zorgen te maken! Je kunt nog steeds in het kastje, aangezien het slot dan automatisch opengaat.

Maak je huis kindveilig

Als je kinderen hebt, weet je hoe lastig het kan zijn om kleine handjes weg te houden van gevaarlijke dingen zoals schoonmaakmiddelen, gereedschap, alcohol en medicijnen. Het slimme kastslot is er om het je huis eenvoudig kindveilig te maken. Je kunt het inzetten als kinderslot voor een kast. Alles waar de kinderen niet aan mogen komen kan je namelijk veilig opbergen.

Kindveilig maken hoeft echter niet alleen om veiligheid te draaien. Met het slimme kastslot kunnen ouders ook ongezond eten in het huis veilig en op slot opbergen voor hun kinderen. Stiekem snoepen is verleden tijd, ouders kunnen namelijk de Yale Home app gebruiken om te zien wie er in het kastje of in de lade is geweest. Notificaties worden direct naar hun telefoon gestuurd, en zo zien ze precies wanneer de kastjes geopend zijn. Ouders kunnen er zo altijd zeker van zijn dat de inhoud van het kastje met rust gelaten wordt.

Berg dingen in je thuiswerkkantoor veilig op en houd ze buiten het bereik van kinderen met het slimme kastslot zonder sleutel. Door een slot op je kasten en lades te installeren kun je kostbare zaken zoals bedrijfslaptops of belangrijke klantendossiers veilig opbergen. Berg ze op als ze niet gebruikt worden om te voorkomen dat je kinderen je laptop gebruiken, belangrijke documenten zien of je werk per ongeluk verwijderen.

Maak het makkelijker voor diensten aan huis

Maak het runnen van je huishouden makkelijker, en hou tegelijkertijd je gezin veilig met het slimme kastslot van Yale. Het kastslot zonder sleutel kan geprogrammeerd worden om automatisch op slot te gaan zodra het kastdeurtje of de lade dichtgedaan wordt zodat je gezin en kinderen altijd beschermd worden tegen gevaarlijke dingen.

Je kunt vertrouwde leveranciers van diensten ook toegang geven tot alle dingen die ze in een kast nodig zouden kunnen hebben door beheer op afstand, mogelijk gemaakt wordt door de Yale Connect Wifi-bridge. Of je schoonmaker nu schoonmaakmiddelen nodig heeft, of dat de klusjesman gereedschap nodig heeft, je kunt kasten altijd voor ze openen, waar je ook bent.

Je kunt ook een Yale Keypad toevoegen zodat kastjes en lades geopend kunnen worden zonder een telefoon, maar met een code. Zo kunnen kastjes bijvoorbeeld nog steeds geopend worden door jou of vertrouwde dienstverleners met een lege telefoon. Het slimme kastslot geeft toegang tot een hele nieuwe wereld van extra flexibiliteit en gemak, helpt dienstverleners bij hun taken, en beschermt je gezin tegelijkertijd.

Eenvoudig dingen opbergen, voor zowel huurders als verhuurders

Als je een vakantiehuisje verhuurt kan het lastig zijn om je privézaken buiten het bereik van gasten te houden. Met het slimme kastslot zonder sleutel kun je al je kostbare zaken eenvoudig beveiligen tegen gasten. Berg ze veilig op in de weet dat je weer in een handomdraai toegang krijgt tot je spullen met de Yale Home-app of via een stemcommando via je favoriete stemassistent zoals Google Assistent*, Homekit of Amazon Alexa* als je zelf terugkomt. Je krijgt ook een notificatie op je telefoon als je kastslot zonder sleutel geopend wordt of als ermee geknoeid wordt voor extra zekerheid.

Maar het slimme kastslot is niet alleen ideaal voor verhuurders. Het is ook ideaal voor huurders. Als je huisgenoten hebt begrijp je hoe het is om je te verheugen op een lekkernij, om er vervolgens achter te komen dat iemand 'm al opgegeten heeft. Het kastslot zonder sleutel van Yale kan alles veilig opgeborgen houden in gedeelde of privéruimtes, van toiletartikelen tot persoonlijke spullen en zelfs eten. Zo kun je er zeker van zijn dat al jouw persoonlijke zaken veilig uit het zicht liggen voor iedereen waar je mee samenwoont.

*Voor Google Assistent en Amazon Alexa is de Yale Connect WiFi Bridge vereist.