Yale slimme kluis voor thuis op tafeltje

Met trots introduceren wij het nieuwste product in ons aanbod van smart home beveiliging, de slimme kluis.

De slimme kluis van Yale is het perfecte product om kostbaarheden altijd veilig op te kunnen bergen. Ideaal voor:

  • Iedereen die thuiswerkt en veilig een werklaptop of documenten wil opbergen
  • Verhuurders van accommodaties die op zoek zijn naar een manier voor hun gasten om eenvoudig hun bezittingen veilig op te bergen
  • Iedereen die een high-tech oplossing zoekt om de sieraden die ze van hun grootouders geërfd hebben te beschermen of het paspoort wat voor hen de wereld heeft geopend veilig op te bergen.

Deze slimme kluis is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en breidt onze lijn van compatible en verbonden smart home beveiligingsproducten uit. Samen met het slimme deurslot Linus® ondersteunt de ‘slimme opslag’ productlijn de ambitie van het merk om een unieke gebruikerservaring te creëren via één app. Hiermee kun de beveiliging van jouw huis slimmer, veiliger en efficiënter maken!

De kluis heeft een aantal slimme functies en kan op verschillende manieren geopend worden, bijvoorbeeld met een sleutel, een keypad of via de app. Dit is afhankelijk van welke methode het beste bij jou past. Er wordt een notificatie verstuurd als de kluis geopend wordt en wanneer de batterij leeg dreigt te raken. Een externe 9V-batterij kan worden gebruikt om de kluis van stroom te voorzien en toegang te krijgen, zelfs als de batterij leeg is.

Slimme opslag in de Yale slimme kluis

De slimme kluis helpt om je kostbaarheden, zoals sieraden, documenten of elektronica, altijd veilig te houden. Je kunt op een handige manier zaken opbergen, aangezien de kluis op afstand geopend kan worden. Je weet exact wie er toegang heeft en je kan permanente of tijdelijke pincodes aanmaken en toewijzen aan personen die je vertrouwt. En dat alles met slechts één druk op de knop via de gebruiksvriendelijke Yale Home app.

Krijg ook eenvoudig toegang tot de slimme kluis voor thuis dankzij integraties met populaire stemassistenten, zoals Amazon Alexa*, HomeKit en Google Assistent*. Zo kun je de status van je kluis checken of je kluis hands-free openen met een stemcommando.

Berg gevoelige bedrijfsinformatie op in je thuiskantoor

Vind je het wel eens lastig om alle zaken die geleend zijn van het kantoor, zoals apparatuur en documenten, veilig en beschermd op te bergen als je thuis werkt? De slimme kluis van Yale helpt om belangrijke documenten of je werklaptop veilig en uit het zicht op te bergen als je klaar bent met werken.

Bedrijfseigendommen kunnen goed worden beschermd in deze slimme kluis en heeft een beveiligde deur die bestand is tegen allerlei gereedschappen die gebruikt kunnen worden om de kluis te openen. De kluis heeft ook een vergrendelingsmechanisme met twee zaagbestendige schoten, zodat je met een gerust hart vanuit huis kunt werken wetende dat al je bezittingen veilig opgeborgen zijn als ze niet gebruikt worden.

Bescherm de persoonlijke bezittingen van je gasten

De slimme kluis is de perfecte keuze voor iedereen die een accommodatie verhuurt. Iets wat zwaar meeweegt voor veel gasten is waar ze reisdocumenten, paspoorten, geld, sieraden of dure elektronica op kunnen bergen als ze op vakantie zijn. De slimme kluis is de ideale oplossing voor dit probleem en biedt als gastenkluis een veilige plek om persoonlijke of dure spullen op te bergen. Met verlichting die geactiveerd wordt als de deur wordt geopend, een uitneembare plank en sleutelhaakjes kunnen gasten eenvoudig hun kostbaarheden organiseren en zorgt voor veiligheid en gemak tijdens hun vakantie.

Voor extra beveiliging is de kluis voorzien van een sabotagealarm. Na het ingeven van 5 mislukte openingspogingen gaat het alarm af. Ook gaat de kluis in dit geval voor 5 minuten op slot om ongewenste bezoekers te weren. Op die manier kunnen gebruikers er zeker van zijn dat alle belangrijke en waardevolle spullen in hun accommodatie altijd veilig opgeborgen zijn. Zo kunnen gasten zorgeloos genieten van hun verblijf.

*Voor Google Assistent en Amazon Alexa is de Yale Connect WiFi Bridge vereist.