Moeder gebruikt slim kastslot in de keuken

Het is bijna Moederdag, en het perfecte cadeau uitzoeken zorgt altijd voor een zekere druk. We willen allemaal een cadeau vinden dat zowel uniek en doordacht is én dat ook daadwerkelijk lang gebruikt zal worden en niet in de kast eindigt!

Wij zijn er om je te helpen door de beste slimme beveiligingsproducten uit te lichten die geweldige Moederdagcadeaus zijn voor iedereen op je lijstje. Zo kun je je waardering laten zien voor alle moeders, lieve oma’s en schoonmoeders in je leven.

Geef moeders van jonge kinderen ‘veiligheid’ cadeau

Het leven van een moeder met jonge kinderen kan enorm stressvol zijn. Als je ze iets zou kunnen bieden wat hun leven een beetje makkelijker maakt en hun kinderen ook nog veilig houdt, zou jij dat dan ook niet cadeau willen doen voor Moederdag? De slimme producten van Yale kunnen dat!

Het slimme kastslot van Yale is het ideale cadeau voor drukke moeders met jonge kinderen. Het is de perfecte manier om een huis kindveilig te maken. Het ultra-compacte slot kan eenvoudig en in de meeste kastjes en lades gemonteerd worden en kan beheerd worden via de intuïtieve Yale Home app. Met een slim kastslot kunnen moeders ook via de Yale Home app kijken wanneer het kastje geopend is. Notificaties worden direct naar hun telefoon gestuurd om precies te kunnen zien welke kastjes geopend zijn. Zorgen dat gevaarlijke dingen zoals medicijnen en schoonmaakmiddelen veilig opgeborgen zijn is heel belangrijk voor moeders. Het slimme kastslot zorgt ervoor dat alles wat buiten het bereik van kinderen gehouden moet worden altijd veilig opgeborgen is.

Zorgen voor jonge kinderen betekent dat je altijd onderweg bent. Bijvoorbeeld wanneer je haast hebt en geen tijd hebt om terug te gaan om te controleren of de deur daadwerkelijk op slot zit. Het slimme deurslot Linus® is het perfecte apparaat om zorgen met betrekking tot veiligheid weg te nemen, want Linus® doet de deur automatisch op slot als deze dichtgedaan wordt. Met de Yale Home app kun je ook eenvoudig en waar dan ook controleren of de deur op slot is. Zo ben je ervan verzekerd dat je huis en gezin altijd goed beveiligd zijn. Wil je je kinderen makkelijk binnen kunnen laten? Er kan ook een Yale Smart Keypad toegevoegd worden om kinderen eenvoudig binnen te laten via een code die door de ouders ingesteld kan worden. Zo hoeven ze geen sleutels of een smartphone bij zich te houden. Ouders die willen weten hoe laat hun kinderen thuisgekomen zijn van school, kunnen via de activiteitenfeed van het slot precies zien wanneer de deur geopend is.

Doe je schoonmoeder ‘gemak’ cadeau

Vind je het lastig om het perfecte cadeau uit te zoeken voor je schoonmoeder? Iedereen wil hun dagelijkse leven soepeler laten lopen, dus waarom geef je je schoonmoeder geen gemak cadeau in de vorm van een slim apparaat van Yale?

Het slimme deurslot Linus® geeft haar de volledige controle over wie het huis binnen kan via slim toegangsbeheer, zelfs als ze weg is. Via de Yale Home app kunnen Linus®-gebruikers eenvoudig toegang verlenen aan familie, vrienden en vertrouwde dienstverleners via virtuele sleutels of toegangscodes. Als ze dan bijvoorbeeld op vakantie is, en het huis moet schoongemaakt worden of de hond uitgelaten, dan kan ze eenvoudig toegang verlenen via de app. Zo zijn er geen sleutels meer nodig en wordt alles net iets makkelijker.

Werkt je schoonmoeder thuis of heeft ze dierbare erfstukken die ze veilig wil op bergen?  Dan is de slimme kluis van Yale misschien wel het perfecte cadeau voor Moederdag! De slimme kluis is een handige manier om zaken op te bergen, aangezien je de kluis op afstand kan openen, je altijd weet wie er toegang heeft tot de kluis, en omdat tijdelijke of permanente toegangscodes gedeeld kunnen worden met vertrouwde mensen*, waar dan ook ter wereld. Dit is allemaal mogelijk met de intuïtieve Yale Home app.

De slimme kluis heeft ook een beveiligde deur die bestand is tegen allerlei gereedschappen die gebruikt kunnen worden om de kluis te openen en de kluis heeft een veiligheidsslot met twee vergrendelingsschoten. Voor extra beveiliging gaat het alarm van de slimme kluis af na 5 incorrecte openingspogingen. Ook gaat de kluis in dit geval voor 5 minuten op slot om ongewenste bezoekers te weren. Met de slimme kluis van Yale kan je er gerust van zijn dat bezittingen met veel sentimentele waarde of gevoelige bedrijfsinformatie altijd veilig opgeborgen zijn.

Wil je de connectiviteit van haar huis naar een nieuw niveau brengen? Met de Yale Home app wordt er een wereld van mogelijkheden geopend voor je schoonmoeder op het gebied van het beheren en monitoren van het ecosysteem van haar huis! Slimme apparaten van Yale zijn allemaal met elkaar verbonden. Ze geven haar de mogelijkheid om een gebruikersprofiel te maken dat met dezelfde code of virtuele sleutel toegang geeft tot het huis (via een Linus slim deurslot), kast en kluis. En mocht het nodig zijn, dan kan ze die toegang ook weer eenvoudig annuleren met slechts één druk op de knop.

Doe je moeder op leeftijd ‘veiligheid’ cadeau

Nu is het moment om je moeder te bedanken voor alles wat ze voor je gedaan heeft toen je klein was. Laat zien hoeveel je van haar houdt met een slim apparaat van Yale! De slimme producten van Yale helpen je moeder om voor haarzelf te zorgen op haar oude dag, terwijl ze jou ook de zekerheid geven dat ze veilig en comfortabel is in haar eigen huis.

Wil je toegang tot het huis voor de thuiszorg eenvoudiger maken voor oudere familieleden? Gebruikers kunnen virtuele sleutels of toegangscodes toekennen aan de thuiszorg via het Linus® slim deurslot, zodat ze snel en veilig het huis binnen kunnen van een ouder familielid. En als er iets verandert, of de dienst niet langer nodig is, dan kan de toegang altijd en snel ongedaan gemaakt worden. De notificaties die verstuurd worden als de deur geopend of op slot gedaan wordt stellen families ook in staat om te zien wanneer de thuiszorg komt en gaat. Mocht er een ongeluk gebeuren waardoor de familie snel het huis in moet, dan kunnen ze met het elektronisch slot Linus® zonder sleutels naar binnen zodat ze meteen kunnen helpen.

Vier deze Moederdag door haar een Yale smart home beveiligingsproduct te geven wat haar dagelijkse leven makkelijker maakt.

*De WiFi Connect Bridge van Yale is vereist voor het activeren van functionaliteit op afstand en voor het gebruiken van stemassistenten zoals Google Assistent en Amazon Alexa.