Yale WiFi binnencamera

Yale en Nemef gaan deze zomer een samenwerking aan om huizen en eigendommen beter te beveiligen tegen inbraken en diefstallen. Daarom bieden ze een gratis Yale camera aan, bovenop je Nemef producten zodat je met een gerust hart op vakantie kan gaan.

Zomeractie

Yale en Nemef, die sinds 2021 deel uitmaakt van de Yale familie, starten deze zomer samen een nieuwe campagne waarbij klanten een gratis Yale WiFi binnencamera ontvangen bij aankoop van €200 aan Nemef producten of meer. De zomercampagne loopt van 15 mei tot 30 juni en is geldig op alle aankopen van Nemef.

Laat je huis veilig achter deze zomer

De producten van Nemef en Yale vullen elkaar perfect aan, zodat jij met een gerust hart kan genieten van een welverdiende vakantie. Beveilig je huis met goedgekeurd hang- en sluitwerk van Nemef en maak je beveiliging compleet met de (slimme) producten van Yale. Met meer dan 180 jaar ervaring staat het merk Yale onder andere bekend om haar kluizen, hangsloten, oplegsloten en slimme beveiligingsoplossingen zoals slimme deursloten, camera's en alarmsystemen. Met Nemef en Yale maak je jouw huis niet alleen veiliger maar ook slimmer.

Claim snel jouw gratis Yale camera

Koop jij tussen 15 mei en 30 juni voor minimaal 200 euro aan Nemef producten, ga dan snel naar onze actiepagina www.nemef.nl/actie om je te registreren en je aankoopbon te uploaden. Na goedkeuring, wordt de camera zo snel mogelijk toegestuurd. De actie zal enkel in Nederland lopen en is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Meer informatie en de volledige voorwaarden vind je op de actiepagina.